*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 23

Onetzica spune:
Nici nu stiu ce sa fac. Am comandat si eu celebra "rochie de podium", a sosit coletul dar nu sunt acasa, ca atare nu ma pot pronunta. Dupa cum vad, fetele sunt oarecum dezamagite de rochita....asa ca sunt in dilema
Multumesc pt. raspuns Tania

Lorenza spune:
Ca rochie de gravida,vad ca e chiar ok!Numai ca nu te incingi in ea?
Onetzica,acum ca nu mai ai asteptari asa mari de la rochie,s-ar putea chiar sa ai o surpriza placuta!

tania-z spune:
Lorenza, la ora asta ma incing in orice, chiar si in propria piele
E drept, prefer bumbacul, dar si din bumbac tot tunici de pe LR am cumparat . In Sibiu o rochita de gravida sau, ma rog, o bluza, gasesti de la 80-90 de roni in sus. Cam mare diferenta, nu?
Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Onetzica spune:
pai nu vreau de ocazie neaparat. Ma gandeam ca am gasit si eu in sfarsit,o rochita fluflu...asa de vara
Ce-i drept, pe site-ul lor rochia arata tare bine...sa recunoastem.

Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
pai nu vreau de ocazie neaparat. Ma gandeam ca am gasit si eu in sfarsit,o rochita fluflu...asa de vara
Ce-i drept, pe site-ul lor rochia arata tare bine...sa recunoastem.
Da,arata bine pe site,ma asteptam sa fie si in realitate la fel,macar culoarea,ca mie nu-mi place neam galbenul,indiferent de nuanta!Dar,cum am mai spus e chestie de gust ceea ce mie mi se pare super,altcuiva i s-ar parea oribil,e valabila si reciproca,asa ca nu te impacienta,ai rabdare!

Onetzica spune:
Nici mie nu-mi place galben. chiar nu am nimic de imbracat culoarea asta...dar acum m-am procopsit cu rochia galbena de podium. vad eu

Lorenza spune:
La 9 euro nu e nicio tragedie!Era naspa daca dadeam 30-40-50 euro,ca cica ea face 70 de euro!