Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
diana_jors spune:
Ia vedeti ce face Alex (de fapt cu ce-l chinuieste ma'sa pe bietul copil cand are chef de joaca), si ne creste paaaaar!
aliana: da "Reply with quote" la mesajul meu si vezi
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Laina spune:
aliana: in fereastra de raspuns apesi pe iconita de sus "introdu email", aia care seamana cu cea de outlook, scrii textul care vrei sa apara, dai ok, apoi introduci url-ul, adresa pozelor adica, dai iar ok si apare un carnat maaare si luuung. Carnatul acela - il copii pe tot si-l pui la semnatura. Daca nu te descurci, pune doar link-ul si fac eu treaba cu textul.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Mihael@ spune:
Sa ne traiasca copilasii nascuti astazi:

Miriam Riana de Anaanamaria
Bryan de Alexia3
Stefania lu' mama
George Catalin de Lumi Nag
Robert Gabriel de Loina In
Andreea Beatrice de Nickol f 

La multi ani pt. sotul Laurei
ElenaGiulia, il pupam pe Arthur cel frumos, cred ca sta tare bine in cuibusorul ala
Ioanaradu, ma bucur ca ai ajuns cu bine la racoare![]()
stefania a sarbatorit cele 4 luni cu o intoarcere in patut: am gasit-o azi-noapte cu picioarele pe perna, intoarsa cu capul in directia opusa celei in care o culcasem... nu stiu cum a resuit, pana acuma a stat cuminte!
fug ca urla...
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
povestea nasterii
anaanamaria spune:
Buna dimineata mamicute azi facem 4 lunisoare
LA MULTI ANI si celorlalti bebei care mai adauga azi o luna:George ,Stefania Bryan, Robert si Andreea

