Accident chimic in Ucraina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Mare lucru nu vad ce putem face,dacat sa urmarim stirile si sa aflam ce am putea face,in cazul in care situatia e urata rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

astia zic la tv. ca pt 36 ore nu e nicio problema. dar dupa? ce o sa ne facem? ne rugam sa nu bata vantul? eu sunt ingrozita!

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo zic sa va rugati sa bata vintul....ca asa se imprastie norul cu fosfor radioactiv...ca daca nu bate vine asa cum este mare si gros direct spre voi.

fosforul asta e bun la cresterea plantelor...sa vedeti ce rosii mari or sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Am vazut si eu la stiri si spuneau ca nu se indreapta spre noi......Doamne Fereste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Despre fosforul alb si efectele sale:

Fosforul alb este utilizat de armate pentru a produce o perdea de fum si ca substanta incendiara. Fosforul se aprinde in contact cu aerul si produce un fum dens. In contact cu pielea, fosforul alb provoaca arsuri cumplite, care ajung pina la os, continuind sa arda atit timp cit se afla in contact cu oxigenul.

Norul respectiv este format, din cate inteleg eu, nu din fosfor, ci din pentoxidul de fosfor rezultat in urma incendiului. Asa ca, in caz ca ajunge si pe la noi stati in casa, nu consumati fructe sau legume care au fost expuse norului si mergeti la dr daca aveti iritatii ale pielii sau dificultati de respiratie.

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by joxy

Oare norul toxic face umbra ? ...ca in Bucuresti e tare cald azi.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

quote:
Originally posted by danitin

Fosforul alb este utilizat de armate pentru a produce o perdea de fum si ca substanta incendiara. Fosforul se aprinde in contact cu aerul si produce un fum dens. In contact cu pielea, fosforul alb provoaca arsuri cumplite, care ajung pina la os, continuind sa arda atit timp cit se afla in contact cu oxigenul.

Norul respectiv este format, din cate inteleg eu, nu din fosfor, ci din pentoxidul de fosfor rezultat in urma incendiului. Asa ca, in caz ca ajunge si pe la noi stati in casa, nu consumati fructe sau legume care au fost expuse norului si mergeti la dr daca aveti iritatii ale pielii sau dificultati de respiratie.

Mamica de spiridus

Si se mai spune ca nici aerul conditionat nu trebuie folosit.
Dar oricum se pare ca norul se indreapta spre nord nu spre noi.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
Originally posted by danitin

nu consumati fructe sau legume care au fost expuse norului

cred ca ar fi indicat sa facem ceva provizii de fructe si legume pentru puiuti si sa tinem minte pt urmatoarele luni sa nu cumparam ce vine din zona nordului sau fructe si legume specifice acestei perioade
maine fac piata la greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Si cum stiim daca fructele si legumele au fost expuse norului?
Adica ma duc sa fac provizii in piata pana la anu, cand vine noua recolta?

Si nu inteleg nici cum scapam de acest nor, se va plimba amenintator prin lume la nesfarsit? Ce se intampla daca ploua sau daca bate vantul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Interesant este ca autoritatile Ucrainiene se dau la fund si nu spun nik oficial. Doar un ministru ucrainian a spus ca este cam ca la Cernobal, asa ca, cu Dumnezeu inainte.
Cred ca ar trebui sa fim atenti la...vant...uri.
edit: tocmai spun la stiri ca preventiv cei din nordul tarii sa evite plimbarile in aer liber pentru a se evita contactul cu pielea.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput