Gravidutze si mamici de CLUJ - 8

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lavinia, eu asa am citit ca s-ar folosi Garmastan din luna a 8-a, chiar ar trebui sa ne interesam….Eu de sapt viit sint in luna a 8-a! Tu deja esti, nu?
Denisa, mersi de sfaturi! Cu Johnsons am patit-o eu in sarcina, m-am iritat …asa ca nici nu ma gandesc!Am mai auzit multi plangandu-se!
Nicoleta, multumesc! Nu e iesftin, da’ daca-I curat merita!

Gabriela 31+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Gabriela, de ce ai pus pe listuta si 2 scutece de finet?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

inca o intrebare... tampoanele de sani se gasesc in farmacie?

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

ceam ,am scris ditamai mesajul si s-a sters!imi vine sa ma .

SOSO

Mergi la inceput

reiau ,

la Gaby i s-a rupt apa era pe sapt 39 ,la h11 a plecat la spital ,DR. Muresan era de garda (marti) ia facut control, a zis sa mearga acasa si sa revina pe la h17 .a revenit ia facut internare si a tot urmarit-o si monitorizat-o dar nu avea contractii deloc,miercuri din pe la h 05 ia pus DR. M o perfuzie si nici dupa ia nu a avut contractii motiv pt care nu si-a facut epidurala,in urma perfuziei a inceput sa se dilate tot cate 2 cm .
la h 14,20 l-a nascut pe Victor Petru de 3,400 kg,54 cm .
a fost foarte multumita de DR. M ,care a zis ca nu merge de langa ia pana naste desi miercuria are de la 14 consultatii la particular.
ia dat 4 mil la DR.M , la MOASA CU CARE A NASCUT 1,5 MIL , iar la cea cu care s-a internat doar o ciocolata.
trimit sa nu se sterga!revin

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SAL
NRL se pare ca iti place sa te balacesti :) bravo tie ,e foarte indicat innotul pt gravide ,eu inca nu am fost dar cu sigurantza o sa merg curand ,imi era putzin teama din cauza igienei dar multa lume imi zice ca e f curat ,poate o sa mergem impreuna

Gabriela lista ce ai facut o e superrrrrr ,mie imi este de mare ajutor ,mai aveam eu o lista facuta ,dar nu asa de complecta

Ati comandat vreuna dintre voi produse de pe site ul www.buburuza.com?
mie imi place tare mult ce am gasit acolo

Ramona ce faci ?o sa vii azi la gym?
e asa de cald

ALEX29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, am pus pe lista si scutece de finet pt ca sint utile cand il pui pe bebe pe pat, de ex sau cand ii dai sa pape si regurgiteaza sau la spalat la baita. Nu pt infasat, stai linistita!Tampoane de sani sint in farmacie. Am vazut si in Cora!

Soso, multumim de informatii! Chiar ne sint de folos!

Fetele, ma bucur daca lista va e si voua de folos. Cred ca ajuta sa ne orientam un pik, mai ales noi cele la primul bebe! Plus completarile de aici si parka, parka….

Gabriela 31+ Sara

Mergi la inceput

in timpul nasterii din caiza ca bb era in prezentatie faciala DR. muresan l-a chemat in ajutor pe medicul de garda resp pe Dr.Cruciat care s-a urcat cu mainile pe ia sa o ajute la expulzie ,a taiat-o cam tare pt ca era cu fata bb da a fost bine pana la urma. nu a pus-o in rezerva desi si Gaby e medic da stomatolog,pt ca era full ,e in salon de 4 paturi si e o caldura ,abia poti respira azi dim la h 06 le-au adus la mamici bebeii deci sunt in salon 4 manici +4 bb ,e foarte cald are deja bb bubite de la caldura.

mai revin pe seara ca acum merg pana la socri ,Sorana ma tot striga de cand s-a trezit!

SOSO

Mergi la inceput

RAMONA esti ok?
n ai mai venit la gym........sincer nu stiu nici eu ce sa fac ,nu cred ca voi mai merge in luna august ,este asa de cald ....

Fetelor haideti sa mergem la AQUINA
Cine vrea sa innoate ?

ALEX29

Mergi la inceput

O sa fiu singurica vineri ,sambata:((((((((((

Daca nu aveti planuri haideti la mine cu burticile

In seara asta imi soseste mobila pt bebe ,de abea astept

ALEX29

Mergi la inceput