KITTY sper sa se insanatoseasca repede printesa ta si voi bineinteles.
ANA mamica deMIRIAM RIANA
VARSTA PRINTESEI
elpower spune:
Buna dimineata!
Da scrieti, nu va incurcati! Ce drag imi e! Am si eu de citit mai mult. Ca aseara, asa un dor de uitat la TV, m-a pocnit, ca n-am mai intrat deloc dupa ora 18.00. Cu toate ca Thea a dormit cumintica de la 18.30
pana azi dimineata la 6.00, cand mie-mi picau ochii in gura de somn. Ca n-am putut dormi pana pe la 12, de frica ca se trezeste si trebuie sa o distrez, dar nu. Ea a dormit... Am pus-o eu la san pe la 21.30, a supt vreo 10 minute, apoi s-a trezit ea pe la 2.30 si s-a matait si eu, hop, la ea cu tzaca-n vant. Si incaodata la 6.00 cand s-a trezit definitiv, asa ca m-am mutat la ea in camera si am pus-o langa mine si am mai tras un pui de somn, eu ca ea avea chef de chiuit. S-apoi, pe la 7.30 iar o tzaca-n gura si de-atunci nu mai vrea nimic. Ii facui si biberon, ca ma gandii ca nu prea mai avu ce sa gaseasca in san, dar se pare ca nu mai avea nevoie :(.
Victorie!!! Am reusit sa-i var pe gat 90ml intre somn si trezire, dar vreo 10-20 au ajuns pe bavetica.
Am mai cantarit-o si eu ieri odata, desi nu prea avea sens pt ca o simt la mana cum creste si se vede si ea ca se pufoseste.Probabil ca nu a mai crescut prea mult in inaltime si se vede la pliuri. De la 5850g la 3 luni, are acum 6400g, la 4 luni fara o saptamana. Daca mai ia 100g intr-o saptamana, eu cred ca e superbine. Si asa ma declar multumita, nu? Ea a iesit dn spital cu 3060, iar la nastere sa fi avut 3200, nu 3480, cum zisesera ei. Stiti povestea! Ceea ce inseamna ca si-a dublat greutatea de la nastere. In concluzie, chiar daca doarme asa mult, nu cred ca am motive sa ma ingrijorez. O dormi, saracuta de caldura, cine stie?
Lumi_Nag sa-ti traiasca feciorul George Catalin de 4 lunisoare!
Anaanamaria sa te bucuri in fiecare zi, cum se cuvine, de printesuca Miriam Riana de 4 lunisoare!
Mihael@ sa fiti cu totii fericiti alaturi de micuta minune, Stefania de 4 lunisoare!
Alexia3 sa fiti sanatosi si voinici alaturi de flacaul Bryan de 4 lunite!
Iar pentru 3 lunisoare, mami si Thea doresc ca:
Loina_ln sa aiba parte doar de bucurii de la comoara ei, Robert Gabriel!
si
Nickol_f cu a sa minunatie, Andreea Beatrice, sa fie fericite si voioase!
Hai ca incepui sa scriu la 9.00 si se face 12 pana termin. Intre timp am facut o baita si am mai papat o tzaca. Acum ne chinuim sa mai bagam cate ceva in gura.Scoate suzeta, baga degetul, scoate degetul, baga scutecelul si iar vrea suzeta. Acum vad ca iar vrea sa doarma, ca, deh, rezista eroic o ora treaza. Ce-o mai fi si asta? Ma gandesc ca mai bine doarme decat sa planga de caldura.
Sa incep si eu sa citesc ce ati scris si sa mai dau vreun rasouns pe unde stiu. Acum, daca deja s-a raspuns, ma scuzati, dar eu citesc si raspund ca sa nu plece neuronul la plimbare si sa uit. Ca sunt 5 pagini de citit.
Martutza, eu salata de vinete nu am mancat, inca, dar am manct de toate. Pana si salata de varza. Si nu a avut nimic decat la castraveti, cum am mai spus, parca odata. Mazare am mancat si fasole verde. Mai am fasole uscata, desi si din asta am papat, dar batuta si nu am observat vreo schimbare la ea. Fructe mananc la greu, iar usturoi, mai tot timpul si nu a facut nazuri pana acum. Eu cred ca e si cum s-a obisnuit in burtica, pt ca eu peatunci radeam orice, iar in ultima luna, m-am umflat de sunca-suna, din aia de la tara, numai grasime de porc. Nu stiu ce ma apucase, ca pana in sarcina, nu mai mancasem carne de porc de 2 ani de la niste probleme cu colecistul. Asa ca eu zic sa incerci cate putin din fiecare sa vezi cum reactioneaza copilul. Acum, eu si cafea beau normala si uite cat doarme Thea mea! O semana cu tac'su ca si el poate bea cata cafea vrea seara si doarme de rupe. ![]()
Cat despre
, eu in loc sa dau jos, pun pe mine incontinuu. De frica sa nu pierd lapticul, mananc, nu ma-ncurc. O sa am timp sa slabesc dupa, daca mai pot, ca e din ce in ce mai greu dupa 30 de ani.
A, si bere, eu beau fara alcool. Nu stiu daca e mai bine sau mai rau decat cea cu alcool, dar la mine face laptic.
Florin-a pe mine m-a invatat pediatra sa o lipesc de zid (noi avem patul langa perete), sa-i ridic barbita la orizontala, asa cum faci si tu cand te masori, sa pun un semn la capsor de unde incepe, sa o indrept, cat se poate si sa-i pun un semn si acolo unde ajunge talpita, indreptata la 90 de grade. Si uite-asa m-am ales eu cu un perete plin de semne. Sper sa fi explicat cum trebuie.
Aliana, fii binevenita!
Roxanici, fericito! Citisem in Caprari ca nu e bine sa depaseasca 1 litru, dar de ce nu stiu. Asa ca 800g, eu zic ca e ok.
Of Kitty
Giuliuta micuta, Raul tristut si mamica traumatizata! Lasa ca DD e mare si are grija sa revina veselia puiutilor.
Laina tu te trzesti noaptea de sete? Daca da, inseamna ca si ei i-o fi. Eu treaza, netreaza ii indes sanul si la 2-3 si la 5-6 cand ar cere ea. Mi-e frica de deshidratare. Mai bine fa cum crezi ca e mai bine pt puiul tau. Si mie imi zisese pediatra la 6 saptamani sa bag suc de morcov, portocala si banana mixata
, asa ca....
Loradin multa fericire si bucurie alaturi de sot si de ingerasul aparut din dragostea voastra! Sa-ti traiasca asa sotior valoros! La multi ani!
Un
de la Thea pentru Arthur si Alex mici si dulcici foc!
Paxela si a mea scuipa la fel lapticul si nici n-am inceput diversificarea, asa ca o las pana plange de fomita si atunci il bea. Si la san face la fel, adica il scoate din gurita cand nu e moarta de foame. Nu stiu cum e mai bine, dar nu stiu ce altceva sa fac.
Hai ca am zis sa nu mai raspund pe bucati si a iesit ditamai carnatul. Macar am terminat inainte de 12. Sa vedem totusi la ce ora va arata aici ca postez, pt ca am impresia ca e putin defect ceasul forumului. ![]()
de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul 

!
Laina spune:
elpower, multumesc de raspuns! asa fac si eu, la 4 ore ii dau cat vrea sa pape, numai sa ia ceva acolo... Si ea uda pampersul bine, deci zic eu ca e ok. Iar suc de morcov cred ca incep cate putin cand face 4 luni... Dar cat se da? o lingurita, jumate de lingurita...cat?
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
elpower spune:
Da' cu cezariana e voie sa faci exercitiile ale de pe http://health.howstuffworks.com/how-diastasis-works3.htm , ca pare interesant?

!
Laina spune:
pfuai, fetele, numai cand va aud de exercitii fizice si transpir! 
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
elpower spune:
Laina, unii zic ca se merge pe 2-4-6 lingurite, pana se fac 40-50 ml. Altii zic sa incepi cu 1-2-3, tot asa, pana la 40-50. Acum ,mai sunt si "voci" care zic ca n-au nicio valoare nutritiva sucurile, asa ca n-ar avea sens sa le dai decat pt gust, cateva picaturi. Eu o sa ma iau dupa astia din urma, pt ca Thea mea scuipa orice suc ajuns in gurita. Asa ca o sa incep direct cu piure de legume, dar pe la 5 luni, cred, ca nu mi se pare inca pregatita.

!
diana_jors spune:
elpower: eu la vizita de 6 saptamani am primit unda verde la exercitii, doar sa nu implice efort foarte mare (ridicat greutati mari sau alte de-astea)... si oricum nu exagerez cu ele
pana acum nu par sa am vreo problema.
Si btw, eu link-ul l-am gasit cautand despre diastaza, chestie de care am aflat de la o mamica de mai-iunie care nascuse tot prin cezariana.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)