cuptor microunde-cum il curatati?

cuptor microunde-cum il curatati? | Autor: cosmi1975

Link direct la acest mesaj

fetelor cu ce , cum curatati cptorul cu microunde in interior ca sar stropi si nu stiu cu ce sa l mai curat ca tare greu merge....pupici

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

nimeni nik????????

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu una pun apa intr-un vas si niste lamaie (pt miros) si dau vre-o 7-10 minute la putere maxima.. Apa fierbe si aburi fac ca grasimea sa se ia usor. Sterg si apoi mai dau iar vasul cu apa la maxim cateva minute.. Si tot asa pana s-a curatat
Si eu is curioasa ce alte metode mai au fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Eu spal cu detergent de vase si se curata

AncaDelia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cu carpa se curata cel mai usor. Am incercat si cu buretele, dar merge mai greu.

Carpa, apa calda, detergent, frecat si apoi clatit. Vasul lui- in masina de spalat vase sau in chiuveta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sters imediat dupa ce il folosesti, nu ii da posibilitatea sa se depuna grasimi si mancare urata pe el.

Daca chiar nu ai chef de sters cu buretele imediat dupa fiecare folosire.. atunci il poti spala ca pe aragaz, cu tix cu buret aspru, cu detergent de vase, cu diferite soluti de spalat aragas, sters bine si clatit cu apa dupaia.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

eu folosesc spray din ala de dizolvat grasimea si de curatat bucataria in general. poate fi si Mr. Muscle, si Domestos si multe alte marci de detergenti produc sprayul respectiv. spray-ezi bine in interior, lasi vreo 15 minute si apoi doar stergi cu prosoape de hartie. se iau toate petele arse, tot tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

e de recomandat ca orice gatesti sau incalzesti, in prealabil sa acoperi vasul...si scapi de problema.

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

exista de la sano lichid cu pulverizator special pt microunde, si cica nu trebuie limpezit dupa el

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna,

Sterge-l dupa fiecare folosire (daca s-a murdarit) cu o laveta inmuiata in detergent de vase (sau Cif cu pulverizator/alte produse cu pulverizator amintite de fete). Apoi sterge din nou cu laveta limpezita in apa calda pana se curata urmele de detergent/grasime.

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

cu cif si merge!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput