LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (225)
Raspunsuri - Pagina 6
alice2004 spune:
Uof, Mitzule ! Va doresc din tot sufletul sanatate multa ! Si ca vorbeai de deshidratare, imi amintesc ca si fratele meu a patit asa cu fetitza lui cind era mica, tot intr-o vara foarte calda, ei au apartamentul cu toate geamurile la soare si iti dai seama cum este acolo, si la etajul zece al blocului fiind ... si fetitza a facut din senin temperatura mare, s-au speriat oamenii ca erau la inceput, copilul mic, au chemat salvarea si medicul a decretat ca era vorba de deshidratare, de altfel temperatura a cedat si a trecut puseul imediat ce copilul a baut mai multa apa si din fericire si vremea a tinut atunci cu ei (nu ca acu, la enshpe zeci de grade afara !!). Pupici multi Marei si tie multe ginduri bune de la mine !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Multumim pentru gandurile bune. da, Tudor e bine, sper sa ramana asa. Am apucat si eu sa mai atipesc cate putin, asa ca mi-am mai revenit.
alice2004 spune:
Caro, imi fac mea culpa si ii urez Alessiei LA MULTI ANI , sa fie sanatoasa si sa creasca mare si voioasa !! Si petrecere frumoasa diseara cu copiii !!!
Alice si Andrei
pako spune:
Multumim inca o data pentru urari
LA MULTI ANI puiutilor ce fac astazi 3 anisori...sa aibe noroc in viata!
Adela...of,of...imi pare rau ca treci prin asta...stiu cum e, tocmi ce am scapat noi.Liviu 3 zile nu i-a scazut sub 38 temperatura...varful a fost intr-o seara cu 39.7....ma plimbam prin casa cu el despuiat, facandu-i impachetari cu cearsaf si sosetute cu apa rece...la culcare i-am dat doza de nurofen si in disperare i-am pisat un sfert de algocalmin si i l-am dat cu o lingurita de apita...asa a transpirat peste noapte si am terminat cu febra.La noi diagnosticul a fost angina acuta, ne-a prescris sumetrolim(biseptol) pe care nu i l-am dat dat dupa cateva zile a inceput Andreea cu tuse si putin rosu in gat(asa am vazut eu)si i l-am dat ei:)
Cu Sibiul a picat...s-a amanat proiectul cu rehau-ul...era prea frumos :(
Sanatate multa!
ina32 spune:
La multi ani la copilasii sarbatoriti, sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor.
Mitzura- da stiu c-ati tras o sperietura...sanatate multa!!
La noi e super super cald, nu-mi imaginez cum e in Bucurestiu' ala plin de betoane. Miercurea viitoare plecam o saptamana la mare, si pana atunci mai am o gramada de treburi de rezolvat. Radu e ok, cam mucios dar sper sa se faca bine pana plecam. In weekend mergem cu niste prieteni cu cortul, undeva langa Brasov. Claustrofoba cum sunt ma indoiesc ca o sa pot dormi in cort, dar radu e super incantat, i se pare mare aventura.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by ina32
Claustrofoba cum sunt ma indoiesc ca o sa pot dormi in cort, dar radu e super incantat, i se pare mare aventura.
Irino iti recomand cu mare caldura un hotel de 3* in locul cortului aluia. sa doarma cine-o vrea in el
amironeanu spune:
tutror piticilor care implinesc trei ani in aceste zile! Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, voiosi!
V-am citit, am vazut si poze, dar nu prea am avut dipozitia necesara sa particip la discutii pentru ca vineri a murit mamaia mea, care ne-a crescut pe mine si pe verisoarele mele. Era ultima bunica ramasa, era si bolnava si stiu ca acum se odihneste in pace.
Noi suntem in rest bine, Stefi a terminat cu cresa si o duc in fiecare dimineata la soacra mea si o luam pe la 4-5. Si la Iasi este foarte cald, drept urmare i-am pus o piscina mica pe balcon (buna are balcon imens, neinchis) si se balaceste Stefi toata dimineata. De la caldura adoarme si foarte greu si la pranz si seara. La pranz nu-i mai punem pampersi deloc, dar ii pun seara, cu toate ca in 6 nopti din 7 nu uda pampersul, dar mai astept un pic pentru ca am reinceput sa-i dau ceai si apa peste noapte (tot din cauza calduri). SI eu sunt bine, nu rezist foarte bine la caldura, dar din fericire la servici este aer conditionat. Bebe este bine, mult mai activ decat Stefi, la sfarsitul lunii mergem la control.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
Originally posted by ina32
Claustrofoba cum sunt ma indoiesc ca o sa pot dormi in cort, dar radu e super incantat, i se pare mare aventura.
Irino iti recomand cu mare caldura un hotel de 3* in locul cortului aluia. sa doarma cine-o vrea in el
Subscriu la acest sfat parintesc !!!
Andrea, !! Condoleante !
Alice si Andrei
pako spune:
Roberta, ce tare faza cu pudra...hehe,om de zapada
Monica,sa faci poze la Botosel..fara baticut...
Adema,vazut un codrut scumpilic...imi place aia cu mainile in buzunar(e facuta in geam?)
Kro,distractie placuta!
Anca,ai retinut discutia cu gratia...esti scumpa.Poate ca in poze pare dar eu tot nu sunt multumita.Sa-ti traiasca printesa....pupici!
eu acum in casa am 31 de grade...am niste vinete de ieri in casa si nu ma incumet sa le coc...bleeehh, cata caldura...
alice2004 spune:
Felicia, la ce calduri sint acum, scoate vinetele si pune-le pe tablia de la geam, garantat se coc si tu nu ai batai de cap si poti bea un suc linistita la "umbra" apartamentului !!
Alice si Andrei