Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 7
Gabriela77 spune:
Veronika, exact cum iti spuneam, degeaba iti spunem noi, tu deja ai formate niste idei pe baza experientelot fericite sau nefericite ale unor persoane!Nu stiu sa fi fost vreun medic despre care sa nu se spuna nimik rau! Eu am mai spus-o si o mai spun, mai depinde si de experienta personala a fiecaruia!Asa ca mai bine du-te la cel care iti inspira tie cea mai mare incredere!O sa vezi ca vei auzi de majoritatea si de bine si de rau!
Meli, noi tot asteptam pozele alea!
Raluca, si eu asa stiu, ca a doua morfofetala se face in sapt 32.
Mersi fetelor de urari, dar sincer ma ingrozeste ideea de nunta!
Gabriela 31+ Sara
carrie spune:
Natalia, pot fi contractii Braxton Hicks, normale daca nu sunt f dese si sunt nedureroase.insa trebuie tinute sub observatie pentru ca pot slabi colul.
acuma nu vreau sa te sperii ci doar sa ai grija de tine , sa te odihnesti si sa nu faci sport ca nu face bine.
eu am stat cu Theodora 3 luni in pat din cauza lor, pentru ca aveam cred ca si 100 pe zi(pina la 10 contractii pe zi e normal)si tot am nascut la 40 de saptamani
deci ideea e sa ai grija de tine si sa vb cu dr despre ele.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
carrie spune:
Veronika, eu chiar ziceam ca-s subiectiva cu medicul, is convinsa ca daca au vechime si experienta sigur au avut si esecuri, nu cred ca-n 15 ani sa zicem de munca, cu n nasteri pe zi exista cineva fara nici un esec, pentru ca sunt oameni si ei.
important e sa nu fie f multe aceste esecuri!
Lavinia, fetele mele rezista eroic caldurii.pe Theodora o car dupa mine peste tot si pentru asta ar face orice ca tare ii place iar cea mica papa bine si doarme bine din fericire
mai transpira, face bubitze si seara de la 6 avem scandal cred ca atunci se resimte...
sincer cred ca mi-ar fi mai greu cu burtica decat cu bb!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
adab spune:
Veronika, am fost si eu in situatia ta, adica intr-o mare dilema de a gasi un medic potrivit pt. mine. Nu pot zice ca sunt o fire dificila sau am asteptari prea mari. La prima sarcina care s-a oprit in evolutie din pacate in S8 am fost la Dr. Diculescu , asta la sugestia unei prietene rezidente la Stanca. Am avut de multe ori de asteptat dupa dansul atat in spital (e de inteles ca doar are si alte cazuri si operatii de rezolvat) dar si la cab. privat. Am asteptat si 3 ore , sau o ora jumate la privat. Am cotizat in ambele parti cu toate ca sunt medic si eu. Si totusi zic ca m-a tratat destul de superficial. Eu totdeauna ma asteptam sa fiu cu sarcina in avams cam cu 2 sapt. fata de ceea ce imi spunea el...asta dupa calculele mele ca doar stiam cam ce am facut cand am ramas insarcinata. Deci sarcina mea nu prea evolua....dar asta el nu mi-a spus-o niciodata, ca apoi intr-o duminica sa merg de urgentza la chiuretaj unde era Dr. Sbarciu. AM avut "noroc" in privintza asta ca totul a decurs relativ usor , fara dureri fizice prea mari si chiuretajul l-a facut f. bine.
Dupa aceasta experienta am decis sa nu mai merg la Dr. Diculescu. Pt. Gine1 sunt total impotriva....am fost acolo cand a nascut sora mea, plus am facut si practica acolo. Tocmai a nascut si o prietena acolo in conditii groaznice. Ei sunt impotriva cezarianei....asta din motive de sus puse.
M-am hotarat sa merg la spitalul privat a lui Nanu. Asta dupa indelungi cercetari. AM fost doar de 2 ori pana acuma la control la dansul si sunt f. multumita de cum ma trateaza , de serviciile oferite. SPer din tot sufletul ca de data aceasta sa am noroc sa duc la bun sfarsit sarcina.
Daca vrei mai multe detalii in leg. cu Dr. Nanu, cu mare placere.
Succes iti doresc in orice alegere ai face!
Ada 9+
NataliaS spune:
Mai fetelor, dupa cum spunea si Carrie mai devreme, eu cred ca nu exista om care sa nu greseasca macar o data de-a lungul carierei...nu-mi apar doctorul pentru ca mie imi place, ci pentru ca sunt realista, il consider un bun profesionist si cu atat mai mult pentru ca atunci cand s-a intamplat tragedia respectiva eram in spital - tocmai nascusem cu el(si am fost foarte multumita)si mi-au ajuns la urechi detalii pe care nu simt nevoia sa le expun, dar oricum nu corespund variantei expuse de Veronika.
Imi permit sa-mi expun convingerea ca si altor medici li se intampla tragedii de aceeasi natura, doar ca au norocul sa nu fie atat de intens mediatizate.
Referitor la greseli ale medicilor, as putea sa expun si eu cateva grosolane ale catorva "celebri" prin mana carora am trecut, dar nu voi mai trece!, dar nu simt nevoia sa le ingrijorez pe fetele care sunt paciente multumite de-ale lor.
Ideea principala e ca fiecareia dintre noi i se potriveste un medic cu un anumit temperament si pe care il considera medicul potrivit pentru ca ii ofera confortul psihic necesar si monitorizarea la care se asteapta.Asta e motivul pentru care ar trebui sa ne alegem fiecare un medic fara a tine cont de sfaturile unor multumite sau nemultumite paciente ale medicului x sau Y.
Carrie - sper sa mi se rareasca nesimtitele astea de contractii, eu oricum sunt cuminte, nu fac eforturi prea mari (in afara ca imi ridic fiica in brate -vreo 13 kg, dar nu pot altfel), incerc sa ma odihnesc cat pot si sa nu fiu prea mult in viteza...mai ales acum cu caldura asta
Natalia 17+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
Scuze pentru frecventa cuvantului "expun" - m-am zahait cu totul de la caldura
Natalia 17+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
dpop spune:
gabriela, si eu am nunta maine, pe caldurile astea! tu cu ce te imbraci, de unde ai chestii elegante cu burta? eu ma rog zi de zi sa ma mai incapa singura rochie de nunta in care am intrat saptamana trecuta, dar ma tem ca bebe creste prea repede
lavinia in legatura cu cartierul buna ziua, pot sa te sfatuiesc sa nu te aventurezi. cunosc cat de cat zona, si eu nu mi-as lua decat dupa ce se termina de consrtuit. langa vile apar peste noapte blocuri inalte, sau chiar langa blocul tau, apare altul care iti ia lumina. acuma le inghesuie astia sa aiba profit maxim, ca daca faci un pas mai mare ajungi de pe balconul tau pe balconul blocului din fata ta (exagerez un pic, dar sunt prea apropiate, nu ramane aproape deloc spatiu verde, locuri de joaca pt copii).
cand te uiti la proiecte pe hartie ei deseneaza f frumos, spatii verzi langa, dar in realitate vei vedea ca spatiile verzi nu sunt ale lor, sunt vecinii care inca n-au apucat sa contruiasca. nu mai continui pe subiect, ca ma infoc
veronicka in legatura cu medicii, subscriu la ce au zis fetele. fiecare alege dupa cum simte. si eu sunt la dr muresan, nu-l ridic in slavi, dar sunt multumita. e f aglomerat, de aceea stai dupa el la cozi (eu m-am smecherit: merg intotdeauna cu cel putin 1/2 ora dupa programare) insa daca ai o urgenta, nu te lasa in disperare. e mai bun decat altii prin mana carora am trecut. in general am auzit ca vine la nastere si in we sau noptile, asa ca ma mira ca nu a venit la cumnata ta. uneori cand a fost aglomerat si pe mine m-a fuserit, nu mi-a picat bine, dar nu cred ca este vreun medic care sa fie tot timpul amabil si rabdator, care sa te bibileasca de fiecare data. daca stiti voi unul ...
eu am avut multi ani probleme ginecologice, am vazut mai multi medici. pot sa-ti spun sa te feresti de fulga florescu, de la stanca.
ca recomandare in afara de muresan: multe prietene de-ale mele merg la cezarin todea, si sunt incantate.
sunt f curioasa daca vreuna din voi a fost pacienta lui butnaru (e un dr care fumeaza non-stop, la gine1). n-am auzit nimic de el, niciodata.
dpop spune:
scriu eu mai rar, dar mai mult. m-a apucat limbarita
meli, cum mai este bebe, cum esti tu? mai asteptam pozele, cand o sa ai timp.
cu caldura asta e ingrozitor, mai ales pentru cele cu burta pe final. unde ne puteam adaposti de caldura, ca nici eu nu mai rezist?
bex, vrei la plaja pe caldura asta? eu as merge la sovata, e la 2 ore si un pic, si e si mai la munte, poate e mai racoare.
as vrea sa merg la neogym sapt viitoare, dar numai daca au aer conditionat. mie mi-e frica de mers la bazine, oricat de curate par.
gabriela, ce lunga e lista, mai ales cu cele trebuincioase la spital! o sa mi-o printez. voi nu va luati baby monitor, chestie dinaia radio sa auzi bebe cand plange daca te duci in alta camera? ce-i drept, la ce "trompete" au mititeii, in apartamentele noastre nu cred ca e nevoie.
soanso spune:
veronika ,ori te-am bagat in ceata ori nu!alegerea oricum e a ta si poti merge la control la orice DR.iar daca nu-ti place te muti! vreau sa-ti dau o singura recomandare daca tot vrei sa nasti in Cluj ,alege-ti un medic de la Stanca,intradevar stiu din experienta ca la Gine 1 sunt conditii groaznice atat in sala de nasteri ,in saloane ,de baie nici nu mai vorbesc(groaznic),si plus ca la Gine 1 lasa apartinatorii in saloane care vin cu microbi deafara,praf,mirosuri ,la Stanca nu te lasa in saloane.
fetelor eu nu mai pot de cald!!!!!!nu pot respira!parca nici aer nu mai e!
au aparut iar pozele pe Yahoo!
http://new.photos.yahoo.com/chira_anca/album/576460762397295757/photo/294928804323248274/5
SOSO
Gabriela77 spune:
Natalia, perfect de acord cu tine! Veronika, fara suparare, dar eu zic sa incheiem aici discutia asta! Ceea ce trebuia sa fie un sfat pt tine din experienta noastra s-a transformat in altceva… Fiecare dintre noi am facut deja o alegere! Iti dorim succes in alegerea medicului si o sarcina usoara!
La fel si tie, Ada! Ma bucur ca te simti in siguranta cu mediul tau! Sint convinsa ca de data aceasta va fi totul bine!
Natalia, sa treaca contractiile, asta iti doresc!
Dpop, am un top dragut cu panatalon! Dar, sincer, mi-e o groaza de caldura asta! Nu stiu daca voi mai incapea in saboti cu picioarele astea umflate! Eu babyphone din ala nu imi iau, mi se pare sincer un moft, pt bloc! Poate daca as sta la casa, dar asa…
Lavinia, eu i-am recomandat si Ralucai agentia Grup de Lux, e singura profi, din punctul meu de vedere! www.grupdelux.ro.
Se ocupa EXCLUSIV de imobile noi!
Gabriela 31+ Sara