*** LA REDOUTE (36)***
Raspunsuri - Pagina 24

Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Onetzica
Asa e. nici aici nu gasesti la 300.000 o rochie...nu?
Poate la second

Jasmine spune:
la unul din colete n-am primit cadoul aferent (setul de masa alb cu verde),scria pe factura ca isi cer scuze dar stocul s-a epuizat.Nu mi-au trimis altceva in schimb,ca pe vremea setului plasticos.Inseamna oare ca nu-mi mai trimit nimic si gata?

tania-z spune:
Jasmine, eu am avut la ambele colete cod de cadou penbtru seturi de masa, la ambele si-au cerut scuze ca nu mai sunt pe stoc si ca imi trimit ceva cu pret echivalent. Asa se face ca am primit prosopelul de plaja si, in coletul 2, un set de cutii alimenatare suprapuse, din plastic.
Tind sa cred ca e vorba de o scapare in cazul tau, cu toata nebunia care a fost la ei pe perioada soldurilor.
Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
la unul din colete n-am primit cadoul aferent (setul de masa alb cu verde),scria pe factura ca isi cer scuze dar stocul s-a epuizat.Nu mi-au trimis altceva in schimb,ca pe vremea setului plasticos.Inseamna oare ca nu-mi mai trimit nimic si gata?
Ba eu am primit un set de castronase verzi si bleu super, am si pus diverse in el (fasole, soia, naut si linte), cu etichete pe ele, asa sunt si eu mai ordonata (probabil

Hai ca revin cu o poza.
Edit: poza e in contul nostru.

Jasmine spune:
pai la mine nu scria nimic cum ca mi-ar da alt cadou.Scria doar ca acel cadou pt care pusesem eu codul s-a epuizat.

madau spune:
Bai io v-am tot citit de dimineata..dar pe sarite ca sunt probleme cu curentul...acum merge acum se opreste...Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

pitzinuca spune:
nici eu nu am primit nimic in locul ghivecelor... nici iecsplicatzii, nimic. dar nu-i bai , am avut fdp=0
azi am fost la posta am o comanda din 10. nu venise... ma mai duc joi.
foarte frumoase lucruri v-ati luat fetele. sa le purtatzi sanatoase
b