Montignac:ce am mancat azi (88)
Raspunsuri - Pagina 12
CatXO spune:
Buna dimineata!
Am venit si eu la raport. Greutatea din dimineata asta e 61.5 kg. Sper ca pana luni sa ajung la 60, desi sunt slabe sperantele, tinand cont ca maine e ziua sotului...Dar poate reusesc sa ma abtin de la mancare si de la prajituri...
.
De dimineata am luat-o cu pepene, la pranz cred ca mananc din pestele de aseara...Mai vad diseara ce fac. Asta o fi monty http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=16015 ?
Pupici
andanii spune:
raportul e lunea
dar ... deocamdata tot acusor se ocupa, inca nu am preluat stafeta .. pana la 20 pag mai este si nu am apucat sa vorbim despre detalii
va pupez pe toate
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Mariana,felicitari!
Meniul de ieri:
1 covrig
salata cu de toate si o chifla
sote de ciuperci si cateva guri de mamaliga
Cioco cateva patratele
Azi:
saruguri
salata de rosii,castraveti si ardei cu o felie de paine graham
cateva seminte
paste cu ciuperci
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
sanse spune:
Buna fetelor!
CatXO eu zic ca este Monti ,dar ai grija la carnati sa nu aibe zahar si alte porcarii.Arata super!
Mariana felicitari si de la mine
.Ai grija ca prima tura se slabeste foarte usor de obicei.Noi multe am reusit asta dupa care ne-am porcit iar acum ne rugam de cateva sute de grame pe luna
.Cand atingi tinta sa nu uiti de faza a 2-a de care eu una am uitat
bazindu-ma pe faptul ca se slabeste usor.
Eu zic ca este cel mai simplu si placut mod( incercat de mine pina acum )de slabit .
Inushco nu papi mult deloc....Pupici
Meniu azi:
MD:clatite (albus,apa,faina integrala + putini fulgi de ovaz)cu gem dietetic si lapte 0%
p:1 ardei umplut Monti(carne,ciuperci,ceapa)+ 1 cefa porc fripta
C:chiftelute(carne,ciupeci,dovlecel,ceapa,usturoi,ou,verdeata)cu castravete.Chiftelele le-am dat prin faina de soia.
Azi m-a chinuit talentul si am gatit totul special Monti pentru mine ca m-am saturat sa salivez la clatitele si chiftelele lor
Maine vreau sa fac chiftelute de naut ca e Vineri si cred ca si dovlecel prajit cu usturoi.
Va pup pe toate 

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI
andanii spune:
meniul meu de ieri : 
nectarina, struguri
2 aripi de pui si salata de ardei cu rosii
struguri
1 mar
cateva semninte 
mama sanse ce de gateli faci tu
eu nu mai apuc sa gatesc , cred ca am deja vreo 7 saptamani de cand nu am mai gatit nimic 

si nu e bine deloc , da efectiv nu apuc si sunt asa de obositaaaaaa
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Sanse cum faci chiftelutele de naut?Ca tre sa-mi schimb si eu meniul,de fructe,legume,paste m-am saturat!Cartofi nu pot,fasole nu prea,ce sa mai mananc de post monty?
Azi am inceput cu niste struguri,ma duc in piata sa vad ce-mi iau de mancat de pranz!
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
sanse spune:
Andanii te pup
Eu mai mult sint casnica....
Valentinag reteta de falafel o am de la fetele noastre ,dar nu mai stiu de la cine
Eu fac asa:
Ingrediente:naut,ceapa,usturoi,verdeata si praf de copt(nu stiu daca e obligatoriu )la 300g naut-1 praf de copt
Nautul se pune la inmuiat de seara iar dupa aceea se toaca(la masina) impreuna cu celelalte ingrediente si se fac bilute potrivite dupa care se prajesc in ulei putin mai incins ca sa nu se imprastie.
Azi incerc sa adaug dovlecel si ciuperci sa vad ce iese.
Eu le pap cu usturoi .
Daca am gresit ceva la reteta rog fetele sa ma corecteze
POZICI
POZE NOI
sanse spune:
La prinz de post mananc asa:
Chiftelute ,dovlecei si putine vinete prajite cu mujdei.
Cine mai are retete de post sa mai posteze ....nici eu nu mai stiu ce sa pap....
POZICI
POZE NOI
andanii spune:
eu nu prea mai postez meniul ca in fiecare zi e la fel
dimineata mananc niste fructe si daca am vreun biscuite doi
la pranz mananc carne de pui ... pulpe sau aripioare prajite , imi cumpara colegii ce gasesc si salata de rosii cu ardei
si seara sau fructe , sau branza rosii, chestioare reci rapid
mai am trei saptamani si apoi intru si eu partea doua de concediu , vreau sa merg la mare
o saptamana si una sau doua sa mai stau acasa cu copilu , abia astept 
ANDANII 

sanse spune:
Acum am observat CatXO.....LA MULTI ANI!! pentru sotul tau
Fetelor nu stiu ce am gresit de mi s-au imprastiat chiftelele!!
Cred ca-i de la praful de copt....Nu mai stiu daca prima data am pus sau nu,cert e ca la prima tura nu pusesem si au iesit iar dupa aceea mi-am amintit si am turnat repede pliculetu
Celelalte aproape toate s-au sfarimat
Cine mi-a dat mie reteta ca nu mai stiu
....Eu atunci am facut-o exact cum a fost postata la noi si mi-au iesit![]()
Cred ca Ariel_7000....sau tu Andanii?
O sa iau la cautat in capitolele trecute ca sa nu ma injure si Valentinag
POZICI
POZE NOI