Carrefour- atentie la tzepe!
![](images/user_woman.png)
Sunt foarte revoltata au inceput sa ne tzepuiasca si cei de la Carrefour.
Ieri ma duc la Feeria sa fac ceva cumparaturi si barbata-miu isi alege bere la un pret scris pe raft..7.92 bax cand ajungem la casa cu stupoare pe bon se incaseaza 8,81 !!!
De obicei nu verificam dar e a treia oara cand sotul meu observa la bere diferente de pret.
Acu nu e vorba de bani 2,67 diferenta ci de ideea ca una scrie alta imi ia banii..si acum ma gandesc ca pot sa patesc la fel cu orice produs...
Barbata-miu face gura..cheama vreo doi ajungem la managerul de raion...un pusti de vreo 25 de ani care era foarte aerian..si se scuza ca e o intamplare ca au modificat pretul si eticheta a ramas la fel..sa mergem sa ne dea banii.
noi vrem sa ne lamurim cum ramane cu ideea ca suntem furati pe fata..
el ca o sa sesizeze conducerea..barbata-miu avea chef de cearta
..si ii dadea cu legalul
(este jurist de meserie) si ca nu i se pare normal sa pateasca asa ceva mai ales ca nu e prima oara..de acum trebui sa verific orice pret ..
Managerul zice ca este o eroare ca nu se inatmpla. asa prea des !!!..deci se intampla..eu il intreb bine frate de ce n-ai gresit in minus de la scum pa ieftin ..el cica e posibil sa aveti un produs cu pret mai mic !!! ..adica admite ca au probleme cu preturile afisate...apoi o intoarce ca la Ploiesti cand ii zic ca vreu sa verific toate preturile sa vad cum e pe raft si cum e pe factura (ma rog era deja 9 seara si nu avema sincer chef sa fac asta dar ma enervasem
)
Una peste alta am mers ne-am luat banii.. sotul meu a depus o sesizare si a luat copie dupa toate chitantele emise de ei : bonul de casa, pretul de pe raft si chitanta de retur..el zice ca o sa faca sesizare la OPC..dar sincer nu stiu daca va rezolva ceva !!! Gustul amar a ramas..
Ca sa nu va mai spun ca au mai venit unii cu "retur la diferenta de pret" adica exact ca si noi..deci atentie la etichete si la bonul de casa daca nu vreti sa va luati teapa..
Monica
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana_28/liliana_28.jpg)
liliana_28 spune:
Parintii mei au patit altceva tot la Feeria.
S-au trezit cu un salam de sibiu pe bon desi nu cumparasera asa ceva.
Norocul lor ca era primul pe bon trecut si cand si-au aruncat ochii......au facut imediat scandal.
Si noi suntem patiti asa ca de fiecare data cand mai cumpar de acolo stau sa verific fiecare produs trecut pe bon.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
acina spune:
Mda, nasol ce sa zic.
Am cumparat si eu din Feeria doua seturi de tetine de la Avent.Abia dupa ce am ajuns acasa am constatat ca cel de la casa a trecut 3 seturi in loc de doua.Deci cu 20 lei mai mult.
Edit:O sa fiu atenta de acum incolo.Chit ca spumega cei din coada.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
ieri m am intors de la munte si am trecut si prin carrefour baneasa.i am luat baiatului meu o fata de masa cu omul paianjen,din aceea gen musama,pe care scria ca e f rezistenta.ajung acasa,o deschid si....intr o parte era deja sfasiata.nu mai zic ca e super subtire si numai rezistenta nu e....a costat 10ron.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Sa punem enervarea pe seama caniculei.
Un hipermarket cu vreo suta de mii de produse la vreo suta de angajati este o adevarata provocare. Inainte sa strigam "tzeapa" trebuie sa ne gandim si la imposibilitatea garantarii 100% a corectitudinii tuturor operatiunilor dintr-un asemenea conglomerat.
In comparatie cu neglijenta personalului din hiper/supermarketuri eu constat mult mai des nesimtirea cumparatorilor care consuma vreun suc la raft fara sa-l declare la casa, desfac o punga de dulciuri ca sa molfaie (gratis bineinteles) vreo napolitana, desfac un kit sigilat de baterii ca sa-si strecoare in buzunar una noua, eventual punand-o pe cea veche in loc, care-si lasa copiii sa dea peste cap un raion intreg de jucarii, aventura terminandu-se deseori cu o jucarie stricata plasata cu nevinovatie inapoi pe raft, si lista este lunga.
Mule din neconcordantele etichetelor se datoreaza celor care cautand ceva anume dau peste cap tot raftul, cei care vin in urma nemaintelegand care si cat costa.
Daca problema relatata de tine se generalizeaza abia atunci se poate spune ca e ceva putred in interiorul magazinului.
danilamonica spune:
Daca eu am patit-o de trei ori si cat am stat ieri sa primesc banii inapoi au mai venit inca unii sa isi ia si ei diferenta de pret eu deja pot sa spun ca se generalizeaza...
Iar chestia cu etichetele nu e din vina clientilor..la berea care am luat-o noi pur si simplu era eticheta veche ramasa..adica ei intai modifica preturile si dupa aia schimba si etichetele....Nu mi se pare normal..daca stiam ca pretul berii este altul eu cumparam alta marca de bere sa zicem sau renuntam si ma duceam la Metro sa o cumpar!
