Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

buna fetelor! ce mai faceti? nicio veste buna inca? sunt trista sa aflu ca cel de-al 13-lea capitol nu a adus nimic bun. poate acesta sa fie cel norocos!
va pup pe toate si succese!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

Buna, fetelor.

stamate,Etra, cristianca:bine ati venit!!! va doresc sa deveniti cat mai repede gravidutze!!!

dma2007:multa bafta la FIV!!!

andriushca:bine ai revenit!!! ce noutati mai ai?

eu sunt din nou optimista, am fost ieri la dr. si a vazut la eco cate 4-5 foliculi pe fiecare ovar, cu dimensiuni intre 5-13 mm. sper cand o sa merg din nou luni sa fi crescut mult de tot!!! greata si durerile de cap si de burta sunt normale, cica sa ma obisnuiesc cu ele ca asta ma asteapta daca raman .

Va pup pe toate si mai vorbim luni.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stamate spune:

buna fetelor. sper sa nu ma injurati sau sa ma priviti ciudat dupa ce o sa incerc sa va spun cate ceva din din experienta celor 10 ani de munca, vreau sa va rog sa nu mai fiti stresate de cele teste de sarcina si analize de sange...psihicul NU are un rol nu impportant ci FOARTE important in conceperea unui copil, iubiti-va sotii fara sa va mai ganditi ca poate poate acum raman gravida, nu va mai ganditi, eliberativa de stres si o sa vedeti ca atunci cand o sa va asteptati mai puitn atunci o sa fiti gravide(mamici), multe din gravidutele care le iau in evidenta la cabinet au avut diferite experiente de viata, si stiu ce spun...nu mi-o luati in nume de rau dar asta este adevarul...bine intr-adevar este si o problema endocrina sau dereglari hormonale la majoritatea dintre noi...dar trebui sa fim cat mai relaxate si sa nu va mai inumarati zilele cat mai este pana la CM pt ca nu faceti altceva decat sa va stresati si sa stati in tensiune pana vin"rusii"...eu va pupic dulce si va doresc mult succes, si eu sunt o femeie care se afla in aceeasi problema ca si voi si inteleg din pacate perfect..la mine problema este la sotul meu cu o oligoteratospermie (1 mil..max 2 dupa tratam cu menogon/ml) ..dar speram si noi poate da d-zeu sa reusim sa fie unul mai rapid si mai vioi din cei 2 mil si incercam o IA sap viitore la giulesti.nu stiu cate sanse avem dar speram...speranta moare ultima. nu vreau sa ma urati dupa cele spuse sau sa" spunet-ti uite-o si pe asta vine sa ne dea noua sfaturi " dar va spun din experianta pe care o am..multe femei dupa ce s-au resemnat ca nu vor putea avea copii au ramas gravidiute la scurt timp tocmai pt ca s-au resemnat si nu s-au mai gandit . iubitiva sotii si relaxativa dragele mele si nu va mai ganditi decat atunci cand vedeti ca v-a intarziat CM prea mult si o sa reusiti. va doresc la toate sa fiti cat mai repede mamici , va pup dulce . MULT SUCCES IUBITELE.

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor care mi-au urat bun venit, si eu va pupic pe toate sa va tin pumnii sa reusiti cat mai curand sa deveniti mamici.SUCCES FETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

stamate in primul rand bine ai venit! In al doilea rand vreau sa sti ca fiecare dintre noi stie lucrurile astea, dar este distanta foarte mare de la teorie la practica. Este greu sa te detasezi de lucrul pe care ti-l doresti mai presus de orice...
Luna trecuta am facut prima IAS si mi-am revenit f greu dupa venirea CM.
Luna aceasta timpul a trecut mai repede dupa IAS2 si uite ca azi sunt z26 iar maine ar trebui sa vina rusii. Dar nu stau sa-i astept. Plec la munte 2 zile sa ma relaxez. Daca e sa fie bine dc nu o iau de la capat luna viitoare. In fond si la urma urmei 3 IAS nu inseamna prea mult.
andriushca bine ai revenit si multa bafta.
Va pe toate! si va doresc

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Salut fetele!Va multumesc pentru primirea calduroasa!Fetelor, va rog sa ma treceti si pe mine in listuta aspirantelor, astept sa raman insarcinata de 3 ani, iar azi,cand am fost la eco, dr.mi-a spus ca voi face IA luni, 30 iulie. Eu am facut o HSG exact acum o luna si rezultatul a fost f. bun, in rest, acum 2 ani am facut trat. cu Brocriptin pt. prolactina mare, am luat Duphaston, dar nimic-nimic.Sotul meu are 15 mil.spermatozoizi( oligospermie? ) si sunt si putin mai lenesi, de aceea dr.( Chicea-Sibiu )a hotarat sa facem IA.Azi am fost la eco si, in ziua 10, am 2 foliculi de aprox. 17 mm. unul pe dr. celalalt pe st. si altii mai mititei( oare mai cresc? ). Mi-a spus sa mai fac 1 menogon azi, maine nimic,duminica un pregnyl si luni IA.Voi ati avut ceva efecte adverse de la menogon? Eu, in afara de ceva intepaturi de ovare ieri, n-am avut nimic.Nu vreau sa-mi fac prea multe sperante, sunt satula de calcule si numarat de zile, astept; ce va fi, va fi( deocamdata sunt calma dar, dupa IA... cine stie...).Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

