Ghicitul in palma...va rog sa-mi raspundeti!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

multumesc dragelor...pt moment m-am mai linistit..incerc sa gandesc pozitiv

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by cristianc

Eu cred dupa tot ce am citit , ca ai nevoie de prieteni cu care sa vorbesti cat mai mult. Uneori dragostea de mama si instinctul matern, frica pentru viata copilului deja nascut si atat de fragil... sunt prea coplesitoare pentru o mamica. MA gandesc cum voi face si eu fata cand o fi sa fie . Deocamdata dau sfaturi de pe margine.

Cred ca incet incet te obisnuiesti cu gandul ca orice se poate intampla la botul de aur pe care l-ai adus pe lume. Pe de alta parte .... in cazul copiilor cred ca protectia Divina este mai mare decat ne imaginam ...

www.blog.supradotati.ro" target="_blank">Blog in,act today!

Din pacate insa grija si gandurile sunt mult mai puternice si niciodata nu te poti impaca cu gandul pe care l-ai spus tu... ca se poate intampla ceva copilului tau!!! Doamne fereste... este cel mai infiorator gand al unui parinte si nu cred ca cineva se poate obisnui cu el!!!
Recunosc ca eu sunt vesnic stresata de ce face Ioana mea si vesnic in garda... poate sunt exagerata, si sunt exagerata dupa spusele celor de langa mine, dar nu concep nici o farama din viata mea fara botul meu de aur... Doamne Fereste!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

e adevarat cred ca nici un parinte nu se va obisnui vreodata cu gandul ca i s-ar putea intampla ceva rau copilului lui...e greu sa-ti imaginezi cum e sa fii parinte atunci cand nu esti...nu se poate descrie in cuvinte...

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Flavia Maria am doi batrinei vecini gemeni, s-au mutat acum impreuna, amindoi au linia vietii exact cum ai descris (a fost o petrecere pe strada unde a venit si o ghicitoare). Au 92 de ani si-s inca juni,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada multumesc pentru incurajari!!!

Mergi la inceput