Carrefour- atentie la tzepe!
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Back to reality!
Cum se fac promotiile la carrefour? Se scumpeste un produs si se pune un afis cum ca e la pret promotional!
Aseara am luat nistre cremwursti de la angst ambalati. Dupa ce am platit constatam ca per total am dat mai mult cu 1 leu pe ei. Suma de kko dar eu ma duc sa mi-o recuperez ce pusca mea! Si vine tantica de la raion si zice a pai stiti s-au scumpit dar nu am avut vreme sa schimbam toate etichetele. Ca sa-mi spuna sotul meu ca de fapt acolo de unde i-a luat cica erau peste tot afise cu promotia asta
Acu ma gandesc ca poate chiar or fi fost la promotie si promotia se terminase si revenisera la pretul lor normal, dar sa schimbe afisele cred ca ar fi putut totusi...
Andreea, mama de Filip si Georgia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
irinacamelia spune:
promotia se schimba marti la fiecare 2 sapt.da se poate sa nu fii schimbat preturile pt ca sunt ffff lenesi.crede-ma pe cuvant.dar sa stii ca ppromotia este promotie .se ieftineste produsul nesimnificativ
ManuBubu spune:
Va spun si eu despre Orhideea, au la vanzare niste piane fff frumoase, la origine sunt chinezesti dar nu citesti nicaieri despre originea lor. Sora mea a vrut sa cumpere pentru piciul ei de 9 ani. E si destul de scump si am determinat-o sa se mai gandeasca. A facut-o si la o verificare mai atenta iata ce-a iesit: cei care se ocupa cu service-ul in garantie sunt o firma cu instrumente de calitate( da' au niste pretuuuuri!) pe calea Victoriei si ne-au zis ca produsul este execrabil( 9 din 10) se strica foarte repede , ca au depozitul plin piane electronice care asteapta cu lunile sa fie reparate.
Oricum ideea este ca cei de la Carrefour stiu ca este de kko, au primit dese reclamatii dar nu stopeaza importul. Rusine!
"Mamiiiii, pot sa ma uit la <Scooby-Doo>, te rooooog, pot. pot,pot? Te rooooog !
dodo spune:
quote:
Originally posted by ManuBubu
Va spun si eu despre Orhideea, au la vanzare niste piane fff frumoase, la origine sunt chinezesti dar nu citesti nicaieri despre originea lor. Sora mea a vrut sa cumpere pentru piciul ei de 9 ani. E si destul de scump si am determinat-o sa se mai gandeasca. A facut-o si la o verificare mai atenta iata ce-a iesit: cei care se ocupa cu service-ul in garantie sunt o firma cu instrumente de calitate( da' au niste pretuuuuri!) pe calea Victoriei si ne-au zis ca produsul este execrabil( 9 din 10) se strica foarte repede , ca au depozitul plin piane electronice care asteapta cu lunile sa fie reparate.
Oricum ideea este ca cei de la Carrefour stiu ca este de kko, au primit dese reclamatii dar nu stopeaza importul. Rusine!
Nu poti avea pretentia ca din supermarket sa cumperi produse de buna calitate ce nu apartin prin traditie acestui tip de magazin-produse sportive, electrocasnice, muzicale, acestea se cumpara din magazine de specialitate daca tii cu adevarat la treaba asta. Magazinul se aprovizioneaza cu astfel de produse neperformante doar de dragul diversitatii si pt. cei ce nu tin neaparat sa cumpere un obiect "de marca", ci un obiect fara mari pretentii, asa e peste tot in lume. Daca vreau sa-mi cumpar incaltari de la supermarket o pot face, in ideea ca nu am chef/timp sa caut un magazin de incaltaminte si gasesc ceva convenabil la pret care sa-mi foloseasca o vreme, nu pot avea pretentii sa ma tina pina la anul, daca vreau asa ceva, pun mina si caut un produs cu garantie de la magazinul cu specific pielarie/incaltaminte...Ce este inadmisibil cu promotiile este faptul ca nu scrie cit timp tine promotia-pina la data de/pina la epiuzarea stocului, dupa caz, lasind astfel la latitudinea angajatilor durata promotiei, ceea ce este total neprofesional in bussiness, eu una as matura toti acesti angajati fara remuscari si-as matura si "badigarzii" care nu fac decit sa arda gazul pe banii angajatorului, ca nu vad rostul lor.
irinacamelia spune:
andronix cel mai probabil:au pus eticheta de promotie si nu au schimbat pretul in sistem
b.nica spune:
mai fetelor voi ati remarcat ca produsele din carne au o culoare "frumoasa"de rosu intens?eu nu as fi remarcat daca nu as fi citit un articol(sincera sa fiu nu stiu unde)ca cei care proceseaza aceste produse adauga un colorant:CARMIN,ca sa le faca mai apetisante.
atentionata si stiind cum arata carnea macra(vita,vitel),am realizat ca astia ne iau de tampiti si ne coloreaza mititeii,snitelele,gulasul,etc.daca nu as fi fost atentionata eu luam acele produse rozalii.uitandu-ma mai bine si stiind cum arata sangele si carminul,mi-a picat in acelasi timp si fisa si fata.
acum nu stiu daca numai Carrefour practica "vopsitul gardului",dar,cred ca trebuie sa fim atente si sa atragem atentia acolo unde remarcam smecheria care ne face ficatul praf.
turnati aici tot ce observati frumos, rosu si departe de natural.
daca esta groasa afacerea postati un subiect pe aceasta problema:produse vopsite pt. consumatori fraieri!
Guguluff spune:
Atentie la Feeria ca la magazinul de cosmetice din mijlocul hipermarchetului sunt niste fete care s-au invatat sa tzepuiasca. Mi-au vandut un tester, dintre o oja si un dermatograf au ales sa bata de 2 ori produsul mai scump in loc sa le bata pe amandoua. O alta persoana mi-a zis ca a platit 50 lei pe un ruj care era 40, 99 si vanzatoarea a facut pe proasta tastand 49.99; deci tzeapa de 9 lei. Mergeti cu ochii in 4 acolo ca sunt pusi pe jaf.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Am luat si eu un fard de-acolo, m-am enervat ca nici un produs nu avea pretul afisat. Nu cred ca este normal
Andreea, mama de Filip si Georgia
irinacamelia spune:
preturile de la cosmeticele din mijlocul magazinului au toate preturi. se pare ca nu te-ai uitat tu bine dar sus pe tejghea si preturile pe o foaie de hartie bagata intr-o rama in dreptul fiecarei firme.