A dat cineva copilului ERIDIAROM? S au observat efectele lui?Am citit, ca printre altele este si un antidiareic, indicat in diarei acute si cronice, probleme oftalmologice, contine afine si nu stiu ce minerale si vitamine. Ma intereseaza eficacitatea lui in problemele intestinale ale copilasilor.
Am citit si eu recent despre el si profesorul care l-a descoperit e destul de convingator , mai ales ca spune ca n-are contraindicatii, fiind din plante. Sunt si eu curioasa daca e cineva care l-a folosit.
Eu l-am folosit si m-am simtit foarte bine. Am avut probleme cu glicemia si ochii. Nu fac reclama produsului ca as avea vreun interes. Sunt pensionara si avand unele probleme de sanatate ma intereseaza tratamentul naturist care nu are ce rau sa faca organismului. Despre ERIDIAROM am citit in formula AS si mi-a inspirat incredere. In probleme de diaree la copil eu una l-as folosi decat sa-l indop cu medicamente... dar fiecare face ce vrea. Am citit si despre ARGILA ca ar fi buna (apa de argila).
Multa sanatate la toata lumea!
Eu l-am folosit cand copiii aveau diaree, este foarte eficient, le-am dat maxim 4 pastile pe zi, nu are efecte secundare, cel putin la noi nu s-au manifestat.
Multa sanatate.
L-am folosit cu totii din familie, si prietenii, suntem fte incantati de el. Intamplator am citit si testele produsului si e fte bun.
Ripley 26+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)