Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna fetelor,

mai apar si eu pe ici pe colo

Aveti grija cu cazutul, nu numai pentru bb, ci si pentru voi, ca nu ne putem ingriji cu prea multe medicamente...

Bun venit noilor zuze, sa fie sarcina usoara si bb frumos!!

La cumparat pentru copil nu stiu cum o sa fie, am deja doi baietei si o fetita care vor contribui cu haine la greu, sa vedem ce se hotaraste pisoi sa fie. In schimb nu stiu cum o s-o opresc pe sora-sa sa ii cumpere chestii, deja pune ochii pe vitrine sa cumpere la bebe, castroane deja avem cumparate de ea, si cum haine si-ar permite financiar sa ii ia, tocmai de-alea avem destule... eventual la jucarii cred ca n-o sa fie suparare, ca acolo nu-i cu limita...

Eu am din nou fatza frumoasa, ma prezint in lume, se cunosc foarte usor cicatrici, in schimb am riduri mai putine la ochiul stang (peeling mecanic se cheama!!!)

Am fost in We la o nunta in bucuresti si am inceput sa apreciez maximele de 33 de grade din constanta, cu umiditatea asta pacatoasa cu tot... Am si dansat, mai eram si pe tocuri... In sfarsit ma simt si eu bine, acum imi dau seama ca daca nu mananc e chiar de la caldura.

Gatta cred ca mi-a facut saptamana trecuta pofta cu Grey's anatomy si mi-am adus aminte ca am pe hard primele trei sezoane, pe care le tot amanam, si acum am dat iama in ele, zici ca-s dependenta...

va pup si ma retrag spre casa, ca e mai bine ca la birou.

Monica 16+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Natalia din cate am auzit bb e protejat si nu i se poate intampla nik de la o cazatura! Stai linistita...dar zi-i sotului sa te menajeze ca altfel.....

Ralucabine ai venit la odisee, sarcina usoara si la termen cu bb sanatos si frumos! Avem cam aceleasi date!!!pup...

Simo 9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna.
Nu-mi vine sa cred.... FANTASTIC !!!! Am facut 15 minute din piata victoriei pana in militari....Ma bucur sa vad ca romanii au luat in serios averismentul cod rosu si au ramas in case asa ca, cu toata caldura sufocanta din masina mea fara aer conditionat am "zburat" chiar cu 110 km/ ora pe podul grant...

Raluca, bine ai venit in mijlocul nostru! Imi pare rau pentru durerea ta de masea... Am deja o nastere la activ, naturala, fara epidurala... asa ca stiu ca cum sunt durerile nasterii si pot sa spun ca pentru mine cea mai "tare' durere tot durerea de masea ramane.... Nu stiu ce sa spun de anestezie la aceasta varsta a sarcinii... Parca o colega de'a nostra a patit asa ceva... Irlandeza, parca pe tine te durea maseaua sau o iau razna de la caldura si fabulez?!

Virgo, felicitari pentru rezultatele aflate !

Natalia, ai grija cu cazaturile... Eu sunt patita. Am stat 3 luni si jumatate cu piciorul drept in gips.... Cat despre sot.... Eu sunt "experta" in enervari produse de sot.... Realizez ca sunt un pic mai sensibila acum si uneori ma enervez degeaba iar alteori... am motiv dar incerc sa-l ignor pe sot cat sa nu ma enervez... De exemplu, am ignorat astazi vasele gasite nespalate in chiuveta desi toata ziua a stat acasa cu copilul... Ba s-a si plans de plictiseala ce a trait-o...

Angelique, si eu le am deja cumparate... Le pastram pentru sora-mea si dupa ce m-a anuntat ca este gravida am anunta-o si eu sa nu se bazeze pe patutul, carucioarele, premergatorul, sterilizatorul etc ale mele ca si eu sunt gravida la fel ca ea .. Eu nu am superstitii in general... Nici in aceasta privinta nu am. Lui dimitris i-am aranjat camera cu toate cele necesare si i-am cumparat si hainute cu aproape 2 luni inainte sa-l nasc...

Monica, nu am stiut ca mai ai 3 copii.... FELICITARI !!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.... Cand am citit m-am simtit foarte prost ca am gandit atata vreme ce greu mi-ar fi sa mai am un copil... Si probabil daca nu ar fi fost "accidentul" indus de a 9-a zi dupa menstruatie mai gandeam la fel si acum... Stii, vorbeam cu sotul meu inainte si ne gandeam: "ee, daca am avea 4 camere poate l-am face pe al 2-lea...." Aseara vorbeam cu o cunostiinta care-mi spunea...: " ee, daca am avea 3 camere l-am face sigur pe al 2-lea bebe"... So, cred ca gasim tot felul de motive pentru a ne justifica practic comoditatea si relaxarea capatate odata ce copii cresc. Cel putin asta a fost in cazul meu... nu este universal valabil!!!

