Finlanda (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Mamini, vineri. Cumva calatorim in acelasi avion? Pe 15 nici noi nu suntem... In fiecare an se face un mic spectacol, Mos Craciun etc. dar anul acesta sarim peste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

quote:
Originally posted by elena.moise

Yael, cu MARE, MARE intarziere LA MULTI ANI! si Viata luuuuuuuuuunga, multa sanatate, fericire si sa reusesti in tot ce ti-ai propus, pe toate planurile. Desi mi-am zis ca nu o sa uit, tot am dat chix. Asta e, varsta si lecitina bat-o vina!

Daniela-Elena,Andrei(01.03.05) si Costin(26.10.01)

Elena, multumesc mult de tot ca nu ne-ai uitat!

Din pacate, nu stiu cum... nu stiu cum sa va zic... insa de ce mi-a fost frica nu am scapat, tocmai ce va ziceam de 'alarma falsa':
quote:
Originally posted by Yael

...Si eu mi-am dorit intotdeauna 3 copilasi, insa dupa 'dificila' (ca sa ma exprim mai bland) prima nastere, am zis GATA. Insa iata ca la nici 8 luni am avut o surpriza si a venit pe lume si Nardi (dar am cerut din prima cezariana, eram tare traumatizata). Nu de mult am crezut ca sunt iarasi insarcinata si am fost foarte stresata, imi era frica.... parca nu mai puteam IAR. Si intr-o tara care deocamdata ne e straina, nu stiu exact cum e... Suntem la inceput de drum... Si mai ales faptul ca suntem singurei cuc, fara 5 min. de ajutor. Insa s-a dovedit a fi o alarma falsa si am fost tareee usurata, fericita si multumita cu ce am acum, cum suntem acum. Deci nu sunt pregatita pt. bb3 si nu stiu daca voi mai fii vreodata...

I, Y3.5v & N2v
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

...si acum sunt pusa in fata unei imense decizii, decizia vietii mele... Nu vreau sa va bat capul cu problemele mele, doar am vrut sa-mi justific iar absenta aici Cum o sa ma 'adun' putin am sa revin. E greu, e tare greu...

Va pup.
Jaana si mamini, multa sanatate si Sarbatori fericite! daca nu va mai prind pana de

I, Y4v & N2.6v
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Yael, mult curaj si sa iei decizia cea mai potrivita pentru voi!
Nu pot sa spun decat ca si eu mi-as dori 3 copilasi... dar de la a dori si pana la a avea e cale luuungaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna!

In primul rand vreau sa-mi cer scuze fetelor care mi-au trimis invitatia sa postez pe acest forum dar din diverse motive am tot amanat sa scriu.

De fapt o perioada am stat si in Romania, prin primavara cu fetitza mea, iar acum deorece sunt si studenta la Hanken unde imi fac masteratul incerc sa mai dau si niste examene printre alergaturile dupa printesa mea, Bianca de 1 an si 4 luni

Asadar intai sa va spun cate ceva despre mine:sunt in Finlanda de 7 ani jumate. Nu am lucrat deloc aici doar am studiat, sotzul meu lucreaza la Nokia si avem o printesa de 1 an si 4 luni, Bianca.

Sper sa pot sa intru mai des sa incerc sa va cunosc mai bine. Vreau sa va doresc la toate Sarbatori Fericite si Un an nou plin de impliniri!

Va pup!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Fetelor, multumesc ptr incurajari! Am sunat din nou si mi-a zis sa mai incerc peste "two weeks".Si chiar "imi ia cineva boii de la bicicleta" daca-l stresez telefonic?

Aamu mersi mult ptr noul link -acum il deschide.Azi vreu sa-l iau la bibilicit ca zilele astea nici nu prea am avut loc la calculator daca al meu sot a fost liber.

Yael, iti inteleg perfect stare.Cand am ramas insarcinata cu juniorul, vreo 3 saptamani am fost ca si , pana am hotarat sa pastrez sarcina.Si asta nu din cauza ca nu vroiam, dar abea de 3 luni imi schimbasem jobbul, facusem rate pe 20 ani ptr apartament.......Este intr-adevar o decizie importanta. Doar voi doi, tu si sotul tau, stiti cum si ce este mai bine! Succes!

Mamini, Jaana spor la cumparaturi, la facut bagaje, calatorie placuta si, ptr ca nu sunteti aici de Sfintele Sarbatori, eu va doresc un calduros CRACIUN FERICIT si petrecere frumoasa.

Vauva bine ai venit in nostru si la cat mai multe postari!

O saptamana buna tuturor !
si poate apar si pe la noi ca de m-am saturaaaaat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Yael, la multi ani si as zice felicitari! stiu ca e greu, mai ales ca nu te simti pregatita, tu stii cel mai bine. pt incurajare, acum ca ai intrat "in sistem" nu mai sunt la fel de multe greutati,orice decizie ai lua.

Jaana, vineri si noi...plecam de joi, stam la Cumulus si facem o baita de piscina, au camera de joaca super si restaurant beton. preferam sa facem asa, decit sa ne trezim cu noaptea in cap.ne vedem dimineata la aeroport.

Vauva, bine ai venit, te asteptam la povesti.

Elena, nu iti ia nimeni nimic, dar nu iti poate spune nimic pina nu se inchide perioada de aplicatii, e ilegal sa ia o decizie inainte,plus ca finlandezii obisnuiesc sa aplice in ultima zi. e greu sa astepti, stiu, ca si eu urasc asteptarea, iti tin pumnii sa fie bine.

va doresc tuturor un Craciun fericit si un an bun.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Yael, cu mare intarziere si de la mine la multi ani si tot ce-ti doresti! Curaj ptr luarea deciziei!

Elena, mult succes! Si aplica la toate joburile care crezi ca ti s-ar potrivi..

Mamini, Jaana, va doresc sarbatori fericite si vacanta frumoasa! Sa ne aduceti si noua zapada de undeva..

Vauva, bine ai venit!

Trebuie sa fug la treaba! Pupici!

Aamu

Mergi la inceput

Multumesc tuturor de urari! Va doresc si voua un Craciun cu multa zapada (cum noi aproape sigur nu vom avea), liniste in suflete si bucate pe masa! Sau cum se zice pe aici: Hyvää Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Buna dimineata tuturor!

Ce liniste este pe aici!
In curand trebuie sa schimbam si noi "foaia" deoarece ajunseram la pag.20. Cine are deosebita placere de a face acest lucru? Aamu, Aiska, Yael?

O saptamana buna va doresc si sper sa para si la noi macar cativa fulgisori ptr ca se apropie craciunul si chiar nu mi-ar place sa nu avem zapada, mai alesc ca suntem in tara Mosului.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Buna seara!

Chiar ca-i liniste.. Eu am avut foarte mult de lucru in ultima vreme si sint moarta de oboseala. Azi noapte am dormit 11 ore si cred ca in zilele libere o sa dorm foarte mult..dupa cum ma simt.
Poti sa deschizi tu un nou capitol, Elena, daca vrei..
Pentru zapada eu nu mai am sperante..e cald si senin..

Va doresc tuturor un Craciun fericit si linistit!

Pupici!

Aamu

Mergi la inceput