Dar ideea sa scrie una si la casa sa imi ia alt pret se cheama : FURT PE FATA !!! la un bax mi-a luat 1 ron dar daca luam pentru o nunta 50 de baxuri se chema 50 ron si se simtea la buzunar.
dar aici e vorba de principiu nu de suma: de ce sa mi se ia niste bani fara stiinta mea..daca eu alegeam pretul mai mare era treaba mea dar eu am fost convinsa de un pret si ei au scris altul. Eu acum ce fac verific toate preturile?
Monica
canne-marie spune:
Hai sa va zic pataniile mele cu cei de la CARREFOUR ORHIDEEA.
Iauite domne ce ne ducem noi sa facem cumparaturile intr-o dupa-masa.Cumparam tot ce trebuie si ajungem la casa,precizez ca pe langa toate cumparaturile ,luasem si un bax de hartie igienica,deci un bax de 10 suluri.Toate bune si frumoase la casa,bate stimata "domnisoara " tot,noi cu ochii pe afisaj la pret.Zicem ok,achitam.Iesim si sotul zice ,beyyyy dar totusi am dat mult pe ce avem.Ne uitam noi pe bon ,le luam la puricat pe toate si vedem ca in loc de un bax de hartie ne-a bagat 10 baxuri.Mi-a venit rau
,chiar nu mai imi amintesc suma , dar era ff mare.Ne reintoarcem la casa respectiva si o luam pe fata la rost.Cate baxuri ati bagat domne ?Ea : 10.Bun cate avem in cos ?
Ea:1. Ok si ce facem in cazul asta ?Ea asta este se mai intampla. NOI .Ce ma deranjat fantastic de tare a fost TUPEUL SI NESIMTIREA cu care n-e tratat pustoaica respectiva.S-a enervat asa de tare ,ca de ce am venit sa-i reprosam domne.Am mers si noi frumusel la casa centrala,ne-am recuperat banii si i-am facut si un frumos referat.Asa pt. ca nu si-a tinut gura si pt. ca pe banii mei nu ma fura altii clar.
Alta data cu detergentul,erau la promotie doua tipuri.Pret 27,1 mii,ajung la casa detergentul 32,0 mii,noi uauuu stupoare.Nu conteaza diferenta ,dar totusi nu se poate asa ceva,trebuie sa casc ochii de 100 de ori ca sa vad pretul real.Si sunt zeci de produse de genul asta,am mai intrebat sefii de raioane sau pe cei care aranjeaza marfa,cat e dome produsul asta?Ei : Nu stiu ,vede-ti la raft.
Si mai zicea cineva un domn parca.Este din cauza caldurii.Nu prea cred toti muncim si nu ne mai plangem,etc,etc.Sa-si faca domne treaba cum trebuie ,pt. ca este o harababura totala in supermarketurile astea.
Hai ca m-am enervat rau
annes
acina spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
Sa punem enervarea pe seama caniculei.
Un hipermarket cu vreo suta de mii de produse la vreo suta de angajati este o adevarata provocare. Inainte sa strigam "tzeapa" trebuie sa ne gandim si la imposibilitatea garantarii 100% a corectitudinii tuturor operatiunilor dintr-un asemenea conglomerat.
In comparatie cu neglijenta personalului din hiper/supermarketuri eu constat mult mai des nesimtirea cumparatorilor care consuma vreun suc la raft fara sa-l declare la casa, desfac o punga de dulciuri ca sa molfaie (gratis bineinteles) vreo napolitana, desfac un kit sigilat de baterii ca sa-si strecoare in buzunar una noua, eventual punand-o pe cea veche in loc, care-si lasa copiii sa dea peste cap un raion intreg de jucarii, aventura terminandu-se deseori cu o jucarie stricata plasata cu nevinovatie inapoi pe raft, si lista este lunga.
Mule din neconcordantele etichetelor se datoreaza celor care cautand ceva anume dau peste cap tot raftul, cei care vin in urma nemaintelegand care si cat costa.
Daca problema relatata de tine se generalizeaza abia atunci se poate spune ca e ceva putred in interiorul magazinului.
De acord cu tine ca sunt cumparatori nesimtiti dar si cei de la carrefour sunt varza.Si in legatura cu caldura sa fim seriosi stii ce frig e la Carrefour din pricina aerului conditionat?
Anca mami de Buburuz Andrei
![](copilas.gif)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
joxy spune:
quote:
bere la un pret scris pe raft..7.92 bax cand ajungem la casa cu stupoare pe bon se incaseaza 8,81 !!!
De obicei nu verificam dar e a treia oara cand sotul meu observa la bere diferente de pret.
Acu nu e vorba de bani 2,67 diferenta...
8.81 - 7.92 = 0.89
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anuska/Anuska.jpg)
Anuska spune:
Sau sa vedeti cand intrebati de pret si te trimit la cititor si ala zice: "Nu exista"..... (sau ceva asemanator) si vii inapoi si intrebi pe baietii din raion de ce n-are pret si zic ca abia azi incepe promotia si ca nu s-a actualizat inca.....
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by joxyquote:
bere la un pret scris pe raft..7.92 bax cand ajungem la casa cu stupoare pe bon se incaseaza 8,81 !!!
Acu nu e vorba de bani 2,67 diferenta...
8.81 - 7.92 = 0.89
Cu respect,
G.
In concluzie au cumparat 2.67/0.89 = 3 beri
![](iaobere.gif)
![](iaobere.gif)
![](iaobere.gif)