Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 9
lulu75 spune:
Andrei e un pupacios. Cand ajung acasa e gramada pe mine sa ne pupam si deabia astepta sa iesim afara amandoi. In week-end se obisnuieste cu mine toata ziua si lunea e suparat. Ia in brate hainele mele, merge la usa de la intrare si intreaba mereu:"unde mama?".
In legatura cu evolutia copiilor, fiecare are ritmul lui. Cand m-am intalnit cu Magda si Sofia, Andrei spunea 3 vorbe iar Sofia spunea Luceafarul. Stati linistite ca vor vorbi si cu siguranta ca nu se casatoresc cu Pampersul dupa ei.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
lulu75 spune:
Apropo de olita. Andrei cum se ridica de pe ea ma ia de mana sa o duc la WC. Cand face caca, e durere pt ca face putin, ma pune sa ii spal olita si se aseaza pe cealalta si asa de cateva ori. Iar cand il sterg se stramba ca o maimutica pt ca ii miroase urat. E asa haios, ca ne distram de minune.
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
delia grozav spune:
Dragele mele, mi-a fost foarte dor de voi atata timp cat n-am fost pe aici.
Ma bucur sa citesc lucruri frumoase despre copilasii vostrii dragalasi.
Noi am fost la mare cu copiii, 10 zile plus o zi la Comarnic.
A fost greu dar frumos. Copiii s-au simtit tare bine.
Adi si-a dat in sfarsit drumul la distractie in apa. Ma felicit ca nu l-am fortat pana acuma, pentru ca ii era frica. Anul asta s-a aruncat in valuri s-a bagat cu capul sub apa, pentru el e mare lucru.
Medeea a fost retinuta primele doua zile, a stat doar in barcuta cu apa, apoi incet incet a facut si ea baita, mai intai in brate la mami si apoi de cateva ori in colac.
In rest s-au jucat mult in nisip, Medeea si cu mingea, marea ei dragoste.
Ne-am plimbat 3 zile pe tot litoralul, cand a fost vreme mai urata.
Adi a mancat cot la cot cu noi, in schimb Medeea a trait 10 zile cu lapte, cereale, Danonino, fructe si soldatei la greu. La restaurant nu vroia decat maxim cinci linguri de supa. Insa nu mi-am facut probleme fiindca asa era si Adi in primul an.
Bubitele care le-a avut i-au trecut abia la mare, se pare ca a fost o viroza eruptiva, a mai avut si eritem fesier si niste exeme si bubite de caldura, de eram disperata. La mare au trecut toate.
Despre copii iubareti, eu am baiat si fetita, amandoi mamosi, fiecare in felul lui, dar cu fiecare am o relatie speciala.
Cat despre olita, nici noi nu ne grabim, desi face de luni bune in olita pipi cand o pun, pe plaja a stat in costum de baie si o singura data a scapat pe ea pipi, caca niciodata. Acum spune inainte sa faca caca si o data cand tot facea parturi i-am zis sa faca caca si a si facut pe loc, in pampers, dar e mare lucru oricum.
De saptamana viitoare o sa incep si eu sa o pun toata ziua sa faca pipi pe olita, bine-nteles daca vrea, daca nu, nu insist mai aman vreo doua saptamani ca nu vreau sa se supere si sa nu mai vrea pe olita. Eu zic ca pe la 2 ani si 3 luni o sa inceapa pe rand cam toti sa faca in olita, mai aveti rabdare un pic.
Va pup si vreau sa pun si eu poze curand, sa vad cand o sa am timp.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
valcampan spune:
Delia deci tu spui ca pe la 2 ani si 3 luni. ok ma inarmez cu rabdare pina atunci o sa mai incerc cu olita caci e jale face pisulica din picioare si apoi o rupe la fuga.
David e bine, a venit duminica acasa si m-a imbratisat. L-am pupat un sfert de ora apoi timp in care el statea lipit in bratele mele. E un nazdravan face toate nebuniile se catara peste tot nu-i scapa nimic, singur isi da drumul la televizor si cauta postul cu desene. Maninca bine dar de vorbit mai putin.Si-a mai imbogatit vocabularul cu 3 cuvinte dar mi se pare putin in comparatie cu ce scrieti voi despre copii vostrii. Am inceput sa ma ingrijorez desi toti imi spun sa am rabdare caci asa e el mai retras ca o sa-si de-a drumul la vorbit de o sa ma doara capul apoi. Eu chiar prefer sa ma doara capul de la vorbaraia lui decit chineza rostita acum.
Am sunat azi la doctorul lui sa-l intreb ce vacinuri se fac la 2 ani si mi-a recomandat varilixul (sper ca am scris corect) impotriva varicelei. O sa-l cumpar de la farmacie apoi trebuie tinut in frigider pina il fac.
