*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 27

nushulica spune:
alia eu abia azi am primit coletul din 3iulie deci mai ai timp sa-l primesti...si apropo n-am disperat delocstiam ca o sa vina
imi pare rau ca sunteti dezamagite de rochitza aia de podiummie chiar imi place...nu e preferata mea sa zic asa si nu e cea mai buna rochie pe care o am eu in dulap
dar imi place

alia_ro spune:
quote:
Originally posted by nushulica
alia eu abia azi am primit coletul din 3iulie deci mai ai timp sa-l primesti...si apropo n-am disperat delocstiam ca o sa vina
Nushu

Sa dea Dumnezeu!
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

ella_74 spune:
io am fost la posta azi sa intreb de coletul din 7 iulie si mi-a zis cocoana de acolo ca de vineri n-au mai primit colete externe, ca de la canicula nici trenurile nu mai circula...si mi-a dat un nr de tel ca sa sun sa vad cand am colet.
si apropos de cadouri si eu am avut setul transparent de masa si cel verde si in locul lor am primit setul de boluri suprapuse dar am aruncat suportul fiindca era ruginit si nici nu statea in echilibru; si prosopul reebok care mi-a patat la spalare prosoapele mele , asa de calitate este...in plus io nu suport culoarea grena si prosopul il voi folosi la masaj cel mai sigur.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Onetzica spune:
Nushu inca nu ma pot pronunta in privinta rochitei. Nu am vazut-o "pe viu". Inca mai sper ca este purtabila si nu penibila.

Jasmine spune:
eu parca as mai comanda ceva dar nu stiu ce.
ma tot uit pe site si nimic nu-mi face cu ochiul.
probabil am retineri si pt ca au crescut preturile in plina perioada de solduri.

nushulica spune:
eu as mai avea ce comanda dar din pacate am cam ajuns la fundul sacului cu mutatul asta si cu casa ...stiti si voi acu...ceva ceva tot mai e in sac dar trebe sa-i cheltui chibzuit
asa ca astept minunatul cod

Jasmine spune:
daca mai apre si codul ala,ca vad ca tura asta soldurile au fost cam ciudate la LR....

Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
daca mai apre si codul ala,ca vad ca tura asta soldurile au fost cam ciudate la LR....
Lasa mai,ca or sa mai fie ocazii,n-or sa renunte LR-ul la Romania cu asa cliente fidele!

ella_74 spune:
nushu,
botezul s-a consumat si a fost super; David a fost, surprinzator, foarte cuminte la biserica, a stat mumos la sor-mea in brate dar cred ca s-a intamplat asa fiindca a confundat-o cu mine, fiind gemene identice
Cina de botez a fost la Crowne Plaza, trebuia sa fie un fel de garden party dar fiindca afara nu se putea sta, ne-am mutat in braserie la AC; David si-a primit oaspetii la masa dupa care l-am dus sus sa doarma( am avut un apartament in hotel prin contract pentru acest eveniment).
Poze n-am suit pe site ca cele mai frumoase sunt pe aparatul nasei care a plecat cu familionul, cu exceptia mea, in Turcia, imediat dupa botez.
Dar se intorc peste 1 saptamana si o sa vezi ce baietel dulce am si ce cuminte a stat la botez in comparatie cu cele 2 domnisoare cu care a avut onoarea sa se crestineze si care au urlat tot timpul.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David