Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

e frumoasa tare Teodora. si are niste ochi de-nnebunesti. eu zic sa-ncerci pe la astia de fac reclame la produse de copii sa trimiti niste poze poate poate.
sa-ti traiasca!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Gata fetelor am dormit 1 ORA.Sa trezit senzorica si i-am dat sa suga si acum e la el in pat vorbeste cu ursuletii.

Alionushca perfect de acord cu diversificarea pe schema asta dar treaba cu chefirul ma uimit.Nu ma gandisem.....
Spune-mi te rog pana la urma pe fetita ta o cheama Ilinca sau Elena?De cand am vazut pozele voiam sa intreb.

Sherbi .da nu esti zdravana mami.Credeam ca io nu sunt cu toate tiglele pe casa de infasor baiatu in te miri ce si ii fac poze dar sa il imbrac in fetitza?....suuper.Si sa stii ca nici nu-i sta rau,pupa-l-as eu.

Roxygeo e adorabila fetita in carucior.are niste ochii....Sa-o pazesti bine..

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Sherbi sa nu te superi daca am folosit un limbaj strain tie.A vrut sa fie in gluma.
"Cine s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu incepusem sa ii dau laui Maya suculet de morcovi dar am sa renunt mai bine mananc eu si ma straduiesc sa am lapte mai mult si ea papa de la mine.
Multe am aflat de la voi.Am sa ma straduiesc sa o alaptez pana mai tarziu chiar daca nu prea ia in greutate,dar creste in lungime destul de mult,are deja 67 de cm la 3 luni si 3 saptamani si am nascut-o cu 49 cm.
Eh pana la urma o sa fie bine,o sa-si revina chiar daca a ramas cu multe grame in urma.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

anaanamaria, in primul rand La multi ani pt Miriam, sa ti traiasca printesa, e superba. avem si noi caciulita ca a voastra cu mot, doar ca e albastra.
si mie mi a zis medicum sa incep cu supa de leguminoase, inaintea sucurilor. asta pt ca bebe nu prea a luat in greutate si a avut si o infectie digestiva.
eu nu stiu daca o sa incep, nu m am hotarat deloc.o sa l mai cantaresc sapt viitoare sa vad cum evolueaza si decid atunci.

elpower eram datoare cu un raspuns despre jucarie, dar nu am mai aflat nimic.prietena mea mi a zis ca a luat o din Germania prin inauarie 2006.

multam pt primire in club.

Ana si bebe Rayan (13.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor, am revenit si noi din concediu
A fost super fain,copilu cuminte, dormea cite 4-5 ore pe zi, noaptea se ma foia,dar a crescut 1 cm si 200g intr-o saptamana :-).
Apropos de mancare ca din ce am reusit sa citesc vad ca sunteti stresate.Eu deocamdata ii dau numai lapte si si mananc chiar tot ce mancam si inainte de sarcina.Vinete am facut de vreo 4-5 ori pana acum si a fost ok, nici o schimbare.Kk face tot foarte moale , dar amů ajuns la unu pe zi sau unu la doua zile asa ca nu-mi fac probleme/ La munte am tinut-o numa in gratare,pana si mici am mancat si e ok copilul meu.A trecut de 4 luni cei drept.
De vreo doua saptamani isi vede si el manutzele si ...piciorutzele , puturosul. Deintors nu se intoarce, dar se ridica din carucior, se impinge si-si ridica capul ca nu mai vrea sa stea pe spate. Face podul, adica de impinge cu fundul si-l ridica, asa se si deplaseasa. Somnul parca e mai agitat ca inainte, o fi si de la varsta si de la caldura?
N-am reusit sa citesc prea mult, da incerc acum ca doarme cu tatica-su'.
Pupe, fetele.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by sherbi

uitati-va aici

nu te mai faci bine ... e grav

Alionushca multumim pt. info legate de diversificare
Cand ai timp mai baga... mie mi se par f. bune...

Deci e bine sa introducem incet... fara nici o graba... mai bine asa, ca n-am nici o graba sa-i trec pe mancare solida... mi-e mai usor sa le dau lapte

Partea cu chefirul si branza mi se pare logica... adica inlocuiesti laptele cu ceva din aceiasi categorie... dar in varianta solida...

Io asta nu pricep... cum recomanda o gramada de doctori ... sa inlocuiesti o masa cu suc (si apoi cu piure) de diverse fructe, legume Nici nu se poate compara valoarea nutritiva a laptelui cu cea a sucurilor...

Eu raman la parerea mea... legumele se introduc in locul laptelui cu scopul de a le da in combinatie cu carne, ou... si pt. ca nu merge introdusa carnea din prima, atunci se obisnuieste sistemul digestiv cu legumele pentru inceput...
Si atunci nu vad pt. inceput rostul fructelor ... doar daca avem de gand sa le dam cu carne sau ou Normal ca si ele au scopul lor... dar nu atat de devreme... si nu sa inlocuim o masa de lapte cu fructe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Si eu stiu ca cerealele se dau la copii mai slabuti.
Eu nu o sa incep decat la 6 luni diversificare, cel mai devreme la 5 daca-i dau si lapte praf. Nu stiu inca.Oricum nu mai devreme.O sa incep cu piure de fructe sau de legume, cum o zice doctorul, stiu doar ca e piure. Cum mai ziceam o sa folosesc borcanasele, sunt garantate BIO, ceea ce nu pot spune de morcovii de 50 de cm din supermarket.
Shrebi, chiar frumos David si ca fata si ca baiat.Sa-ti traiasca !

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna albinutzelor...

Mi-a fost tare dor de voi,dar noi plecam in fiecare weekend ba la mare,ba la munte si in cursul saptamanii nu am timp nici sa respir.

Mark creste vazand cu ochii..la 5 luni avem 72 de cm si 9 kg...cam cat un copil de 10 luni....Este foarte activ,vrea toata ziua sa ne jucam cu el,gangureste si rade cu gura pana la urechi.Abia acum cateva saptamani a inceput sa se intoarca pe burta si sa isi scoata si manutza de sub el,dar a progresat repede.Acum vrea sa stea numai in funduletz.Trebuie sa fiu foarte atenta sa ii pun centurile si la carutz si la scaunelul de la masina,ca altfel se sprijina pe umar si vine cu tot corpul in fatza.In caditza se ridica in genunchi si se tine de marginea cazii.E super haios.

Legat de diversificare,noi am inceput la 3 luni cu cate o lingurita de suc de morcovi,pana am ajuns la 50 ml si am continuat cu suc de mar.Incepand cu 4 luni i-am dat piure de fructe la ora 10 iar la 4 luni si jumatate i-am dat supa de morcov.Inca nu am ajuns sa ii inlocuiesc masa de la ora 12,mai am sa ii bag dovlecel,patrunjel si pastarnac.Abia atunci o sa ii fac piure de legume si o sa inlocuiesc si masa de la ora 12.La 6 luni dr.ne-a recomandat sa ii punem in supa si carnitza de pui.In rest ceiutz la greu si laptele de rigoare.

La multi ani albinutelor si bondareilor.
Am vazut si pozele...sunt superbe toate.
Eu am poze pe telefon si nu reusesc sa cumpar un cablu sa le bag in calculator.

Pupici,

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Aliana da reply with quote, da click pe iconita ce seamana cu outlook a2 de la stanga la dreapta dupa HR scrie in prima fereastra RAYAN, dai ok, apoi copiezi link-ul de la poze si dai ok.
Ca sa-ti apara permanent la semnatura link-ul (ca la noi celelalte) daschde alta fereastra pastrand acest reply deschis si intra la profil personal (meniu stanga si copiaza link-ul de mai jos in semnatura.Sper sa fi fost explicit.

http://community.webshots.com/user/ali_ana]Rayan[/url]

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

voi cand iesiti la plimbare cu bb pe caldurile astea?

Ana si bebe Rayan (13.03.2007)

Mergi la inceput