Johnny Depp

Johnny Depp | Autor: iuliana_2007

Link direct la acest mesaj

http://www.hotnews.ro/articol_75135-La-44-de-ani-Johnny-Depp-refuza-sa-se-lase-de-roluri-excentrice.htm

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

E fain gagiul, mie imi place si nu numai rolurile sale sunt excentrice, asa este el si in viata de toate zilele.
cel mai mult mi-a placut in "Ed. omul foarfece", o poveste de dragoste trista, muzica splendida...
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie imi place tare mult si cum de curind am vazut "Piratii din Caraibe", pot sa spun e un actor exceptional. Mie mi-a placut in Chocolat, in Charlie si fabrica de ciocolata, in Arizona Dream si.... in toate, acum imi dau seama ca toate filmele lui sint foarte speciale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Si mie imi place de el , extraordinar de mult , imi place cum arata , dar si ca actor. Mi-a placut foarte mult intr-un film , nu mai stiu cum se numeste , era traficant de droguri , SUPER TARE filmul si in pirati mi-a placut cum si-a interpretat rolul.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Asa e, e un tip special ,nu degeaba e nascut pe 9 iunie taman ca si mine :-)

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Mi-am adus aminte , Blow se numeste filmul , daca aveti ocazia sa-l vizionati , nu ratati , e tare .

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tot cu regizorul Tim Burton a facut si Corpse Bride un fel de desen animat. Umor negru, mi-a placut la maxim.

Aveti idee in articolul despre Johnny Depp, in link-ul ala de prezentare de jos cine canta?
Never mind, am gasit: Shy de Sonata Arctica:))

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Indiscutabil e cel mai bun actor din generatia lui de la Hollywood, si nu numai.
A vazut cineva 'The Libertine'? Eu am apucat sa vad doar inceputul. Am fost cam obosita cand m-am uitat, si fara subtitirari nu am inteles mare lucru, asa ca am lasat-o pe alta data...

Blow e chiar un film super. Din filmele excentrice mi-a placut cel mai mult 'Arizona Dream' si dintre filmele dragute 'Ben and Joon'.

E super tipu...

www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by gabi_j
A vazut cineva 'The Libertine'? Eu am apucat sa vad doar inceputul. Am fost cam obosita cand m-am uitat, si fara subtitirari nu am inteles mare lucru, asa ca am lasat-o pe alta data...

Am vazut eu Libertine. Mi-a placut. Dar mie imi plac de obicei f. mult cele de epoca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Imi place la nebunie de JD, e un actor excelent si ma bucur ca accepta rolurile astea neobisnuite, m-am cam saturat de piepturi late expuse pe 90% din filme, si alte chestii macho.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Am vazut si eu Blow ca asta imi scapare si chiar mi-a placut foarte mult.Intr-adevar este un actor care mie imi place si rolurile pe care el le primeste il scoate bine in avidenta.Este foarte bun ca actor si se vede ca ii place ceea ce face.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput