Inseminare (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Chiar daca mai mult va citesc, va doresc la fiecare sa aveti parte de O MINUNE in viata voastra,minunile exista.Mult,mult noroc!

Cu mult drag,
ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibos spune:

Buna fetelor,
Nu am mai scris o perioada pentru ca am vrut sa ma detasez de toata treaba asta cu hormoni inseminari si gigei putini....
Intr-un final ieri am facut inseminarea in varianta japoneza ...
Nu am facut stimulare pentru ca nu am vrut , eu ovulez lunar am ciclu regulat si am preferat prima oara sa fac asa natural sa zicem...Am avut un folicul de 23.9 mm si endometru cred eu de 7.5 ..asta dupa ce am inteles ca scria pe ecranul ala la ecograf pentru ca aici doctorul nu-ti spune nimic de termeni medicali ...
A durat 4 maxim 5 min nu adurut mai deloc a fost mai mult o jena...am incercat sa stau relaxata si dupa ce aterminat m-am sculat si imbracat mi-a zis ca nu e nevoie sa stau intinsa sau sa fac repaus. Dupa aceea imediat mi-a facut o injectie nu stiu cu ce dar oricum era ceva ca sa se sparga foliculii...
Si cu asta s-a terminat tot ...aseara m-a intepat putin ovarul si o durere de mica intensitate ca la ciclu si durere de sale...asta nu stiu daca are legatura cu inseminarea...voi ati avut dureri dupa ?parca spunea cineva de simptome asemanatoare ...a mai facut cineva injectie dupa inseminare imediat ?mie asta mi s-a parut bizar ..din cate am citit in romania se face inainte de inseminare injectia....
Hai ca m-am lungit acuma ce-o vrea D-zeu ....oricum nu-mi pun sperante pt ca e prima oara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetelor,

Eu va citesc din umbra, sper sa reusim pana la finalul anului sa ramanem insarcinate.
Eu am facut prima inseminare pe 14 iulie, acum sunt a doua zi de ciclu, asta e, incercam pana reusim.
Noi suntem cazurile alea inexplicabile, totul e bine numa ca bebe nu vrea sa apara.
Bibos, mie nu mi-a facut nici o injectie dupa inseminare, m-au lasat 5 minute pe masa, apoi m-au transferat in salon pentru inca 30 de minute,am stat in pat linistita.
La mine medicul nici nu vroia sa fac inseminare luna asta ca aveam un singur folicul de numa 17 mm,la ciclu natural, cand vine din concediu pe 10 septembrie incepem cu stimulare si monitorizari si inca o inseminare.
Dupa inseminare am mers in cabinet, ne-a aratat sub microscop inotatorii si rezultatul spermogramei, care e buna, probabil eu nu am foliculi marisori.
Acum asteptam pana in octombrie,poate apare pana atunci,fara inseminare.

Sanatate multa si rabdare!

Mergi la inceput

A fetelor !!inca un lucru ciudat s-a intamplat..l-am intrebat pe doctor cam cati gigei au ramas dupa procesare si mi-a raspuns ca NU i-a numarat ...normal ar trebui sa stie nu?! sau nu a vrut sa-mi spuna nu stiu ce sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Etra spune:

Fetele, maine dimineata la ora 9 sunt programata la prima IA din viata mea( si sper ca si ultima)! Imi tineti pumnii? Am niste emotii...Va pup pe toate si o sa va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara! Desi e deja spre dimineatza. Acum am ajuns si eu acasa. Am fost la munte 2 zile cica sa ma relaxez. Dar vinewri noaptea m-am pomenit cu acei musafiri nepoftiti asa ca relaxarea mea a fost si nu prea. Mai ales ca am avut niste dureri mari si niste cheaguri enorme. Cam asta e asa ca urmeaza IAS3 si sper eu si ultima.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

'neatza!
crisis nu am cuvinte! asta e...data viitoare!
bibos, liana, nati, ada bine ati venit! sper sa ne dam
vesti bune pe parcurs, fie ca reusitele sunt prin IA sau natural.
nu va pierdeti speranta.
andriushca, simptomele tale promit ceva bun!
va doresc o saptamana minunata!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva-maria spune:

Buna, fetelor.

crisis 81:m-a intristat mult vestea ta, poate s-a intamplat asa si din cauza racelii si a antibioticelor. data viitoare sa ai multa, multa grija de tine si sigur o sa reusesti!!!

Etra:multa bafta, sa fie cu ochisori!!! sa-mi povestesti si mie in amanunt cum a fost, o sa fac si eu prima inseminare saptamana asta, o sa aflu exact data azi cand merg la monitorizare.

andriushca: stii ca se spune ca tocmai atunci cand te detasezi de toate vine !!! asa ca nu-ti pierde speranta!!!

Pupici.

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Eva,
Etra, Bibos, bafta multa!
Bibos si mie mi-a facut pregnylul la o IAS imediat dupa,iar la alte IAS inainte cu 24 de ore. nu stiu care e treaba dar probabil stiu dr. mai bine de ce. despre dureri, sa stii ca la unele IAS am avut, la altele nu. probabil depinde cat de tare a fost fortat sau deranjat colul sa se deschida.
Crisis, imi pare rau iubita!
Danotino, nu inteleg mesajul tau anterior, care simptome?

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Andriushca Danotino mersi de incurajari sa dea D-zeu sa venim cu vesti bune
Eva bafta la prima inseminare sa fie cu noroc si cu ochi.
Azi m-am bucurat asa mult la trezire aveam temperatura bazala 37.1 sper sa o tina tot asa ...poate poate

Mergi la inceput