Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , am vesti bune : am primit rezultatul de la dublul test . Va spuneam ca pliul nucal e de 1,2 a la carte iar acum , dupa testele de sange , ma incadrez in 1-3000 . Nu mi s-a mai recomandat TT si nici vorba de amniocenteza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, zuzici.

Raluca, eu am intrebat despre cand e sigur sa merg la dentist si mi s-a spus ca e mai bine sa astept pana in trimetrul al doilea.
Cat despre DPN, nu stiu ce sa zic. Ieri si mie ecograful mi-a dat DPN 18 februarie, insa midwife a zis ca schimba DPN cu o saptamana...adica ramane DPN 24 Feb 2008 caci ar fi fost prea devreme sa am ovulatie atunci. Nu mi-a spus insa, in cate saptamani sunt, insa dupa calculele mele ( avand in vedere data in care s-a petrecut " prestatia", as avea 7 saptamani si 5 zile.

Va pupic dulcic si va doresc o zi frumoasa, relaxanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Zuzici, o-ntrebare daca-mi permiteti: cum pun si eu ticker cu burtica si nr. saptamanilor?
Multumesc anticipat.

UM 14 Mai 2007
DPN 24 Feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello zuzici!

Eu sunt tare suparatain primul rand ca m-a enervat sotzul meu de mi-au sarit capacele pe ziua de azi...si in al doilea rand ca am tras o tranta pe pardoselala uda din bucatarie, dar nu asa oricum ci din viteza, sa fie sigur ca dau cu fundul de pamant cu bolta Sunt super speriata acum si sper sa nu se fi intamplat nimik cu bebelina...

Natalia 18+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Natalia ufff inteleg ca esti suparata si nelinistita dar fi sigura ca bebe e ok, el este bine protejat de placenta si lichid.
Preventiv ai putea lua un No Spa si sa stai un pic in pat.

si fi mai atenta un pic unde pui piciorul, acum avem centrul de greutate deviat si suntem mai nesigure pe picioare.

PS : spunei sotului ca nu ai voie sa te enervezi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut, zuzici!!! Mi-a fost dor de voi! Ma bucur sa citesc ca sunteti bine si bebeii cresc pe zi ce trece. Abia astept sa merg si eu la eco sa mai vad samburica.

Greturile tot mai sunt la mine, dar le mai potolesc cu o guma de mestecat... In rest toate bune. Pupici!

Ioana
9+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_elena spune:

In urma cu 3 luni m-am reapucat de sport - step si tae-bo si slabisem vreo 8 kg de la inceputul anului, astea cu gandul sa fac un copil, deoarece si greutatea+alimentatia contribuie intr-o oarecare masura la conceperea unui copil. In 19 iunie trebuia sa merg la ginecolog, aveam programare, cu scopul de-a incepe un tratament, au trecut cativa ani buni de la pierderea unei sarcini. Nu m-am mai dus la ginecolog - trebuia sa-mi vina ciclul in 18-19 iunie, dupa calculele mele (sa nu radeti, dar de la prima menstruatie eu imi tin o evidenta clara), doar ca nu mi-a mai venit. Am intrat in panica - in 26 iunie plecam la mare...uff...si nu-mi venise ciclul. Am facut repede vreo 2-3 teste de sarcina, au iesit pozitive, in 26 iunie am ajuns repede la ginecolog care a vazut o sarcina mica...de aprox 5 sapt. El mi-a calculat DPN = 28 febr..parca, in functie de UM = 20 mai, daca e asa, atunci acum am 9 sapt. L-am intrebat ca de ce ia in calcul UM pentru ca ovulatia s-a produs la cateva zile bune de la acea data, mi-a spus ca asa se calculeaza (calendarul in forma de cerculet) pt ca aceea e singura data clara...DPN fiind +/- 2 sapt...

la www. lilypie.com - cu thiker-ul acela...imi iese ca DPN ar fi 24 febr 2008...

In 31 iulie merg la ecograf...si o sa am timp sa mai discut cu doctorul, pe indelete...sper sa fie in regula, eu ma simt bine...si am un inceput de burtica - mica...

http://bd.lilypie.com/Jqfkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca_elena spune:

Apropo de trante, am tras vreo 2 pana acum...una la servici..pe scari, acum vreo luna, m-am lovit tare la picior si a 2-a la mare, pe-o faleza - tot pe niste scari...am alunecat...dar n-am patit nimic, nici macar o vanataie...

http://bd.lilypie.com/Jqfkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor! Bun venit noilor zuzici!! Fewlicitari celor care si/au vazut bebeii la eco, eu mi/as dori sa am acasa un ecograf ca sa ma uit tot timpul la el, asa de drag imi e sa il vad.

Natalia, ai grija, si eu am cazut acum trei zile cu piciorul intr/o gura de canal, m/a impins un pensionar care se grabea sa intre in institutie inaintea mea nu stiu cum am avut prezenta de spirit sa ma las in genunchi cu piciorul care nu era in canal, imi era groaza sa nu cad pe burta. Am acum niste vanatai de toata frumusetea.

Ieri am iesit in oras cu sotul, a fost foarte bine si frumos. Insa din cauza caldurii parca nici sa mananc nu mai pot, de dormit nici atat.

Ma tenteaza asa de mult sa intru in magazinele de bebici, dar am spus ca pana nu fac 7 luni nu cumpar nimic, imi e teama. Voi ce parere aveti de chestia asta? Pe cand luati patut, carucior si celelalte?

Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angelique nici tu nu stai cumintica

Eu am noroc ca sa spun asa :
- pana anul trecut aveam inca in casa si patut si carut si scaun de masa si sterilizator si scaun de masina etc pastrate in stare excelenta de la pitic.
Anul trecut a nascut fina mea in august si am golit casa de tot ce tinea de un bebe mic si i le-am pasat ei .
Nu iti spun ca mi-a spus textual '' vezi , ca le pastram sa ti le dam inapoi ca sigur vei avea nevoie de ele '' A avut gura aurita

Asa ca in principiu noi suntem asigurati cu toata gama plus o tona de hainute
Voi lua obligatoriu insa un carut nou dar o voi face doar in decembrie

Nici la pitic nu am cumparat nimic inainte , am avut superstitii .
Sotul s-a descurcat excelent cu strictul necesar ( i-am dat o ditamai lista ) pana am venit cu bb acasa iar dupa aceia in prima saptamana am fost impreuna in cel mai mare magazin de bebelusi si m-am aprovizionat.

Nu cred ca voi cumpara mare lucru inainte nici acum .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput