Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza si o duminica excelenta sa aveti!

Angeliquemultumesc! Eu sunt cu sarcina la jumatate diferenta de tine...hihihi! Felicitari pt miscarile bebeleului! Cred ca esti ! De-abia astept sa simt si eu aceste minunate falfairi de aripioare, cand va sosi timpul...bineinteles!

As fi si eu interesata de pantaloni...n-am fost f. atenta si nu stiu exact despre ce e vorba!

O intrebare: Credeti ca e vreo problema daca utrogestanul il iau pe cale bucala? Vaginal ma indispune iar oral, am observat ca ma odihnesc mult mai bine!

Acum sa ma laud si eu cu inca o saptamana la semnatura

Simonette9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Simonette il poti lua si oral dar ai grija ca de cele mai multe ori da niste stari nasoale:ameteli si greturi.

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Anca, multumesc mult...eu ma simt bine cu ele, n-am avut asa mari probleme! Greturile nu sunt mai mari ca inainte iar ameteli nu am avut deloc! Daca doar asta ar fi problema, atunci nu am motive sa nu le iau oral!

Simonette9+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina multumesc mult pt informatii. Pe hol as vrea sa-l pun, dar sotul ma innebuneste ca vrea in dormitor si-n sufragerie Mie mi-e frica sa stau cu el in camera, ca racesc imediat! Mai vedem.
Angi felicitari pentru miscarile lui bebe Asa-i ca-i extraordinara senzatia? Dar sa vezi cand creste si scoate cate un piciorus pe la coaste
Simo daca nu ti-e greatza de la utrogestan poti sa-l iei oral. Pe mine ma lua cu lesin de la el si am trecut pe duphaston.

Noi ne pregatim sa mergem la niste prieteni la piscina Abia astept sa ma balacesc

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele,

n-am mai reusit sa scriu de doua saptamani, dar incerc sa recuperez acu...ca sa nu ma uitati...eu nu v-am uitat, v-am mai citit, chiar daca sunteti foarte harnice.

intre saptamanile 10-12 mi-a fost asa rau, ca abia m-am tarat intre casa si serviciu. Varsaturile ajunsesera la 5-6 pe zi, iar greata ma tampea. Brrr...ce greu a fost. De sambata trecuta insa m-am simtit mai bine putin, greata mai putin cotropitoare, si vars (doar!) de doua- trei ori / zi. Daca seara nu sunt in pat pana la 10-10.30, vars de mai multe ori - e clar ca e direct legat de stres si oboseala. Saptamana trecuta am avut interviuri (recrutez pt echipa mea) si ma solicita foarte tare. Am avut doua interviuri unul dupa altul, si dupa al doilea am fugit direct la baie... Dar, Slava Domnului, acum mi-e putin mai bine.

Continui in alta postare, ca sa nu scriu romane

Stancutza

http://bd.lilypie.com/4C88p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Zuza IN ALERTA: CONTRACTII!!!!

Fetelor, azi m-am trezit cu burtica dura si in cursul diminetii mi-am dat seama ca am contractii. Azi am facut 13 saptmani fix!!!
Aveam ca o tensiune in burtica si jos, in dreptul pubisului, simteam ca un fel de portocala foarte dura (uterul banuiesc).
Credeti ca e grav?
Nu simt dureri, dar cum n-am avut niciodata contractii nu stiu ce inseamna contractii dureroase sau contractii nedureroase. Simt burtica tensionata in schimb, altfel nici n-as fi pus mana pe burtica imediat sa vad ce se intampla.

In plus unii doctori spun ca contractiile nedureroase sunt OK in orice moment al sarcinii (chiar si acum, foarte devreme) altii iti dau concediu medical si pastile si te pun la pat!!!

Nu am no-spa si nu ies din casa azi, o sa stau in canapea; maine am intalnire la doctor si o sa intreb daca e grav, DAR VOI CE CREDETI?

Micsunea
13 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Se pare ca sunt contractii nedureroase,erau bune niste pastilute de no-spa dar daca nu ai stai linistita in pat si vezi ce spune dr maine.

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Asaaa... odiseea continua, si pentru mine si samburasul meu...de fapt, acum e un copilas in toata regula, ca a trecut la statutul de "fat" si de acum doar se va dezvolta ceea ce exista deja...

Am fost sambata trecuta la ecografia morfologica de trim I, la Diagnosis la dr POp. A fost...cumva dezamagitor, din anumite puncte de vedere.
Se pare insa ca totul e normal si bebe se dezvolta bine, nu-i lipseste nimic. Dupa dimensiuni dr a prezis data nasterii 24 ianuarie – zi istorica - data initiala era 29, deci se pare ca l-am conceput pe bebe mai devreme decat credeam eu - acum mi-am schimbat si tickerul.

