Inseminare (14)
Raspunsuri - Pagina 3
leny2007 spune:
sal.cred ca am scris la pag 2/2sunt incepatoare dar sper ca alaturi de voi sa progresez.mi-am spus istoria pe cealalta pagina sper ca o gasiti.
luci.eilm spune:
simi,
1) daca te duci NUMAI pentru analize la MNL, sa stii si ca la CFR2 se pot face aceste analize
2) MNL, am vazut pe net, ca se afla in spatele magazinului Unirea, dincolo de piata (ca reper- sa intrebi de Politia Rutiera). cel mai simplu mi se pare urmatorul traseu:
a) Piata Scanteii (unde este CFR2)- piata Aviatorilor cu autobuzul;
b) piata Aviatorilor- piata Unirii cu metroul;
c) piata Unirii- MNL pe jos (cam 15 minute de mers).
bafta!
simi77 spune:
Iti mulumesc Luci.
Stiu ca se fac analize si la CFR2 dar eu acum fac tratament de stimulare si am nevoie de rezultate in aceesi zi. In functie de ce vede d-na dr. la eco si de zezultatul analizelor stabileste cand fac inseminarea.
crisis81 spune:
Ce faceti iubitele?
Eu sunt in z20 si am niste dureri de ovare mai rau ca la ciclu. Nu stiu ce se intampla cu mine. Ieri s-a implinit o saptaman de la inseminare. Am luat progesteron o capsula pe gura si o sa pun si la culcare una vaginal. POate ma lasa durerile. Cred de asemenea ca am racit. Am avut si febra azi. Sunt mai bolnava decat o femeie de 80 de ani.

Cristina
leny2007 spune:
buna!ma chinui de 4ani si se opresc din evolutie.ultima sarcina am pierduto anul trecut aveam 10sapt.de atunci nu mai raman.asta e poate va iesi soarele si pe strada mea.ma bucur pt.cele ce reusesc.

eva-maria spune:
Neata, fetelor.
crisis 81: cred ca de la raceala te dor ovarele. cred ca ai stat in curent, ai transpirat si asa ai racit. acum nu stiu daca ar trebui sa iei pastile (pot afecta implantarea), mai bine incearca cu ceaiuri cu miere si lamaie.
leny 2007: ai facut tratament de sustinere cu pastile sau injectabil? poate ar fi bine sa faci si polidine. iti maresc imunitatea.
despre mine nu am vesti bune, sunt z2 ![]()
![]()
![]()
. deci temperatura ridicata nu era de la bebe, ci de la canicula. de luna asta incep trat. de stimulare si apoi inseminarea. Sper sa reusesc din prima!!! ![]()
![]()
![]()
Va pup pe toate.
Eva
aurel_cris spune:
Salutare dragele mele o veche aspiranta va doreste numai bafta la toate si sa dea DD sa reusiti ca va astept la odisee.Va trag pe toate dupa mine,asa ca fiti increzatoare

leny2007 spune:
saluty!Eva am luat tratament pt.mentinere de fiecare data dar degeaba.am facut si cura de polidin iar nimic.sa-ti ajute dumnezeu sa -ti reuseasca inseminarea.am facut si eu una in ianuarie dar nu sa prins.luna asta am vrut sa fac din nou dar nu am ovulat.dr. a plecat in concediu si mia dat trimitere la sovata pt.sterilitate.plec sambata.cand ma intorc fac iar inseminare desi nu stiu care e cauza ca am 2 copii din prima casatorie dar sunt mari.is inebunita mai vreau un
nu cred ca e o problema ca am deja 36de ani.sau?
luci.eilm spune:
Leny, exista un capitol ‘durerea unei pierderi de sarcina’- cred ca fetele de acolo stiu mai multe despre problema ta si te pot lamuri.![]()
Aurel-cris, multumim de incurajari.
Intr-adevar, eu sunt dupa al doilea esec si citeam din urma despre reusite (cazul Maruscai) ca sa ma remontez. Desi, e cam greu.
L.
crisis81 spune:
Eva Maria ...sa sti ca am incercat cu miere, cu ceaiuri, cu cartofi la gat cu spirt, si totusi aseara am facut 40 temperatura si acum sunt internata in spital. Imi face penicilina intravenos o data la 6 ore. Nu mai am febra si a inceput sa curga mizeria din gat. Dar a trebuit sa vin ca nu mai raspundeam la nimic.
Noroc ca am laptopul cu mine si pot sa va citesc pe voi.
Va pup pe toate!
Cristina