eva, crisis, va pup! eu nu am noutati. am fost la mare 8 zile, in grecia, a fost foarte frumos. era Z 13 cand a aparut faimosul mucus, din plin, ca "in tinerete" si ca la carte, se intindea intre degete cum n-am mai avut de mult. asa ca am prestat mai mult din placere decat din interes in acea Z 13 si eram f. relaxati si faceam planuri multe pt urmatoarele zile. (eu ovulez de regula prin z15-16). dar..., pt ca intotdeauna exista un dar m-am procopsit de a doua zi cu o nenorocita de infectie urinara, m-am "delectat" cu antibiotice (ceea ce fac si acum), caldura mare, berica ioc si dragoste tot la fel. si ca tabloul sa fie complet,am facut si candidoza de la antibiotice. get the picture?
in concluzie, daca am ratat cea de a 4-a IAS din cauza concediului, mi-am ratat si restul de sanse "naturale". luna asta nu-mi fac mari sperante.

stamate, bine ai venit printre noi. iti dau dreptate in ceea ce spuneai mai sus, dar pe jumatate. e adevarat ca si relaxarea si detasarea conteaza, dar as vrea sa te intreb cum ramane cu perioada de relaxare de 2 ani (in cazul meu) dinainte de a incepe goana nebuna dupa bebe si care nu a adus nimic?

cred ca la mine nu va mai urma nicio IAS nr. 4 , iau o pauza , ca lupta asta m-a secat de toate puterile si incepusem sa ma simt ca o iasca, goala pe dinauntru. in concediu m-am detasat si mi-am amintit cum e sa faci dragoste altfel decat pt bebe. o sa incerc sa pastrez "intelepciunea" asta cat mai mult de acum incolo si poate DD se va indura si de mine.
va pup pe toate si pe cele mai vechi si pe cele noi. bafta multa celor care urmeaza sa faca IAS si rabdare pt cele care asteapta rezultatul!

andreea

Mergi la inceput

Andriushca...asa este , ai dreptate este o perioada mare..(2 ani).la mine sunt 5 ani de cand vreau un bebe, nu m-a stresat problema f tare , dupa ce m-am "chilarit" si m-am investigat ani de zile....anul trecut am aflat ca sotul meu are oligoteratospermie severa....stiu cum este draga mea....ma bucur mult ca te detasezi si ca o faci din placere si nu pt bebe, si ai sa vezi ca ai sa ramai curand ....bravo, te felicit pt asta, o sa fie bine.....eu nu stiu cate sanse am dar sincer ma bucur pt voi.pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna seara,
Astazi am ajuns si eu sa citesc la acest capitol. Mai vrem un bebe. Sotul a afacut o spermograma si rezultatul a fost asa: 12 milioane/ml. 50% cu mobilitate normala, 67 % cu aspect normal.
A inceput deja tratament cu Forever Multi Maca, un complex de vitamine si branca ursului. Speram sa reusim natural - ce ziceti ar fi sanse? Dar as vrea tutusi sa aflu si niste detalii despre inseminare. Unde imi recomandati sa merg?
Liana

Mergi la inceput

stamate,
si al meu tot cu astenoteratospermie. sta prosta cu mobilitatea si sunt multe forme anormale. acum ia tratament, dar doctorita Bucur ne-a spus la ultima inseminare ca nu am avut rezutat prea bun si ne-a recomandat fiv. asa ca -mi fac si eu sperante ca prostul ca poate se intampla o minune si raman natural, desi stiu de la dr. ca nu prea sunt sanse.
am fost cu al meu si la doctorul Bucur (sotul Cezarei Bucur), e dr. androlog. i-a facut eco si nu are nicio problema la testicole, asa cum suspectam. i-a dar un tratament pt 3 luni, ne-a zis sa mai incercam o IAS si apoi, fctie de rezultat urmeaza sa-i faca niste teste genetice. intre timp speram.
liana, bine ai venit! eu zic ca sotul tau sta binisor si aveti sanse natural, daca se odihneste un pic mai mult, mananca sanatos si va eliberati de stres.
despre inseminare, ce sa-ti spun, la Giulesti sunt cei mai buni doctori si e mai ieftin (200 lei cu eco cate e nevoie). la clinicile particulare scorurile cresc. spre ex. la Dacia Medical Center (unde am facut si eu o IAS) costa 500 lei + 50 lei ecografia, 35 lei pregnylul. poate fetele mai stiu si alte variante, eu ti-am spus din ce am stiut eu.
pupici!

andreea

Mergi la inceput