dr Mirela Moarcas
salutare, mamicutzelor!
a mai nascut cineva cu Dr Mirela Moarcas de la Municipal?
cum este ca doctor?
[blue]cam care este "onorariul"ei?[/blue]
merci! tinem legatura!
gogosel- mamicutza de raresel; 37+[gravi
Raspunsuri
gogosel spune:
fetelo, nu-mi vine sa cred! nimeni nu stie nimic de Mirela Moarcas?sau de cum mai sunt acum preturile la cezariana in municipal?
gogosel, mamicutza de raresel, 37+
madau spune:
Gogosel eu am o prietena care a nascut cu ea si a fost foarte multumita, bine..nici n-a avut o sarcina cu probleme sau altceva, insa am de asemenea o alta prietena care a mers la ea pe perioada sarcinii si s-a dovedit a fi total incompetenta...mamica avea titrul crescut la Listeria iar d-na dr ii spunea sa stea linistita, sa nu faca tratament ca e ok..noroc ca am sunat eu la un alt dr ptr o a doua parere si i-a spus sa inceapa imediat tratamentul cu antibiotice ptr ca era riscul foarte mare ptr bb sa se nasca prematur sau chiar cu probleme grave, cu toate astea a nascut la 37 sapt, bb a fost infectat la nastere si au trebuit sa stea mai mult in spital. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca nu facea nici acel minim tratament. Acum stiam ca e in CIC..a nascut si ea parca anul trecut prin august, daca imi amintesc eu bine.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
gogosel spune:
madau, multumesc mult! sarcina mea nu a avut probleme grave, ma rog, cele normale in sarcina, si a fost urmarita de dr Badiu. Insa dansul pleaca in concediu si urmeaza sa nasc cu dansa prin cezariana.
DPN-ul meu este 10 aug, insa cu caldura asta nu se stie niciodata. Cam cat i-a dat prietena ta? nu de alta, dar sa nu ma ia nimic prin surprindere.
pupici!
gogosel, mamicutza de raresel .37+ 6 zile
Preda spune:
Eu am nascut cu dr Moarcas, cezariana.
Este OK.
Sarcina nu a fost supravegheata de ea. Datorita unui concurs de imprejurari - sau poate destinul- exact in dimineata in care au inceput contractiile, doctorul care a monitorizat sarcina a avut o pb de sanatate foarte grava in familie la Fundeni.
Noi am avut noroc mare cu ea (la nastere ne-am vazut prima oara, doctorul care a monitorizat sarcina ne- a trimis in acea diminieata la ea, a avut loc un schimb de consultari telefonice intre ei).
Noi am fost multumiti. Draguta, atenta. Operatie curata fara complicatii.
Si acum cand ma gandesc nu pot sa cred decat ca a fost destinul... Am ajuns la municipal,cu contractii si dilatatie maricica... cosult dr Moarcas, recomandare trebuie "sa nastem" acum altfel nu mai pot sa fac cezariana (aveam 37 sapt, si bebe dorea sa vina) ..intram la operatie.
Dosarul cu toate analizele, ecografii ....etc erau la doctorul care a monitorizat sarcina si uite asa, mai in gluma mai in serios... am nascut cu un doctor care ma vedea atunci pentru prima data.
Initial medicul care a supravegheat sarcina a recomandat tratament pentru diminuarea contractiilor ca parca era prea devreme sapt 37. Totusi ea a insistat sa facem cezariana atunci pe loc (s-au consultat telefonic si asa a ramas). Si a fost bine pentru ca aveam cordon ombilical esarfa de 2 ori si bebe stia el de ce se agita.
Ti-o recomand. S-a descurcat excelent in cazul nostru date fiind conditiile.
Multa sanatate si nastere usoara
AncaSiRoxana spune:
[b]Mona[b/] - ce bine ca totul s-a terminat cu bine! Multa sanatate si tie si lui bebe!
Uf, m-au apucat nelinistile dupa ce am citit povestea ta. Nu e vorba, eu sunt in stpamana 39, deci ca termen nu ar fi rau daca mi s-ar declansa nasterea. Dar... cat de repede trebuie sa ma misc, sa ajung la spital, ca sa-mi poata face cezariana inca? La tine de ce trebuia musai cezariana? Daca am mancat deja, ce fel de anestezie se mai poate face? Tie de care ti-au facut?
Merci mult si scuze daca sunt putin off-topic.
Anca
mamica Roxanei , 1 an si 10 luni
si in sapt.39 cu Ilinca
Preda spune:
Gogosel, a fost cezariana ,pentru ca aveam 36 de ani si 3 bucati fibrom care s-au dezvoltat odata cu sarcina. Si eu mi-as fi dorit sa nasc normal, dar de pe la jumatatea perioadei de sarcina, doctorul a recomadat cezariana fara discutii asa ca m-am supus.
Contractiile la mine au inceput dimineata pe la 7, asa ca nu am apucat sa mananc nimic, bausem doar cafea. Anestezia a fost totala, pentru ca asa a recomandat anestezistul (recomandat-vorbit telefon -tot doctorul care m-a monitorizat pe perioada sarcinii). Cred ca nu ar fi rau sa ceri sa faci un consult inainte cu dr Moarcas, este foarte important sa stie cat se poate de multe despre tine si despre sarcina si mai cred ca este foarte important pentru tine sa stii ca aveti dialog .... sa ai incredere in ea. Nu lasa totul pentru data in care ai sa nasti. De asemenea, daca poti, aveti Ok-ul pentru ca sa intre si taticul in sala de nastere este bine sa discuti/intrebi. In cazul nostru a comunicat la fel de bine cu sotul. Mult succes, sanatate tie si lui bebe si nastere usoara.
gogosel spune:
multumesc , mona!
tu cand ai nascut cu Dr Moarcas? Cam cat i-ai dat? M-am intalnit deja cu ea si urmeaza ca in fiecare joi sa ne vedem. La prima vedere mi s-a parut OK. Nu am stat prea mult de discutie. O sa aprofundam pe viitor.
Ma bucur pentru tine ca a iesit pana la urma totul bine! Sper sa fie si la mine la fel!
te pup! merci!
gogosel, mamica de raresel 37+
Preda spune:
Gogosel, eu am nascut in octb 2003 si este ceva timp de atunci, lucrurile s-au mai schimbat. De "dat" am dat cat se dadea pe vremea aia si la fel cat as fi dat doctorului care m-a supravegheat. Nu mai sunt la curent cu preturile de azi, cred ca cel mai bine te pot informa mamicile care au nascut recent la municipal cum merge "piata". Pe de alta parte, depinde daca mai doresti sa pastrezi relatia cu ea sau nu ....si nu in ultimul rand cat de multumiti o sa fiti voi parintii "de prestatie". Probabil ca tot ea o sa te monitorizeze zilele cat ai sa stai in spital, tot pe ea poti sa o rogi sa-ti recomande o neonatolog de acolo....
Iti tin pumnii, nastere usoara si multa sanatate tie si lui bebe.
Roxana_G spune:
Gogosel, ai fost la dna dr? Cum ti s-a parut? Eu m-am interesat la Municipal si cica nu are program la ambulatoriu, trebuie vorbit cu ea in prealabil si apoi mers acolo si asteptat pana coboara.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
gogosel spune:
roxana,
am mers la ambulatoriu pt ca ea tine locul dr Alexandru Badiu( eu sunt pacienta lui Badiu si in perioada in care am DPN-ul , el este in concediu). Din cauza asta ma interesa ce fel de doctor este. M-am intalnit deja de doua ori cu dansa si pare a fi medic ok. Insa nu vrea sa-mi faca cezariana (eu pot naste numai prin cezariana) la termen, ci numai dupa ce se declanseaza nasterea. Si marea mea nelamurire este: daca ajung prea tarziu la spital(si eu si doc) si bebele "se angajeaza" si coboara din uter si nu se mai poate face ceza? D-asta mi-e frica!
Pupici pe burtici!
gogosel, mamica de raresel 39 sapt