Gravidutze si mamici de CLUJ - 8

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

N am ramas singurica ,s au schmbat planurile sotzulul meu ....uraaaaaaaaaaaaaa
Oricum fetelor ar fii super sa ne intalnim ,seara la o prajiturica si un suculetz
Ce parere avetzi ??????

NRL chiar ca ar fii super sa mergem la Aquina saptam viitoare ,e valabil pt oricine dintre voi ,haideti sa ne mai racorim

VERONIKA bine ai venit ,imi pare rau ca iti este asa de greu sa iei o decizie ,te intzeleg perfect ,am trecut prin acceasi situatie ,cand am venit in tara aveam 3 luni si eram asa de dezorientata ,dar l am ales pe Sbarciu ,deocamndata totul e ok si sper sa ramana asa

RAMONELLA distractie placuta la Belis si odihneste te cat mai mult .La gym cred ca o sa fac la fel ca tine ,oricum in luna august nu o sa mai merg deloc ,e foarte cald si n am nici un chef de exercitiu ,o sa fac plimbari seara dupa 9 :)

NATALIA S foarte sexy esti tu mamicuto ,imi plac tare mult pozele tale iar fetitza ta e superba

SOANSO tare mult vreau sa aiba gropite si scumpica mea ,sa semene cu taticutzul ei ,e o dulceatza de fata ,n am reusit sa o aud cum canta :(

ALEX29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dpop eu am fost la Butnaru si nu mi-a placut, demult in studentie, e f ursuz si fumeaza infernal de mult

Eu am baby monitor pt ca stau la casa, in apartament am fost cand era Thea mica da nu cred ca e cazu

Soso super dulcica e Sorana, chiar ca are niste gropite bune de papat!

Alex cat ai stat in State si cum de ai revenit?(daca nu-s indiscreta)

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Alex - mersi de aprecieri iubita!imi pica bine acum cand incep sa ma expandez din nou... si sotul meu imi face complimente sa-mi ridice moralul cateodata , iar cand mi se urca la cap imi mai spune ca arat ca un mic hipopotam

Natalia 17+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Fetelor...care au fost senzatiile voastre in primele luni de srcina?
Eu ma simt tare rau incepand cu S6 in sensu ca mi-e greatza si mi-e rau dar mai mult seara si noaptea. Varsaturi nu am avut inca dar si am o fobie pt. asta. Asa ca ma cam abtin de la ele si fac orice sa-mi treaca senzatia asta. Oare de la pozitia orizontal poate sa-mi fie rau noaptea? Eu dorm pe o perna destul de joasa, caci asa eram obisnuita.
Azi merg la al 2-lea control si sper sa fie totul ok. Vreau de maine sa merg la munte in zona Padis.....sa vedem ce parere are doctoru...
O zi frumoasa va doresc, si cat se poate de racoroasa.
Ada 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ada, pe mine m-au apucat greturile din s6 si au durat pana prin s14. Dar a fost horror! Durau pe tot parcursul zilei, si nu suportam aproape nici un miros! Vomam cam o data/zi! Din sapt 10 parca au fost numai seara, iar dupa s 14 deloc! Sa speram ca pe tine o sa te tina mai putin si suportabil! Succes si sarcina usoara!

Eu am vazut live gropitele Soranei...E asa o dulce, sa o mananci nu alta!

Gabriela 31+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ioi fetelor ce calduri! eu nu mai prea am cu ce sa ma imbrac pentru ca bebe a crescut tare mult! trebuie sa merg la croitoreasa zilele astea pentru ca in magazine nu mi-am gasit nimic care sa imi fie bun si sa imi placa!

gabriela, dpop si mie mi-e tare groaza ca in august am o nunta! nu prea am nici un chef de mers!

ada, eu am avut noroc si am scapat de greturi!'

insa azi mi-a fost tare rau si am si vomat de dimineata... sa fie oare de la caldura?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Gabriela, maini si picioare umflate=retentie hidrica. Am avut si eu in sarcina; asa cum spuneai e normal pana la un punct...atentie sa nu fie asociata cu hipertensiune arteriala!...cat despre tahicardie...in sarcina, aveam pulsul cam pe la 100/120 de ma trezeam si noaptea ca-mi simteam inima in gat, asa tare batea...dar dupa nastere, toate au disparut ca prin minune ...ai grija, sa spui la nastere despre tahicardia de pe parcursul sarcinii, mai ales la anestezist. Pupici si o zi cat mai racoroasa......aaa...si despre batista bebelusului...eu am fost FOARTE sceptica in privinta dispozitivului, poate cea mai sceptica ...da' merita toti banii, te asigur...fara frica, ca bb nu pateste nimic, ba dimpotriva!

Veronika, e bine ca ai decis sa vii si in Cluj la un medic...asteptari de medici deschisi, amabili, cu care sa stai la taclale...mai rar, sau deloc ...eu am fost la Sbarciu, n-am fost extra-mega-super incantata de el si atitudinea lui, dar si la o a doua sarcina tot la el m-as duce. Imi pare rau ca ai avut asa o experienta cu el...Sbarciu a fost singurul medic (si am mai fost la 3 in sarcina) care a depistat o problema la rinichiutii baietelului meu, nu foarte grava, dar pentru care e f important sa fie monitorizat constant. Nu mai stiu cine-ti spunea sa te feresti de Fulga Florescu de la Stanca...la fel iti spun si eu...altcineva iti sugera dr. Cezarin Todea...si eu am auzit chiar numai lucruri bune despre el...poti incerca la el...si inca ceva...nu te duce dimineata in spital ca stai si astepti dupa ei de-ti vine acru...afla cand e medicul tau de garda si du-te pe la 7/8.00 seara la clinica...totul decurge mult mai bine, mai linistit si poti povesti mai multe cu ei...Sa ne tii la curent cu alegerea facuta! Pana atunci, numai bine!
In leg cu doctorii fumaciosi, alaturi de Butnaru, mai adaugati-l si pe Zolog ...

Fetelor, v-am pupat! Aveti grija de voi!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Dragele mele vreau sa va zic ca s la al 5 lea dus pe ziua de azi ,saptamana viitoare o sa punem aer conditionat
Puteti sa mi recomandati o marca buna de aparat pt aer conditionat ?

CARRIE ,stai linistita ca nu esti indiscreta ,draga mea ,am stat 4 ani si un pic ,dar m am cam impartit si aici si acolo
Am decis sa ma intorc in tara in primul rand pt ca sotzul meu este aici , avem casutza noastra si ne merge destul de bine in tara
nu pot spune ca mi pare rau pt ca m am intors in tara dar sincer am momente in care regret lucrul asta

ADAB am avut norocul sa am o sarcina super ,doar ca la inceputul sarcinii eram mai sensibila la mancare ,oricum nu ti face griji totul e ok ,am o prietene si saraca de ea a stat 9 luni numai cu capul in wc si are o mandretze de fata de o mananci cu privirea

FETELOR unde gasesc umerase pt hainutzele lui bebe?

ALEX29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi am fost la chef azi la Daniel(muresan)in echipa completa si tare fain a fost , fetele s-au simtit f bine!

intre timp la noi avasa s-a montat aer conditionat in cea mai calda camera din casa dormitorul nostru, si pe cand am venit oamenii plecasera ca era soacra-mea acasa si in dormitor congelator.nu am reusit sa-l oprim decat prin scoatere din prizatehnologia ne omoara
prietenii mei de la Romstal mi-au dat Acson cica lideri la aer conditionat, ALex!

va pup, noapte buna

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

salut la toate. nu am facut inca marea alegere a medicului dar o sa va tin la curent pt ca este destul de urgenta chestia pt ca acum intru in sapt 10 si cred ca ar fi potrivit sa o fac. desi am vazut ca Gabriela vrea sa inchidem subiectul cu medicii(Gabriela te rog sa ma scuzi dar mai am intrebari in leg cu medicii)consider ca aici este locul cel mai potrivit unde sa ne informam si sa obtinem sfaturile cele mai potrivite, as vrea sa va mai intreb care dintre ei refuza sa dea concediu medical.pt ca eu luicrez in cluj si locuiesc la dej si imi este fff greu cu naveta acum pe caldurile astea si mai ales cand o sa vina frigul. sunt niste conditii infecte pe tren. asa ca nu vreau sa merg non stop la servici. poate stiti voi care sunt mai deschisi la subiectul asta.
va multumesc

Mergi la inceput