Gravidutze si mamici de CLUJ - 8
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
carrie spune:
bex si noi am vrut Francesca dar nu prea mergea cu Gavris
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
OanaAlina spune:
cristina, ne poti recomanda un medic pediatru bun?OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
bex spune:
vai, ce caldura, am facut o supica de rosii, abia stept sa fie rece beton sa o savurez cu frunze de telina, dar sunt lac de apa langa aragaz
cristiana, noi cum avem 2 nume de familie (fiecare al lui, mai exact) e mai complicat sa sune bine cu ambele, al meu nu e romanesc de aia ne gandim la un nume cu rezonanta din asta mai telenovelistica francesca era optinuea mea daca o sa am fetita...de pe la 18 ani, iar anul trecut am zis sigur beatrice ( de la dante citire, ca am fost la el in "ograda"), dar acum nu mai stiu...parca sunt prea lungi amandoua...
Kitzy, ma bucur mult sa vad ca esti optimista, eu sincer cred foarte mult ca lucrurile se intampla cu un scop, asa ca ai fost ferita cu siguranta de ceva mai rau....25 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
dpop spune:
kitzy, imi pare rau pt tine. va fi bine data viitoare.
oana, tocmai am revazut lista. sunt fix 30 de nume pe ea. i-am propus sotului sa taiem cate unul in fiecare zi. apoi daca vrea sa taie unul care mie imi place tare, mai amanam verdictul. sper sa ne ajunga zilele ramase pana la nastere pt operatiunea asta.
azi e mai cald ca ieri, ce bine ne-ar pica o rece daca am putea ...
Gabriela77 spune:
Kitzy, imi pare rau de vesti, dar e bine ca ai un moral ridicat! sa te asiguri ca si starea fizica e buna, pt c asta conteaza foarte mult la o sarcina viitoare! Iti doresc putere multa si o sarcina viitoare cu succes!
Cristiana, ce mi-a placut cum ai zis de raza ta de soare...
Meli, eu nu ma pricep la sfaturi legate de copii, dar uite ca fetele te pot ajuta cu experienta lor si in plus poti apela linistita la pediatru! Eu cred ca si caldura asta ii da peste cap pe bebelusi.
Fetele cu numele, succes!
Gabriela 32+
Sara
soanso spune:
fetele cu numele, grea alegere,si noi le-am schimbat de cateva ori ,dar pana la urma am ales doua frumoase :Sorana Miruna.
eu nu mai stiu ce sa fac de mancare pe caldurile astea ,nu am pofta de nimik ,nici Sorana nu mananca bine deloc ,azi am facut o ciorbita de cartofi (sper sa pape),m-am copt langa aragaz.
vreau sa merg in centru sa-mi cumpar o camera foto digitala.voi de care aveti?
eu ma gandeam la Sony ,da poate imi recomandati voi un buna,am mai vrut sa ne luam in primavara si tot am amanat da nu se mai poate fara...ieri am pierdut o faza tare....Sorana se spala se zor pe gat si la subrat din cana cu apa minerala a lui tatsu ,am ras de ne-am prapadit ,ce sa zic se racorea si ia.
SOSO
bex spune:
soso, noi avem din asta e f fain:) si inainte tot sony am avut, mi se par ok, daca nu vrei ceva super profi cu obiective nu stiu de care...
http://www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-sony-dsc-w80-negru--pDSC-W80B/ad--3446
zic sa nu iei din oras, pe emag.ro sunt in medie mai ieftine cu un un vreo 100 de lei si mai mult depinde de model, ti se livreaza foarte rapid, cam intr-o zi si poti plati cu card sau la livrare, ti-l aduc acasa cu funcurier....25 +
soanso spune:
bex,mersi mult, dar eu vreau sa iau in rate!!!!stiam ca Sony e marca buna ,nu vreau unul super profi sa-mi prind urechile ,ma intereseaza calitatea imaginii sa fie clara si in casa si afara.sunt dispusa sa-mi fac rata daca e in jur de 1000lei nu mai mult.nu pot lua cu banii jos ca mergem la mare si musai imi tb pana plecam.
am 30 grade in casa ,mooooooor de cald.
toata s-a umplut Sorana de bubite de la caldura(pe frunte,pe gat) si mixtura mentolata din farmacie parca nu are nici un efect .
SOSO
bex spune:
soso, incearca atunci la domo, din cate am vazut eu, ei au preturi mai normale...acum nu stiu exact cum e la rate, dar ca si preturi de obicei ei au cele mai ok preturi, mai mici considerabil fata de altex sau media galaxy...25 +
veronicka spune:
gabriela multumesc pt urari si sper sa nu fii suparata pe mine
soanson cate sapt ai, nu e prea riscant pe caldura asta sa mergi la mare?
kitzi imi pare rau si sper sa se reintample minunea cat de repede caci si eu aproape ca am uitat prima sarcina . sunt prea concentrata pe actuala sarcina.
voi mergeti la serviciu in perioada asta?
va urez racoare multa