Durerea unei pierderi de sarcina (31)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, bafta multa la doctor! Te astept cu vesti bune-bune de tot!!!!
Johanna, vad ca si tu te apropii cu pasi repezi de final!!! De-abia astept sa-ti fac si tie galerie!!!
SLimatei, stai linistita, ca sunt atatea fete care au fibrom si au dus cu bine sarcina pana la final. Si din cate mi-a zis mie doctorul, fibroamele astea cresc in sarcina pana pe la 24 saptamani, apoi se opresc din crescut, si dupa nastere isi reduc foarte mult dimensiunile!
Dan_ny, concediu placut in continuare!
Musettepink, multi pupici de la pisicuta mea pentru pisicutza ta! E ceva sa o ai de 14 ani! Normal ca nu te mai poti desparti de ea!

Cristina, 38+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

cristina ana o pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ziua buna tuturor!
Ma gandeam sa va intreb si pe voi daca vi se pare ca in ultima luna/ultimele 2 luni s-au intamplat mai multe chestii rele decat de obicei, daca ati fost mai nervoase sau mai frustrate de diverse chestii decat de obicei... Eu asa am avut senzatia pentru ca foarte multi din jurul meu au avut perioade foarte grele si probleme de sanatate, si probleme cu munca etc. A mai observat cineva sau a fost numai in viata mea asa o perioada?...
Pe la televizor ziceau ca nu stiu pe unde e Marte si ce face si ca de aceea se intampla chiar si caniculele

Munca munca si iar munca. In rest nimic nou... Sunt doar mai obosita decat pot explica si mai suparici decat pot povesti. Astept concediul ca pe aer.
Va pup pe toate si ma gandesc mereu la voi chiar daca nu am mai apucat sa va scriu zilele astea (munca). Totusi va citesc mereu asa ca sunt pe aproape!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

am venit sa va mai salut si eu, sa nu uitati de mine
va citesc mereu, stiu tot
imi pare rau ca lista devine tot mai lunga dar trebuie sa ne pastram speranta ca va fi bine pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Ziua buna tuturor!
Ma gandeam sa va intreb si pe voi daca vi se pare ca in ultima luna/ultimele 2 luni s-au intamplat mai multe chestii rele decat de obicei, daca ati fost mai nervoase sau mai frustrate de diverse chestii decat de obicei... Eu asa am avut senzatia pentru ca foarte multi din jurul meu au avut perioade foarte grele si probleme de sanatate, si probleme cu munca etc. A mai observat cineva sau a fost numai in viata mea asa o perioada?...
Pe la televizor ziceau ca nu stiu pe unde e Marte si ce face si ca de aceea se intampla chiar si caniculele

Munca munca si iar munca. In rest nimic nou... Sunt doar mai obosita decat pot explica si mai suparici decat pot povesti. Astept concediul ca pe aer.
Va pup pe toate si ma gandesc mereu la voi chiar daca nu am mai apucat sa va scriu zilele astea (munca). Totusi va citesc mereu asa ca sunt pe aproape!

:) Sanatate!

Alinushca,
pentru mine e valabil ce spui
Dupa ce inceputul de an a fost unul magnific, am ramas insarcinata, aveam 2 bebelusi in burtica, o fetita si un baiat asa cum ne doream, sotul isi gasise un job f bun, de prin aprilie a inceput calvarul: sotul a renuntat la job pt ca trebuia sa plece des inafara tarii si eu aveam nevoie de cineva sa fie cu mine mereu (am stat mai mult in pat), am pierdut bebelusii, am ratat astfel si sansa unui post in oras (lucrez in invatamant), ne-a murit o bunica si tot asa .....................
Dar poate se termina perioada rea si .................... dupa furtuna iese soarele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

V-a placut ce repede am revenit, nu?

Cand am avut net n-am avut timp, iar cand am gasit oleaca de timp se duse natu'....de suflet vreo 2 zile juma'....de facem 13-14 pe langa pc!