Laura 12+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Eu imi construiesc inca trei camere deja , ca sa fiu sigura ca nu m-apuca scuzele . Pan-acum am stat intr-un dormitor si un living , suficient pentru noi doi si doua mate . Dar am zis ca hai , sa ne mai "latim" din timp , ca nu se stie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , am o intrebare fulger : ficat de pui e voie ???

Ziceti repede pana nu ma bag in el !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ooofff Virgo, nu prea avem voie! EU una poftesc de mor, dar mi-e frica sa mananc, ptc stiu ca-i contraindicat

Natalia ai mare grija cu viteza pe suprafete ude! Doamne fereste se pot intampla multe chestii rele, mai ales daca aterizam in fund

Luiza cred ca-i super faina pernuta cu ursuleti Deci tre' s-o pazesc de sotz, zici? Sa-si puna pofta-n cui

Honey intra pe lilypie.com si fa-ti tikerul. Apoi copiezi la semnatura chestia aia: [ url="http//bd.lilypie.com/fk5qp3png']aici pui denumirea pe care o vrei[ /url] (la tine vor fi alte cifre, dar vei sti cu aproximatie ce trebuie sa scrii) (sa scrii fara pauzele de la paranteze).

Monica inca trei copii? Sa-ti traiasca Ce varste au?

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna seara zuzutse.
tocmai ne-am intors din oras. n-am avut chef sa gatesc, asa ca am mancat , sanatos, cum zice la carte, in oras. parca parca se lumineaza cerurile si pe la noi. asa zic, ca maine o sa pot iesi cu bruno la aer, ca e plictisit de moarte numai cu mine in casa.

maine am intalnire cu diabetoloaga, pe care o urasc, si care precis o sa gaseasca de comentat ca nu ma tin de regimul ei. un stres suplimentar.

ziceati de ficat de pui, daca e bine gatit, puteti manca linistite. eu am mancat si cu bruno, pregatit cu ceapa. eu de ce ma feresc acu e carnea cruda de vita (carpaccio) sau "filet americain" si salate mancate aiurea prin lume daca nu sunt bine udate cu otet. a, si scoici - de asteanu mai am curajul sa ma ating, chestie de hepatita b, si branzeturi fermentate artizanal. in rest...

cu durerea de masele... e o belea. eram in 5 luni cand m-am dus la dentist ca-mi crapase o masea in doua in timpul mesei. mi-a dat aia o anestezie, frectie la piciorul d elemn, cu xilina - car ela mine nu ar enici un efect - si cand a vazut ca nu razbeste, a zis, asta e, suferi pana iti faci un program cu alaptatul si vii la mine cu doua ore inainte de alaptare, ca sa se disperseze anestezia. si am suferit:)

cu DPN e o aproximatie generala calculata standard, dar bebeii cresc si se dezvolta diferit, de unde cheful lor sa iasa inainte sau dupa termen. bruno avea termen 25 feb, am incercat sa-l provocam in sapt 38, in 15, n-a vrut sa iasa, urma sa ma intorc pe 22 sa mai incerce o data dar am refuzat. intr-un final in 27 m-a internat pt a doua provocare, ratata si finalizata cu cezariana. dar daca era dupa el... ar mai fi ramas muuuuuuuuuult si bine inauntru, ca ii era cald si bine:)

pusici

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Miri ficatul de pui nu-i permis in sarcina ptc are un continut ridicat de vit A care poate provoca malformatii lui bebe. Poate un pic de ficatel gustat nu are nimic, dar mie imi este frica si sa incerc.
Ooofff tare-mi doresc racoarea care e la voi...eu sunt indragostita de soare si de caldura, dar mi-e dor sa-mi fie frig

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am deschis capitol nou.

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fetele!

Hai ca m-am mai calmat si cu nervii si cu sperietura...adevarul e ca se pot intampla multe chestii de la o cazatura pe fund (ca a mea)chiar daca bb e protejat de placenta si lichid...ruptura uterina pe uter cicatriceal gravid, sau dezlipire de placenta...asa ca am alergat la medic sa ma asigur ca bebelina e ok, mai ales ca ma apucasera contractiile...E ok ghinda si eu sunt ok acum, mi-a dat cateva pastile de Gynipral in caz ca se intensifica contractiile si odihna in seara asta mai devreme.

Mai fetele nu exagerati cu ficatelul...e interzis in cantitati mari datorita cantitatii mari de vit A, dar unul sau doi ficatei eu nu cred sa fi malformat pe nimeni si eu tot asa zuza am fost la Ana si nu m-am atins de ficat, acum insa mi-am intrebat dr si mi-a zis ca pot sa-mi fac pofta cand am chef...totusi nu foarte des. Vreau sa va zic ca eu am mancat pate de ficat de vreo 2 ori pana acum, ca mi-a fost pofta, cu toata interdictia...

Natalia 18+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput