Mamici de ianuarie - februarie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Zuzelor si eu am intrat intr-o doara pe bebelusultau si am gasit perna disponibila si mi-am comandat-o Abia astept sa-mi vina, sa ma pot odihni si eu
Virgo sunt foarte frumosi pantalonii
Gratiela felicitari pentru fetita

16+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Gratiela, felicitari pt fetitza!!! sa fie sanatoasa, desteapta, norocoasa si frumoasa!

Miutza 12+

http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi am fost si eu la cumparaturi si mi-am luat o pereche de blugi pentru gravidute de la Rococo.
Vorba sotului meu : hai ca ii ei chiar arati graviduta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bine v-am regasit! Tot harnicutze si zuze ati ramas! Mi-a fost dor de voi! Maine facem si noi 9 saptamani si luni mergem la dr. sa facem o echo! Doamne...Fa sa fie bine!
Va imbratisez cu drag pe toate

Simonette8+

http://new.photos.yahoo.com/sandulescusanda/album/576460762396453212

http://bd.lilypie.com/tBz5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Simonette, felicitari pentru saptamanile implinite, bafta multa luni la eco!!

Lala, sa porti sanatoasa pantalonii,eu mi-am luat blugi de la Tara Fashion dar inca imi sunt foarte mari la burta si nu pot sa ii port, dar pepicior vin tare frumos, sunt incantata de ei. Numai bine in toamna o sa imi vina bine.

Virgo, sunt minunati pantalonii,am vazut pozele, vreau si eeeeuuuuu!!!!

Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Angelique mersi pentru raspuns, m-am mai linistit, abea astept sa merg la mare ca nu mai suport caldura asta. Felicitari pentru baiat (sper ca am inteles eu bine)

vio , 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vio,cu placere, sa te distrezi bine la mare!!

Fetelor, bebele meu misca!!! Eram ingrijorata ca nu imi da semne de viata, ieri dimineata m-a impuns dedoua ori si acum misca de zor, il simt ca si cum mi-ar fierbe ceva in burtica!!! E asa de bine!!

Pupici,
Angelique 17+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bravo Angy! Cu Ozi am simtit cum misca tarziu...aveam cred 20 de saptamani sau poate chiar 22...numai ca eu aveam asa o digestie agitata...
Fetelor, vreau la mare in Bulgaria la un hotel care are piscina int+ext cu apa calda (macar 28 grade), plaja privata, camere comfortabile, cat de aproape de plaja (sa nu cobor scari)...cunoasteti ceva de acest gen?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura_Ioana, am sa-ti scriu aici o parte din measajul pe care ti-l trimisesem pe PM si pe care nu l-ai putut citi, sper sa nu se supere nimeni ca sunt off-topic:

Referitor la aerul conditionat: si noi avem apartament cu 4 camere si avem 2 AC: unul in sufragerie si altul pe hol.
Noi il tinem deschis non-stop (inclusiv noaptea) doar pe cel de pe hol, cam la 20-22 grade si deschidem doar usile de la dormitoarele unde vrem sa intre aerul rece, in general dormitorul nostru. In rest, bucataria, baile si celelalte camere sunt inchise. In felul asta, aerul ajunge si la noi in dormitor, si este chiar mai bine, ca nu ne bata direct in cap! Eu zic ca pe hol e cel mai bine de pus, eventual directionat spre dormitorul vostru. Oricum, e o investitie f.f.buna, cred ca muream pana acum fara el. Sa va luati neaparat, ca toata vara se anunta caldurile astea,si ai sa vezi ca pe masura ce iti creste burtica o sa suporti tot mai greu caldura.

Cristina, 37+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

grati.ela eu plec sambata in Bulgaria : hotel Orlov, Albena .

O sa iti spun impresii la intoarcere daca nu-i prea tarziu [entru tine.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput