Ghicitul in palma...va rog sa-mi raspundeti!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

quote:
Originally posted by denizel

Edit: ai citit ce au scris Darael si Lilianasoare la Gandirea pozitiva?

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Am citit si mi-am propus sa incerc sa gandesc pozitiv...dar sunt atat de instabila ...mi-a greu sa ma controlez non stop...

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Trebuie sa ai putina vointa, sa iti impui si vei reusi.

Nina

Mergi la inceput

Guestus mersi de sfat...tot ce imi doresc acum este sa ajung sa controlez gandurile acestea negre si cred ca cel mai usor o pot face prin credinta...Dumnezeu a avut grija de acesti doi copilasi ai mei...El a vrut ca ei sa vina pe acest pamant si sa-mi lumineze viata...El le-a dat viata atunci cand nimeni (ma refer la doctori) nu putea sa-mi garanteze ca vor trai....tot El trebuie sa aiba grija de ei...tot El le va calauzii pasii in lumea aceasta....
Ei uite ca am reusit sa gandesc pozitv...sper sa ma tina...
In final cred ca cel mai bine ar fii sa se inchida acest subiect tocmai pentru a nu ma mai alimenta inutil...Multumesc tuturor!!!

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Guestus

yo te sfatuiesc draga flavia maria sa ai (si sint convins ca poti) propia ta metoda de analiza a liniilor miinii...sa le corelezi cu astrele, cu zilele de nastere, anul..chestii evoluate. asa ca linia aia e scurta si aia lunga si cracanata nu merge...e superficial

!
Da, si dupa aia, Flaviucule, iti depui CV-u' la Antena 1, sa te angajezi la o emisiune pe care am descoperit-o acu' vreo 3 zile. Am uitat cum ii zice, e cu un dr., Cristian Andrei.
La emisiunea pe care am vazut-o io, venise un biet om de la tzara, pe care il parasise nevasta si, dupa ce el si nevasta-sa au discutat cu doctorul, i-a invitat sa stea de vorba si cu un chiromant.
Ala avea o poza cu palmele sotului si ii zice: "draga Cutarevici, imi pare rau de ce o sa-ti spoun acuma, da' nu prea le ai cu gandirea . Iote ce linie a capului scurta, ai"
Valeleu, am ramas masca!!! Cum e posibil sa existe asemenea emisiuni? .
Tot in emisiunea asta, la alt caz, era acolo o astroloaga, care incepuse sa ii impuie capul unui biet baiat, ce conjuctii si ce treburi are el prin zodiac si ce legate is toate astea de ziua si ora nasterii. In fine, asa cevaaaa, mai rar am vazut....

Flavia, nu te mai gandi la fel de fel de rele. Iti faci numai rau si e pacat :-). Bucura-te de viata si de copilasii tai .

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

denizel esti o scumpete...pe bune intotdeauna am citit cu drag raspunsurile tale chiar si pe cele "rautacioase"...
nu am rabdare sa ma uit la emisiunea cu pricina dar acum ca tot mi-ai zis ca se discuta despre chiromantie poate ca trag si eu un ochi pe acolo sau poate chiar le scriu la oameni ce zici?
Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by flavia maria
sau poate chiar le scriu la oameni ce zici?

Ei, vezi? Asa mai da!!

Mergi la inceput

sper sa ma tina gandirea pozitiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianc spune:

Eu cred dupa tot ce am citit , ca ai nevoie de prieteni cu care sa vorbesti cat mai mult. Uneori dragostea de mama si instinctul matern, frica pentru viata copilului deja nascut si atat de fragil... sunt prea coplesitoare pentru o mamica. MA gandesc cum voi face si eu fata cand o fi sa fie . Deocamdata dau sfaturi de pe margine.

Cred ca incet incet te obisnuiesti cu gandul ca orice se poate intampla la botul de aur pe care l-ai adus pe lume. Pe de alta parte .... in cazul copiilor cred ca protectia Divina este mai mare decat ne imaginam ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu cred ca cel mai bine daca esti religioasa e sa te duci la un preot sa te scuture putin ca practicile astea nu sunt acceptate de biserica. Cui pe cui se scoate si tu ai nevoie de ceva puternic sa nu te mai gandesti la asta asa prapastios.

Ar fi mult mai util sa petreci timpul distrandu-te cu baietelul decat sa stai cu lupa pe liniile de pe mainile lui.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Flavia, tatal meu are linia vietii scurta, pana pe la jumatatea secorului de cerc pe care o formeaza articulatia degetului mare. Are 70 de ani si e foarte bine. Nici macar nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodata bolnav.

Si eu am linia vietii scurta. Cam la fel cu el. Tatal meu mi-a atras atentia ca ``e o trasatura de familie`` cand eram adolescenta si incepuse sa ma preocupe chestia asta.

Daca gandurile nu-ti dau pace ar trebui totusi sa urmezi vreo metoda naturista de tratament pt. ca poate fi o depresie care se manifesta asa; cu o componenta obsesivo-fobica.

numai bine
nume

Mergi la inceput