Ce e mai frumos era ca bebe s-a miscat aproape tot timpul ecografiei, desi statea pe spate - tresarea / salta tot timpul, isi misca manutele si piciorusele ca un gandacel - nu ma mai saturam sa ma uit la el (n-am plans totusi, pt ca ascultam si ce dicta doctorul asistentei).

Doctorul s-a pronuntat: “viitor sex: feminin” dar eu, bine informata si constienta ca nu e batut in cuie, l-am intrebat daca e sigur si mi-a spus: inca nu i s-au definitivat organele! – adica, bineinteles ca nu e sigur (asta stiam si eu!!!) asa ca, ramanem cu ideea ca vom afla mai sigur la ecografia de 5 luni. La varste asa mici au toti doar un “tubercul genital” nediferentiat, insa un ecografist priceput isi poate da seama dupa unghiul de inclinatie al acestuia in ce o sa se transforme .

Alta noutate importanta - de fapt, am mai postat o data ceva legat de asta dar nu cred ca m-a luat cineva in serios - e ca eu deja il simt miscand de vreao doua saptamani. E o senzatie atat de distincta, incat pur si simplu nu am cum sa o confund cu altceva. Este o gadilatura repetata pe dinauntru, in partea dreapta a burticii. Acolo e localizata sarcina. Il simt pe bebe cand stau linistita seara, dar cateodata si in timpul zilei. Dupa ecografie, cred ca nu i-a placut ca l-a apasat dr cam tare cu aparatul (pe mine chiar ma jena) ca sa-i simta si masoare pulsul, si in drum spre casa, in masina, incepuse o gimnastica de protest.

Nu va plictisesc cu mai multe detalii, sunt dezamagita doar ca nu am primit decat patru poze, din care una cu pulsul si una cu craniul, doar in doua e bebe pozat intreg. Data viitoare, daca tot dau 350 lei, macar o sa ma duc la o clinica unde sa-mi dea CD. Nu pot sa-mi imaginez de ce o eco 2D trimestru I a costat asa mult. Eu cel putin asta am cerut...Si a durat cu totul 20 minute!

Asa ca am nevoie de ajutorul vostru, daca stiti o clinica unde iti dau si filmulet cu bebe! Ar trebui deja sa ma programez pentru septembrie si nu stiu unde! Si stiti cumva unde sunt lasati si taticii sa asiste?

Multumesc si va imbratisez pe toate,
Stancutza 13+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micsunea

Zuza IN ALERTA: CONTRACTII!!!!

Fetelor, azi m-am trezit cu burtica dura si in cursul diminetii mi-am dat seama ca am contractii. Azi am facut 13 saptmani fix!!!
Aveam ca o tensiune in burtica si jos, in dreptul pubisului, simteam ca un fel de portocala foarte dura (uterul banuiesc).
Credeti ca e grav?
Nu simt dureri, dar cum n-am avut niciodata contractii nu stiu ce inseamna contractii dureroase sau contractii nedureroase. Simt burtica tensionata in schimb, altfel nici n-as fi pus mana pe burtica imediat sa vad ce se intampla.

In plus unii doctori spun ca contractiile nedureroase sunt OK in orice moment al sarcinii (chiar si acum, foarte devreme) altii iti dau concediu medical si pastile si te pun la pat!!!

Nu am no-spa si nu ies din casa azi, o sa stau in canapea; maine am intalnire la doctor si o sa intreb daca e grav, DAR VOI CE CREDETI?

Micsunea
13 fix

Micsunea, asta stiu si eu: No-spa si odihna. Incerca sa te relaxezi respirand, si cand ai timp du-te la doctor sa te vada. Curaj si multa liniste!
Stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

pupici la zuzici!

va urez distractie placuta si pe ziua de azi, cu piscine sau zacut la teve sau cu ce va doriti voi! io-s la munca, am prestat si ieri, abia astept sa treaca timpul...

sunt bucuroasa ca am inceput sa mananc ceva mai normal, am reusit sa bag azi patru chiftelute de pui dintr-alea miiiici si prietenoase cu castravete murat si doua felii de paine, phiiii, n-am mai mancat atat de nu mai stiu cand! astept cu interes sa nu mai pot inchide ultimii nasturi la blugi dar, pana atunci, cam trag de ei sa nu cada, vad ca povestea cu slabitul continua.

am reusit sa ma programez la eco 3D pe 8 august, tare nerabdatoare sunt sa vad gogutza. iar o prietena s-a gandit sa imi faca o surpriza si m-a programat, fara sa-mi spuna, la iosup, pe 30 august. sa vad bebele de doua ori in aproape 3 saptamani nu poate fi cel mai rau lucru care mi se poate intampla, ma gandesc.

poate sa-i dauneze cumva?

pup!
irina 14+

Mergi la inceput