Gravidutze si mamici de CLUJ - 8

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare lume,

Gabriela...super buna lista ta! Dupa aproape 6 ani nu mai stiu exact ce si cum...da' oricum telefonul si incarcatorul sa fie si tatici, bunici in zona care sa se plimbe dupa apelurile mele.....Eu una sunt contra manusilor ptr. bb! Nu se zgaraie atat de tare incat sa le pui manusi.In plus, daca are unghii mari, asa cum a avut Ilinca, dupa doua zile i le-am taiat-in maternitate-in timp ce dormea!
In privintza cosmeticelor, la Ilinca foloseam ptr. fundic Lanozinc-a fost O.K. si in cazuri extreme, Bepanthene. Cele de zi cu zi , acum, vor fi Avene.

Am fost in oras , mama ce calduraaa......nasol! M-am intalnit cu Cristiana si a ei printzesa mare Thea!E asa o frumusica cu bucle...

Am ceva de lucru, da' mai vin!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Mai stie cineva noutati despre Flory? A facut pana la urma amniocenteza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

quote:
Originally posted by Raluca

Mai stie cineva noutati despre Flory? A facut pana la urma amniocenteza?

am citit la mamici de noiembrie-decembrie ca maine primeste rezultatul

Nicoleta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, e dezastru afara, am iesit si eu putin si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa merg pana la medicul de familie! De Lanozinc auzisem si eu si Bepanthene! Ce a zis familia de bb cu putza?

Succes lui Flori cu rezultatele!

Gabriela 31+ Sara

Mergi la inceput

Doamne ajuta, Flory!sa speram ca bb e bine !

Gabriela- tati s-a super bucurat (pe furis)la fel si tata. Ilinca, asa cum ziceam, e inca in dilema....da' incerc eu sa o convng ce bine e ca bb e baiat! Nu poti amana vizita la dr.? Alta intrebare, la cate saptamani ai facut al doilea set de analize medicale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Nicoleta, mersi de pontul cu piscina, eu nu stiam de ea! cat costa?

Gabriela 31+ Sara

Tariful la Aquina este de 18 ron/ora inainte de ora 18 si 23 ron/ora dupa.

Nicoleta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor ce diferenta este intre aceste creme Lanozinc, Bepanthene, Penaten cu zinc(nivea cu zinc)si care cum se folosesc ...stiu ca sunt pt fundulet.

Eu la cosmetice am luat Buchen,vroiam Sanosan dar eu am facut alergie de la crema antivergeturi si nu vreau sa patesc si cu fetita la fel...acum o sa vad ce gasesc si la Bratislava dupa ce ne intoarcem.

Sterilizator am luat de la chicco deci in consecinta am luat si 3 sticlute tot chicco,dar se potrivesc si alte sticlute.

Crema Garmastan trebuie folosita din ultima luna de sarcina sau doar dupa nastere??

GALACTOGIL si NUTRINATAL pt stimularea lactatiei unde gasesc la farmacie??

LAVINIA33+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Gabriela...cosmetice bb...noi am patit-o cu Johnson...dar acum folosim toata gama Sanosan pe care le tolereaza foarte bine!...listuta ta e super-completa...o singura "chestiuta" am de zis...pompita de nas nu prea are rost sa cumperi ca nu-i de nicio treaba (indiferent de marca)...ia "batista bebelusului" ca te va scapa de multe belele...
aaa...si Bepanthen am avut si eu in maternitate si de la neonatologie mi s-a spus ca nu-i buna (ca-i doar "la moda")...si la noi s-a verificat...noi folosim Petrini si cand apare vreo iritatie, Cutaden, care e super-super bun...

Lavinia, eu am folosit Garmastan doar dupa nastere.
Flory, tinem pumnii sa iasa totul bine la triplu test!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ma gandeam eu ca s-a bucurat tati, Raluca!Si Ilinca se va bucura, sint sigura, doar ca probabil e cam confuza...
Si eu sint cam reticenta cu manuselele alea, nici nu am cumparat, mi se pare chiar ciudat pe caldurile astea sa pui bebeluslui manusi! Ok, m-ai convins!
Asa, al doilea set de analize l-am facut cand am intrat in trim 3, sapt 28!
Nu prea pot amana vizita la med de fam, ca am tot amanat-o si maine mi-e ultima zi de C0, de luni ar trebui sa fiu in prenatal, asa ca musai...Sincer, mi-e o groaza...E aici, in Manastur, dar tot horror cu caldura asta! Si e ciudat de cand nu mai am masinuta, am zis ca e un lucru bun ca de-abia nu mai conduc, dar nu-mi place nici fara! In plus, urasc taxiurile! EEeeee....

Cum mai sinteti? Cum mai dormiti?

Gabriela 31+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, eu folosesc Mustela pt gravi (sani, vergeturi etc), f faina e. Si am gandeam si pt bblusa tot mustela sa iau, ati folosit careva la copilasi?

24 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput