Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 13
sanse spune:
Meniu azi:
MD:2 nectarine+ 1 para
p:chiftelute de naut,dovlecei si vinete prajite cu usturoi
C:un borcan de zacusca (de asta toamna)
Abia astept sa-mi fac maine la MD. clatite Monti
. Nu ma asteptam sa fie asa bune. M-am saturat de Wasa dimineata![]()
Va pupez pe toate
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZE NOI
valentinag spune:
Fetele,eu plec in concediu 2 saptamani,asa ca nu o sa mai adau p'aici!Sper sa nu ma porcesc prea mult,sa tin in continuare,macar 80%din ce trebuie!
Spor si sa ne vedem mai slabe cand ma intorc!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
sanse spune:
Buna fetelor!
azi am papat:
md:chiftelute de naut de ieri si putina branza
p;pui la cuptor
c:mezeluri
Ce liniste a fost azi pe aici....sper ca v-ati distrat
Va pupicesc pe toate
latrishia spune:
Buna gagici...iar am ajuns la coada turmei, cam departe gasesc subiectul nostru.
Sanse, iubita mea, eu chiar m am distrat cu cartofi prajiti de la Mac ieri...m a trosnit o pofta, ca l am trimis pe sot de urgenta sa mi ia, de parca eram gravi.Se pare ca din august pana in iarna, eu nu pot tine regim si ma oftic. Anul trecut la fel s a intamplat, abia din primavara am reinceput. Exista oare vreun remediu sa nu mai poftesc?
Va pupicesc
Lori&Luanna(5.11.2005)
andanii spune:
nu am timp sa scriu , am mult de lucru, revin mai pe seara , sper
va pup

ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
mariana75 spune:
Buna dragelor,
noi am fost la munte 4 zile si ne-am facut de cap, drept urmare am pus 300 grame la loc :)
Deci, raportez:
81 kg :(
Pupici, o saptamana usoara.
andanii spune:
acusor a plecat in concediu deci nu va mai face modificari, am preluat stafeta dar cred ca asteptam 20 de capitole si apoi voi face modificarile cand deschid capitol nou , nu cred ca are sens sa fac un tabel in mijloc de capitol
nu??? ce spun fetele ?????
mariana vad ca tu nu esti in tabel ..... o sa te introduc si pe tine ...
va pup pe toate , vad ca scrieti de va rupeti .... asa ajungem la cap 20 intr-un an
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
latrishia spune:
Probabil fetele sunt in concediu, maine plec si eu si sper sa nu mananc prea multe dulciuri...si sa nu gasesc subiectul pe pagina 20, da? Spor la slabit si va pupez tare!
Lori&Luanna(5.11.2005)
Androix spune:
Salutare la Montignace! 
Vad ca lumea pleaca in concediu, vacanta placuta, fetelor! Sa va intoarceti odihnite si sa nu calcati stramb prea mult.
Eu special mi-am propus sa incep slabitul dupa ce vin din concediu ca stiu ca sunt foarte mancacioasa cand plec de-acasa. Dar distractia s-a terminat asa ca m-am aprovizionat cu ce-mi trebuie si de azi sunt la regim.
Azi am mancat asa:
dimineata o salata de rosii cu branza, ou fiert sunca si masline. Am uitat ca nu e voie masline, data viitoare le evit.
la pranz: somon la gratar cu usturoi. Nu mai mancasem somon decat in cateva ocazii pe la petreceri de fite dar asa cum nu m-a dat pe spate atunci tot la fel nu m-a dat nici acum. Noroc cu mujdeiul de usturoi
deh, taranul nu daca nu stie sa faca niscai sosuri albe ornate frumos cu frunze de marar tranteste un mujdei sa dreaga mancarea ![]()
si la cina o sa mananc ciuperci la gratar cu oi vedea eu cu ce.
Va rog frumos sa ma actualizati si pe mine in lista: deci nu mai sunt in pauza ci trec la lupta. Data de inceput este 14.08.2007, greutatea initiala 93kg, greutatea tinta 80 pentru inceput. Sa-mi spuneti daca trebuie sa-mi calculez eu imc-ul sau e cineva care o face pentru toate.
lenea asta...
Pupici si de-acum o sa ne auzim des 
Andreea, mama de Filip si Georgia
mariana75 spune:
Buna dragelor,
meniul meu de astazi:
dimineata = 1 cana cu lapte (0,1%) + 2 felii paine integrala cu gem fara zahar
pranz = masline, legume, cateva feliute salam, 2 cuburi branza topita, 2 patratele cioco amara
gustare = struguri
cina = ghicevi legume cu pui la gratar + salata vinete
Dimineata cand m-am cantarit, am constatat ca revenisem iar la greutatea de dinainte sa plec la munte, ba chiar mai putin cu cateva grame :)
Revin pe Luni cu raportul privind "tona" de kg :)
Pupici, o seara minunata.