Va multumesc mult pentru urarile de La Multi Ani, adresate gazei mele si pentru felicitarile de proaspata "studenta"!!!

Ma bucur ca s-au linistit spiritele si ca subiectul nostru a redevenit ce era....un loc in care fete care-si pierd bebeii isi regasesc speranta in cele din urma, vazand ca SE POATE!!!

Kitzy, imi pare tare rau ca ai pirdut sarcina.....poate ai o lipsa de progesteron....dozeaza-ti progesteronul si daca ai lipsa....la viitorul bebe iei Urtogestan...sau ce-ti recomanda dr. tau ca sa suplinesti. Eu am pierdut 2 sarcini(6 si 9 sapt jumate) si am o fetitza de 2 ani pe care am tinut-o tot cu tratament pentru ca am o lipsa de progesteron clara.....la Daria am inceput sa sangerez la 6 saptamani fix, iar sarcina din noiembrie tot la 6 saptamani am pierdut-o(din observatii proprii se pare ca la 6 saptamani corpul are nevoie mai mare de progesteron ca sa nu respinga bebele...si daca mami nu produce suficent...asta daca bebe e ok)!
In martie cand am ramas din nou, la 1 zi de intarziere si cateva teste pozitive ma infiintam la dr la eco.....sa-mi dea tratament de sustinere preventiv....ca stiam ce patisem la celelalte sarcini la 6 saptamani!Dr a vazut diferenta dintre 1 purice si 2(sarcina mea de 29 de zile)...in uter si mi-a dat 4 Utrogestane pe zi!
La 6 saptamani n-am mai avut nici pui de sangerare...pe la 7 l-am vazut pe bebe cum ii batea inimoara si la 9 jumate nu mai era deloc in uter......disparuse intre timp!
Asa ca tratamentul de sustinere (raspuns si pentru Musettepink) nu garanteaza ca nu se mai pierde sarcina, dar poate fi o sansa in plus pentru puiutii nostri (la DAri a avut efectul scontat pentru ca bebe era sanatos si puternic)!!

Musettepink si kitzy.....ma regasesc in ambele situatii prin care ati trecut si va inteleg durerea, frustrarea si neputintza, dar viata merge inainte ....o sa aveti puiutzii vostri sanatosi in bratze cand o sa vina timpul! Va pupicesc si va imbratisez si SUS INIMA!!!

Alinushca....facem galerie sa vina uratii
Nah, ca o zisei si p'asta...galerie pentru urati, dar macar stii ca dupa e totul ok si o poti lua de la capat!

Michelle...mai e un pic si incepem galeria si pentru testul tau der sarcina! Sa dea Doamne Doamne sa fie ....cu sotz ..liniutza!

Flavia, sper din tot sufletul sa se rezolve repede problema cu sanii si sa te poti bucura de clipele minunate in care iti alaptezi Davidutzu scump!

Irlandeza....pupicei! Abia astept sa-ti spuna dr ce ascunzi in burtica! Orice ar fi o sa fie super iubit!

Andreea...pupicei! Voi in ce stadiu mai sunteti?

Irinaaa.....te bagi la moshit Cristinuka???
...(apropo....Cristinule...nu mai cobi mama....ca n-o sa nasti tu acasa.....o sa iasa bebitza cand ajungeti la maternitate.....)....mah....e bine sa stii ca poti conta pe cineva in ziua de azi.....io nu-s gravi inca.....da cand m-oi face ...daca ma apuca nascarea p'acas pot sa te convoc la un moshit...?? Pupicei multi si capul sus....rasare soarele si pe strada noastra!

Joahna.....bun venit! tu urmezi la galeria pentru nastere de bebe dupa Cristinuka? 29+......moaaama ce bine suna!

