dr Mirela Moarcas
Raspunsuri - Pagina 2
AncaSiRoxana spune:
gogosel, eu zic sa nu-ti faci griji, ca daca ai indicatie de cezariana de la Badiu, cred ca Moarcas o s-o respecte.
la mine nici nu s-a pus problema ca Grigoriu sa nu respecte indicatia de cezariana data de Badiu (desi, in paranteza fie spus, mie, care nu ma pricep asa bine ca un medic, nu mi se pare prea puternic motivul "uter cicatriceal" sau cam asa ceva, cum scrie la mine in fisa ca fiind motivul cezarienei - adica o alta cezariana inainte).
Anca
mamica de fete: Roxana Maria , 1 an si 11 luni
si Ilinca Teodora, prima saptamana de viata
Roxana_G spune:
Gogosel, nu ai mai dat nici un semn? Ai nascut? Esti ok?
Eu am vrut sa merg la Ambulatoriu la dna dr insa am inteles ca nu are program si ma pot duce numai dupa ce o sun intai pe mobil. Asa ca am ales sa fac cate o eco pe saptamana si sa astept pana vine Badiu. Mai sunt numai 3 zile...
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Acum am citit la mamicile de iulie-august ca Gogosel a nascut ieri. Felicitari si refacere rapida, sa ai un pui sanatos si norocos!
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
gogosel spune:
buna, mamici!
am nascut intr-adevar pe 11 august (dpn-ul meu era pe 10) si declansarea nasterii a fost naturala. a inceput pe 10 august seara. am un baiatel de toata minunea. la nastere a avut greutatea de 4200 g si 51 cm. era roze si toata lumea se minuna ce copilash frumos este(inclusiv vizitatorii celorlalte mamaici). cezariana a decus foarte bine, nu am avut mari contractii pt ca aspus dr ca nu mai are sens sa asteptam , ca mie nu-mi trebuie dilatatie. FELICITARI DNEI DR MOARCAS! eram putin suspicioasa la inceput, dar este un medic de NOTA 10!
gogoshel, mamica de raresel (11.08.07)
elen spune:
felicitari gogosel
intrebare: de ce TIE nu iti trebuie dilatatie? la alte cezariene trebuie?
pupici la baietel (care e grasutz cat fetitele mele la 2 luni:) )
gogosel spune:
se referea ca nu imi trebuie dilatatie ca nu nasc natural. adica, odata ce travaliul a incepuse nu avea rost sa mai asteptam sau sa credem ca este o alarma falsa. la asta s-a referit.
gogosel, mamica de raresel (11.08.2007)