Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 28
alionushca spune:
Radcarmennu te intrista atit de mult - noi la 4 luni avem 5700 kg - si nu-mi fac griji - important cum se simte bebe - a vioi, activ - cum il vedeai tu inainte de a lua doar 300 gr in 5 saptamini? - ca noi in 4 am luat 300 insa importante eracomportamentul nu gramele - da-i sa manince mai mult daca crezi ca trebuie - dar nu il forta - este important sa manince cu pofta nu cu de-asila - ca este si el omulet are dorinte - poate asa ii este felesagul-zici ca seamna a cu tati.
Noi la 3 si ceva luni nu stam pe burta - ne intorceam si tipam - o lasam un pic si cu timpul tipa mai putin sau chiar adoarme in aceasta pozitie.
Mami de ilinca(6 martie 2007)
roxanici spune:
ooo, La Multi Ani Elianelor
as felicita-o si pe Ilincuta Alionei dar tocmai ne-a explicat ca Ilinca vine de la Elena...
la multe luni si copilasilor care azi au mai implinit o luna
...in rest....caldura mare mon'sher...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
alionushca spune:
Roxanici eu pina la botez tineam ca sarbatorim de sf. Ilie si am trecut linistit de sarbatoarea sf Elena si Constantin - acum asteptam anul viitor - multimim pentru intentie![]()
nickol_f spune:
sherbi chiar ai avut curaj sa iesi afara pe timpul asta David nu a avut nimik de obiectat?
ca noi ieri am iesit pe la 17.30 cu Beatrice, trebuia sa merge la dr. si pana acolo si inapoi numai s-a marait si a transpirat toata, ea care nu transpira mai deloc avea rochita umeda. Bine ca avem si o masina in care poti sa faci linistit sauna, adica fara aer.![]()
Sa pastrezi pozele cu Davidutza sa i le arati cand s-o face mare, sa vaza si copchilu ce reclama ii facea mama-sa
. Oricum Bea se inscrie pe lista de pretendente ![]()
(ca i-a placut rochitza
)
Am uitat ieri sa-i fac poze sa le pun in albumul de 3 luni asa ca o sa-i fac azi la 3 luni si o zi.
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
Varsta lui Beatrice
Poze Beatrice
Poze Botez
Elena.2006 spune:
Elpower, draguta ca de obicei, iti multumesc pentru sugestie.Am constatat ca pe rafturile de sus sunt aprox.8 grade si se poate depozita acolo.Multumesc!
La multi ani Elianelor, noi va 
Si mie imi cade parul, oho, o gramada, iau calciu si complex de vitamina B.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
ioanaradu spune:
buna dumpamiaza fete
azi matei nu mai are o zi asa buna, a mancat destul de putin si a fost si putin mai marait si i-au iesit si niste bubite de la caldura, pe fata. acum sta si chiuie in sezlong.
parul imi cade si mie dar dupa cum a zis Mihael@ la un moment dat cica acum e semn ca ma recunoaste copchilu'. glumesc ... chiar ma enerveaza ca-mi cade parul!!! sa vedem ce reusesc sa fac cu vitamina A si tratament de la kallos.
kitty la ce spital, ce dr ati facut radiografia? te poti duce sa ti-o dea pe cd. totusi sa-mi spui numele doctorului. 
La multi ani ELIANELOR!
!!
cam atat deocamdata.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
riloasa spune:
Kitty, asa este, poti sa ceri copie dupa cd, ai dreptul sa faci , e radigrafia copilului tau. Iti doresc sa ai puterea sa treci peste asta, si sa te gandesti ca va fi totul bine.
Si mie imi cade parul ingrozitor, m-am tuns scurt de tot, dar tot degeaba.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
cria_bv spune:
Carmen nici lui Vladut al meu nu ii place pe burtica, sta putin si apoi incepe sa maraie, o fii numele de vina
In schimb isi tine foarte bine capul si vrea numai pe sus. Lasa ca se invata si ei cu timpul.
sherbi spune:
LAINA, sar'na de nr. noi azi s-ar putea sa plecam, daca nu maine. te sun cand ajungem.
pupici de la david pt. bea
. donam rochita daca vreti.
de fapt sunt 2 rochite daca va uitati cu atentie. amandoua roz.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)