Stefania....bebitza e acum micutzel...asa ca nu o sa-l simti des si puternic pana cand o mai creste nitzel...pe urma o sa vii si-o sa te "plangi" la noi ca-ti face burta ca la Alien si ca te invineteste pe interior.....dar e asa de minunaaat! Asa ca bucura-te cat mai e inca "finutz" si nu te "altoieste" prea tare! Pupicei multi si da-le-n pustii de ganduri rele.......gandeste-te de ex....la urmatoarea vacantza pe care o s-o petreceti cu bebe....fa planuri frumoase de viitor si o sa te simti mai bine !

dan-ny....concediu placut si sa profitati la maximum de el!

Moaaama....scriu la mesajul asta de dimineatza....intre timp facui 2 feluri de mancare...ma jucai cu gaza.....managiui o inundatie mica de la vecinu' de sus....si acum incerc sa gasesc metode de spalat vasele .....fara apa....hmmmmm....cred ca sacrific niste plata ca pe caldura asta daca nu le spal......o sa stiti de unde miroase Bucurestiul a ...."levantzica"

Pupicei tuturor fetelor!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

OANA....cu sigurantza dupa furtuna vine si soarele! Sus inima, draga mea ...o sa fie bine!

Mav....hai ca mi-am adus aminte, iubita....ca ziceai ca te-ai uitat la semnatura de pozele Dariei la petrecerea de 2 ani.....pai am facuuuut??!!!!

Dupa cum se spune....croitorul n-are haine.....cizmarul n-are pantofi.....ehhh....asa si cu noi.....abia de am apucat sa filmam putin galushca....asa ca poze de 2 ani cred ca o sa scoatem din filmare cateva....ca d'alea normale cu aparatu' n-am fost in stare sa facem!
Pupicei! tu ce mai faci?
Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Fete dragi, nu am mai scris de cateva zile si asta nu pentru ca nu am intrat pe net sa vad ce mai faceti, dar starea mea nu e una tocmai buna!! Imi pare rau sa vad ca lista la aceasta tema se lungeste...Sincer, imi pare rau dragele mele Kitzisi Musettepink!! Stim toate ce inseamna o astfel de experienta, iar cuvintele pe care le-as mai scrie ar fi de prisos, si asta pentru ca nimic in lume nu poate ameliora durerea!! Aici ne sustinem si ne incurajam cum putem mai bine...
Din pacate iar voi fi telegrafica...Fetelor, ma simt rau!!!!!!!!!!!!! Ma doare burtica de mor!! Am in minte numai experiente tragice! Of, ca nu mai pot...Mi-am facut si BetaHCG-ul de cateva ori, iar sarcina pare sa evolueze.Maine mai fac unul...Iar luni sunt prezenta la medic!! Poate ca si durerile astea sunt cauzate pe un fond de stres ce-l "mananc" la servici.M-am saturat de toti incompetentii!! Imi cer iertare fetelor ca vorbesc asa...Cred ca ar fi mai util sa am un concediu prelungit...Iertare in ceea ce priveste tonul mesajului...Revin curand...Va pup pe toate!!

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

fetelor! Nu am mai scris de ceva timp, dar nu prea e nimic nou la mine.
Caldura m-a molesit rau. Zilele astea nu am deschis calculatorul. Ma bucur ca aici totul a revenit la normal. Eu sint bine. Analiza mea de Beta HCG este negativa – nivel 1, ceea ce e bine. Mai fac una peste 2 sapt. Si apoi lunar pina in decembrie cind fac 6 luni de la pierdere.
Si mi-a venit si mie 1 CM de la chiuretaj. Nu m-am simtit prea bine si cu caldura asta… Apropo de CM - a tinut doar 2 zile. Era inchis rau la culoare, nu a curs prea mult si am avut multe chiaguri. Ce ziceti e de rau? Eu acum ma simt bine, fizic.

