Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 4
carrie spune:
Fetelor la noi e pauza mare de curent cica e afectata toata zona de ceva avarie, is disperata ca mi se dezgheata congelatoru(si lapticu pus la pastrare acolo)
Raluca tare ma bucur ca ne-am vazut! Areti ff bine!
Lavinia garmastanul numai dupa nastere, inainte nu are nici un rost, vindeca eventualele rani cauzate de supt!
Eu am testat o gramada de cosmetice de bebi si sfaturile mele sunt:gama Mustela si pt bebe si pt sarcina-eu am toata gama(neaparat samponul de bebi si lichidul de curatare fara clatire) cu cateva mici exceptii: pt fundic ff buna e crema de la Nivea Baby ptr iritatii de scutec, ulei am de la Bubchen da ma cam uleiez toata cu el, spuma de baie dup ace mai cresc tot de la Bubchen cu musetel!
Galactogil eu mi-am adus din Bucuresti dar cred ca este la Helpnet!
F important ceaiurile ptr stimularea lactatiei se folosesc cu moderatie, nu incepeti dupa nastere sa beti cu disperare ca faceti febra laptelui:e sfatul asistentelor si de aici si din State dar si din experienta
Si inca un pont:daca nu ati luat caditza de baie luati de la Cora de firma Cam, e ff buna si practica, are o iesitura unde sta funduletzu si o chestie cu care faci duci si e in delir bebelu!
Gabriela felicitari pt lista e f buna, intr-adevar pompitza nu are rost sa iei!
Imi pare rau ca nu am vazut concertul dar ma felicit ca nu am bagat drumul de Bucuresti pe nebunia asta de caldura!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
veronicka spune:
salut la toate clujencele. sunt si eu o graviduta de 9 sapt si am o dilema fff mare . nu stiu la ce medic sa merg. am fost la cruciat care mi se pare ffff superficialsi in toamna am fost si la sbarciu caci am avut o sarcina oprita in evolutie si nu m-a chiuretat bine si a fost necer un al 2-lea chiuretaj. asa ca chiar nu stiu la cine sa merg. poate imi impartasiti voi din experientele voastre si ma lamuresc si eu la cine sa merg. va multumesc. veronicka
asiza spune:
quote:
Originally posted by veronicka
salut la toate clujencele. sunt si eu o graviduta de 9 sapt si am o dilema fff mare . nu stiu la ce medic sa merg. am fost la cruciat care mi se pare ffff superficialsi in toamna am fost si la sbarciu caci am avut o sarcina oprita in evolutie si nu m-a chiuretat bine si a fost necer un al 2-lea chiuretaj. asa ca chiar nu stiu la cine sa merg. poate imi impartasiti voi din experientele voastre si ma lamuresc si eu la cine sa merg. va multumesc. veronicka
Dr. Mihu - Stanca...e un medic fffff bun. Dr. Diculescu - Stanca parca e ceva mai cald decat restul...oricum de fiecare o sa auzi si bune si rele, important e sa ai incredere mare in cel pe mana caruia alegi sa mergi pana la capat...Sarcina usoara si un bb sanatos!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
adab spune:
Stiti cumva careva daca se face in Cluj Aqua gym pt. gravide? nu stiu sigur daca la hotelul Opera Plazza.
Merci, ada 9+
nrl spune:
Buna dimineata
ada, din cate stiu eu nu se face nicaieri in cluj asa ceva
alex, ce dragut din partea ta sa ne inviti la tine, eu plec azi la oradea, nu ma intorc decat duminica. Daca vrei poate mergem impreuna la Aquina saptamana viitoare
O zi frumoasa la toata lumea
Nicoleta 21+
OanaAlina spune:
gabriela, multumesc de sfaturi! buna idee cu scutecul din finet!
cristina, si eu folosesc produse din gama mustela si sunt foarte multumita de ele!
o zi frumoasa si cat mai putin calduroasa!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
soanso spune:
neata fetele,
carrie,subscriu : cosmeticale pt bb ,gama Bubchen e foarte buna ,Nivea .
veronicka ,eu am fost la DR. Muresan Daniel ,de la Gine 1 ,am fost foarte multumita de el, mai am cunostinte care au fost mult de el ,are cab particular in Manastur la clinica Medstar ,langa Big.
ti-l recomand,daca ar fi sa mai am copil tot la el as merge.
azi Sorana implineste 1 AN SI 7 Luni ,iar e zi de chef!peste doua ore o aduce buni acasa ca deja nu mai pot fara ia, e casa goala.
SOSO
OanaAlina spune:
veronicka, eu, raluca si lavinia suntem la dr. puscas si este un dr extraordinar insa de multe ori trebuie sa intrebi tu ca ea nu iti prea spune... cu toate astea nu as schimba-o pentru nimic!
soanso, petrecere frumoasa si sa va ganditi si la noi cand o sa papati tortul! eventual ceva poze cu bebelina!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
kitzy spune:
Neata! Mai am o sapt si merg la eco sa vedem ce face bb. Abia astept, sper sa-mi dea dr vesti bune!
Kitzy 5
Gabriela77 spune:
Veronika, bine ai venit la noi! Ce sa zic? Mie mi se pare ca e greu sa recomanzi un medic cuiva! Fiecare om e diferit, fiecare dintre noi avem asteptari diferite, asa ca fiecare relationeaza diferit cu oamenii! Sa iti dau exemplul meu, eu la inceputul sarcinii, pana prin luna a 4-a am mers la Dr. Mihu, tot asa la recomandarile multora! Intr-adevar, e un medic bun, nu am nici o indoiala in privinta asta, dar mie nu mi s-a potrivit! Eu am nevoie sa mi se explice, sa inteleg…ma deranja superficialitatea consultatiilor! Nici nu apucam sa intreb tot ce aveam de intrebat! Asa ca am schimbat! E dreptul nostru, sa alegem pe cel in care avem incredere si cu care ne simtim in largul nostru! Acum merg la Dr, Muresan si de fiecare data ies de la consultatie optimista, increzatoare si …linistita! Deci, mie mi se potriveste acest dr! De-asta zic, e o chestiune si o alegere personala! Du-te in paralel la 2 medici, eu asa am facut si alege-l pe cel de care te simti mai legata! Noi nu putem ajuta decat cu propria experienta!Succes si sarcina usoara!
Ada, Aqua Gym stiu ac se face la Opera Plazza, dar nu stiu daca e special pt gravide! Da un telefon si intereseaza-te!
Oana, ma bucur daca am putut ajuta cu ceva! Trebuie sa ma mobilizez si eu pt restul de cumparaturi! Sambata merg iar la o nunta…Offff!!!!!
Soso, cred ca e casa goala fara Sorana! Ce copil mare ai!!!!
Fetelor, pe mine sincer, ma cam sperie batista aia a bebelusului...Dar daca ziceti voi ca ati folosit-o si e buna....
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Gabriela 31+ Sara