Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 20
RAMONELLA spune:
Salutare de la racoare!!!!
Eu sunt la Belis,e super bine aici si mai ales e racoare si e aer respirabil.Bate vantul si nu simti deloc caldura.Sunt cu 10 grade mai putin decat in Cluj.Eu stau cocotata in varful patului si citesc ce ati mai scris.Imi pare rau ca va topiti de cald,dar de maine am auzit ca se racoreste.kitzy imi pare rau pentru ceea ce ai pait,dar vorba ta,decat sa iasa ceva monstru...Asa a fost sa fie,noi suntem tot aici si te asteptam sa vii cu vestea cea buna.
Eu ma simt super bine.Mananc si dorm.Si ma relaxez.Credeti-ma nici nu stiu ce data este astazi.N-as vrea sa se mai termine saptamana asta.Ma bucur ca stau cu sotul meu toata ziua,ceea ce acasa nu prea faceam din cauza ca el venea tarziu acasa de la lucru.Ma simt foarte bine,la fel si bebelina,care se misca intr-o veselie.Dimineata si seara stau cate 30 de minute la plaja,ca sa nu exagerez si sa nu-i fac rau la bebelina.
O sa va mai scriu,desi internetul merge cam prost.
Va pupacesc si va trimit multa racoare!!!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel25+ Beatrice Alessia
OanaAlina spune:
Ramona, te invidiem cu siguranta toate!
Soanso, faina faza cu Sorana si cana de apa minerala! Am ras o tura buna pe tema asta!
Si eu as opta tot pentru o camera digitala Sony si cred ca tot de la Domo! Acum ramane la latitudinea ta!
Si la noi e foarte cald mai ales ca stam la etajul IV ! Uffff! De maine au zis ca se mai racoreste nitelus!
Eu inca merg la servici si sper sa ma ajute Dumnezeu sa pot merge cat mai mult! Concediul o sa mi-l iau dupa!
Gabriela, tu ti-ai facut o cerere tip cand ai plecat in concediu prenatal?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
soanso spune:
quote:
Originally posted by veronicka
soanson cate sapt ai, nu e prea riscant pe caldura asta sa mergi la mare?
veronicka,eu nu sunt insarcinata,ai int
eles tu gresit,am o fetita de 1AN si 7 luni o cheama Sorana Miruna si e o dulceata de fetita ,e universul meu ,e totul pentru mine ,mi-a luminat viata si sunt tare fericita ca o avem.
OanaAlina, da a fost tare faza cu apa si nu e singura ,te miri ce face ,nu stiu de unde ii vin atatea idei.
sa nu radeti tare de mine da unde este Domo in Cluj??(la Kaufland?)
Ramona ,ce bine de tine ,te invidiez!!!!!!!!
cred ca se schimba vremea,s-a innorat si sufla vantul,oricum s-a mai racorit.
SOSO
OanaAlina spune:
soanso, exista mai multe magazine domo in cluj! intr-adevar exista si in reteaua de magazine kaufland dar mai sunt magazine domo
http://www.domo.ro/magazine_domo#
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
antoni spune:
buna dimineatat fetelor
sa vedeti ce am patit. aseara am facut dus si am eliminat o bucata de placenta. cam cat jumatate de palma,asa m-am speriat. l-am sunat pe cruciat si trebuie sa ma duc azi la isox sa ma vada. asa mi-e de frica. sper sa fie totul ok si sa nu trebuiasca sa ma duc inapoi la spital ca nu vreauuuu.tot mi se parea mie ca sangerez de culoare mai vioaie si nu e de bine.
kitzy-sincer tare rau imi pare ca asa s-a intamplsat dar vorba ta, stie natura ce-i mai bine.ai sa vezi ca la urmatoarea totul va fi bine.
fetelor, multumesc de sfaturi, parca pitica a reintrat in normal totusi cat de cat. dar am momente in care cere mancare iarasi dupa jumatate de ora-o ora si nu o pot linisti cu nimic numai cu mancare.sper sa nu-i faca colici.
va pupic pe toate si mai vin cu vesti dupa ce vin de la medic. tare mi-e frica ce imi spune
pupici la buritci si mamici
Meli
Raluca spune:
Buna dimineat si de la noi!
Eu sunt tot pe fuga.......da-s pe aici, cum e la servici Oana?, la noi e nebunie cu contractele.
Meli, placenta? pai aia trebuia sa se elimine toata la nastere, esti sigura!
Ramona...no comment, ferice de tine!
kitzy, imi pare rau !
Gabriela, ce faci toata ziua in concediu, nu te plicti? Ieri am fost in farmacia unei prietene tr. aprovizionare si am vazut ca este ceai diuretic ptr. gravide- fares, ajuta la eliminarea apei, umflaturi. Prietena mea l-a folosit cu succes anul trecut in sarcina. Poate-l incerci...
O zi frumoasa tuturor!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
antoni spune:
stiu raluca, de asta mi-e frica. l-am sunat pe medic si mi-a spus ca atunci sigur a fost o bucata de placenta, dar sa ma duc azi la eco sa vada mai sigur. a spus ca poate n-a chiuretat Muresan tot. nu stiu. sper numai sa fie bine. dar eu asa stiam ca colul se inchide de tot in a 7-a zi. deci atunci cum s-a mai eliminat o bucata de placenta?offf, nu stiu. abia astept sa ma duc si sa-mi spuna ca totul e ok.
Gabriela77 spune:
Soso, haioasa Sorana cu dusul…Si eu as merge pe Sony, dar un aparat peste medie, cele de la oferta nu sint neaparat cele mai bune!
Veronika, sigur ca nu sint suparata! Te asteptam cu vesti despre bebe!
Ramo.ce bine de tine, aici e teroare, sper sa se mai racoreasca pe cand te intorci. Bine ca te relaxezi!
Oana, nu am facut decat cererea de concediu de odihna, pt prenatal nu e nevoie, se considera medical.
Meli, foarte bine ca mergi la medic. Tinem pumnii!
Raluca, mersi de pont, o sa incerc! Ma enerveaza si caldura asta ca ma tine sechestrata in casa! De plictisit, nu am simtit, am citit mult zilele astea, seara ies la plimbare. Foarte multe in casa nu fac, ca mi-e prea cald! Intr-adevar , cu umflatul asta, nu ma impac, dar….Parca e tot mai greu, ma misc mai greu, dorm prost noaptea, merg la toaleta f f des…EEEE, stii tu! Si sper din tot sufletul sa vina si o temperature normala, mai ales pe cand nastem noi!
Va pup! O zi...cu ploaie, eu asta mi-as dori!
Gabriela 32+ Sara