Pepsi-esti nemaipomenita! Sincer, esti o prietena minunata pentru noi toate! Si inima ta este f mare daca incapem toate.
cristina_ana-Doamne ajuta! Iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi amandoi! Si un bebe mancacios iti doresc! Pupici!
Balmascat, musettepink – bine ati venit! Imi pare rau pentru pierderea voastra! In mod sigur, vorbind cu toate fetele de aici va vati simti mai bine si va vom ajuta sa treceti peste durere. Mult curaj!
musettepink – si mie mi-a zis dr. ca pot sa ma apuc de treaba dupa 1 CM, dar noi am hotarat sa asteptam 6 luni. Bine la mine a fost si un caz mai ciudat. Eram suspecta de sarcina molara. Nici acum nu stiu ce a fost pt ca asistenta a uitat sa trimita biopsia la anatomie patologica.
oana_oana26 – Doamne, toate pe capul tau… Nu uitam de tine, stai linistita! Mult curaj si nu dispera. E greu, dar incet, incet ne vom reveni! Sigur va veni si la noi soarele!
Slimatei – ma bucur ca sunteti sanatosi! Ma rog sa fie si de acum incolo bine si sa ai un bebe sanatos. Si stai calma. Va fi bine.
Kitzy – Doamne, imi pare rau. Stiu ce inseamna sa pierzi sarcina. Asa mi-au spus si mie, ca a respins organismul meu sarcina si de asta s-a oprit din evolutie. La mine a fost nevoie de chiuretaj. Ai grija de tine! In mod sigur, data viitoare va fi bine!
Michelle81– ma bucur ca esti bine si analizele au iestit bune! Iti tin pumnii! Si bineinteles ca toate au rost. Luptam si suferim atat pt a avea un bebelus, care ne va face sa uitam toata durerea si orice sacrificiu ne va parea mic. SUS ANCORA! TOT INAINTE!
irinabobe– nu te mai gandi la rau. Stiu ca e normal, mai ales dupa 2 experiente neplacute. Dar nu te da batuta. Nici eu nu ma laut cu psihicul meu si am avut 1 sacina pierduta, dar tu… Sint sigura ca va fi bine data viitoare si vei avea bebelusul mult dorit. Eu cred ca ar fi bine sa ceri dr. tau sa iti dea tratament de sustinere, avand in vedere ca ai avut 2 sarcini pierdute. Cumnata mea a luat utrogestanul cu 3 luni inainte de a ramine insarcinata, la recomandarea dr. si are doar 25 de ani si nici o sarcina pierduta la activ.
Dr meu e Tutunaru. Mie la 1 sarcina nu mi-a dat tratament Dar toate analizele erau bune. Ma duc pe 15 august la control la el. O sa-l intreb de tratament. Oricum ma voi apuca de treaba abia in decembrie.
danangie- asa sunt barbatii, uneori mai insensibili! . Dar nu te da batuta.
alinushca- – asa e, perioada asta mi s-a parut si mie mai grea. Poate si caldura a amplificat starile. Multa sanatate!
Irdabine ai revenit!Multa sanatate
remaliss-– multa sanatate!

toate fetele!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor.am venit,rezultatele analizelor hormonale au iesit foarte bune cu exceptia TSH-ului care este 2,5.Maine sunam sa vedem cand obtinem programare pentru o ecografie la glanda tiroida.doctorita ne-a spus ca nu trebuie sa ne speriem ca nu e grav deloc dar ca poate din aceasta cauza raman mai greu gravida dar ca dupa ecografie imi vor da cei de acolo tratament(sunt pastile)insa daca sunt deja gravida(ceea ce ar fi un vis) aceasta valoare nu reprezinta un pericol.In interval de o saptamana-14 zile vom reusi sa obtinem o programare.Ne-am hotarat impotriva analizelor genetice dupa ce am vorbit cu doctorita si cu sotul.doctorita ne-a explicat ca analizele genetice sunt foarte "minutioase"ca e si riscant sa le faci,10% sunt nesigure aceste analize,ca se pot face foarte usor greseli la laborator si mai multe,ne-a explicat partile negative si pozitive iar noi ne-am decis sa nu le facem.miercuri voi primi rezultatele la a doua serie de analize hormonale,sper sa fie in regula.Sper ca am reusit sa va explic cat de cat,cateodata nu prea imi mai vin cuvintele,am impresia ca nu mai scriu corect va rog sa imi scuzati greselile.

Mergi la inceput