Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
elpower spune:
Si uite www.santamia.ro/masaj/masaj-copii.htm" target="_blank">masaj bebe cu poze.
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
elpower spune:
Fetelor, gatesc astia de la Realul din Craiova niste chestii asa bune de la un timp! Cred ca si-au scimbat bucatarul, ca nu-mi amintesc sa fi fost asa bune sosurile astea inainte. A luat sotul niste "pui sesuan", parca, de ma ling pe bot de bun ce e. Scuzati-ma ca sunt off-topic rau, dar ma minunez pt ca mie rar imi plac mancaruri gatite de altcineva. Si ma mai minunez ca e Thea mofturoasa...
Am uitat sa-l pun pe pofticiosul : 

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Laina spune:
mmm...suna tare bun! nu ne dau si noua reteta?...dar puiul ala, e specialitate asiatica? asa pare dupa nume. oricum...suna tare bine
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
anaanamaria spune:
fetelor daca tot vorbiti de mancare cine a trecut la diversificare? ma refer la supica sau ceva ca Dr. mi-a zis sa incep sa-i dau supica mai intai din radacinoase , dupa cateva zile sa pun si cartofi iar peste o saptamana sa pun si carnita .Parca nu-mi vine sa cred ca pot sa-i dau asa repede carnita.
Azi am 4 luni
ElenaGiulia spune:
Laina am notat adresa cat de curand vei primi un cadout
.
Mihael@ chiar sta ca un rege Arthur in colacul asta e super confortabil si la pretul care il are(80euroiii)daca nu erea bun ma luam cu japonatii la bataie
Elpower Laina daca tot vb de mancare trimiteti-mi si mie o supa cu galuste un salam,branza,parizer,un ciolan afumat niste varza murataa,gogonele ardei mamaaaa ce pofta am si aici nu gasesc nimiccccc astia mananca numai peste crud si orezzzzz la micul dejun

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
Laina spune:
de-aia sunt asa...galbeni!! nu se gaseste mancare de-adevaratelea pe acolo?...damn....la cat se zice ca sunt de dezvoltati...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
ElenaGiulia spune:
Dezvoltati unde?
La astia de bun au numai electronice ca altceva nu sant in stare sa faca
arissa spune:
La multe lunisoare bebelusilor nascuti pe 19
:
George Catalin
Miriam Riana
Stefania
Robert Gabriel si
Andreea Beatrice
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
ElenaGiulia spune:
Misto e sa-i vezi mergand pe strada cuplurile sau perechile sot sotie,ei merg in fata ca domnii si ele in urma lor cu capul aplecat le mai lipseste doar zgarda de la gat