Am citit mereu ce ati mai scris dar tot timpul am avut de lucru si nici nu vreau sa ma vada colegele ca stau pe net, motiv pentru care nu scriam nimic citeam pe furis si am vazut citeva poze recente. Copii frumosi si parinti fericiti asta am vazut eu in poze. Citeodata tinjesc si eu sa am familia mea dar ii multumesc bunului dumnezeu ca nu sunt singura am un baiat de care sunt tare mindra.
Urez la final un LA MULTI ANI !PENTRU COPII NASCUTI IN ACEASTA SAPTAMINA.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
nicoll_mada spune:
Hello fetele!Doamne dar ce activitate redusa la noi aici!
[redURAM SI NOI LA MULTI ANI,SANATATE,NOROC SI NUMAI REALIZARI COPILASILOR CE SI-AU SERBAT ZIUA DE NASTERE DE LA ULTIMA NOASTRA INTRARE!!!SA FITI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!!
Vad ca multa lume e lecata in concediu,activitatea aici e foarte redusa...sa speram ca in timp se va redresa!!!
MAmini multumim pt urari,voi incerca sa ma descurc si cu pozele,trebuie!
Laura 25 multam fain pt informatia cu foto,momentan vad ca-mi spune ca e o eroare,sper sa o scot la capat.Da,Codri recupereaza bine si nu pierde un moment sa ne arate cate stie si cat e de "jmechera"...Pupam gemenii cei dulci si speram sa aiba o camera ca in povesti.
Yasmari va pupam si noi,e drept ca ne e dor de povestile despre Dragostina,dar oricand poti tu sau avem noi timp sa citim{asta pt aparitiile mele episodice,sper sa nu mai fie asa in max o luna-doua},le vom savura cu drag!Sper ca nu esti intr-un moment greu,oricum noi iti dorim tot binele alaturi de printesa ta!
Palmyrah2002 ne bucuram ca v-a priit vacanta,spor la treaba la serviciu!
Cati felicitari pt semnarea contractului si o vacanta dupa sufletul vostru!Pupicei!!!
Acusor ,concediu placut si voua si sa dea Dumnezeu in ceea ce priveste job-ul sa fie cum e mai bine!
Dania.nicol sanatate multa pt Sebi,imi pare rau ca ati avut probleme!Sper ca totul va fi ok si ca baiatul se va obisnui cu cresa...Pupici!!!
MonaIfelicitari pt fetita ta cea dulce,e bine ca s-a obisnuit fara tine,Codruta de cand stau acasa e si mai dependenta...Cat despre pampers noi am scapat lasand-o fara ei ziua,chiar daca se uda o mai lasam cateva minute,iar acum nu mai face pe ea.Totusi,seara punem pampersul,chiar daca inn 90%din cazuri nu face de loc.Spor la incercat mai departe,reusiti voi!!!
Mamini,dulce foc Sofia la faza cu carutul !!!
Laura 25scumpi foc strumphii tai!!!
Albinutzza sunt dulci rau si micutii tai!Cat despre ochii amandurora ma omoara!!!
Cami super descrise trairile tale legate de Ana cea dulce!Sa va traiasca si sa va bucure!!!
Vali[/red] sa fiti sanatosi si sa va bucurati unul de altul!!!David este un scump si atunci cand va fi sa fie,poae va apare cineva si in viata voasra.Va pupam dulce!!!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Am reusit sa unem cateva foto.Dar cum pot crea albume diferite?Va pupam si sper sa revenim cat de curand!
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Sa vedem daca s-a schimbat adresa pt foto.Pupici!!!
nicoll_mada
MMN
anis spune:
Nicoll_mada am vizionat pozele...tare dulci amandoua.
Cum se inteleg???
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nicoll_mada spune:
'Neata!Si azi cu treaba prin oras,(depunerea dosarului de alocatie) si gata si aici pt inca un semn de viata.
Multumim frumos Anis pt aprecieri.De inteles se inteleg in 90% din timp.
Codruta se vede cu ochiul liber ca este geloasa,dar se manifesta in general printr-o nevoie de a sta cu mine in permanenta.Este efectiv umbra mea.In ceea ce o priveste pe Stefi spune ca e sora ei,ca o iubeste,vrea sa o pupe tot timpul,sa o tina in brate...Este drept ca au fost si momente cand a incercat sa o loveasca datorita faptului ca nu o lasam eu sa o atinga pe fata,sa o pupe pe gurita sau sa-i desfaca pampersul.Oricum suntem cu ochii pe ea ca pe butelie,nu o putem lua pe incredere 100%.
Asta e la noi,printesele tale cum reactioneaza,mai ales ca Iarina e mai maricica,cum se poarta Ingrid?
Acum fug putin si la BB de 2007,ieri nuam apucat.VA pupam dulce!!!
Era sa ies fara sa uream LA MULTI ANI,SANATATE SI MULT NOROC pt copilasii se urmeaza sa aniverseze ziua de nastere si in special pt Tudor al Andre-ei( nu putem uita gimnastica facuta impreuna candva,demult!}
nicoll_mada
MMN
cin spune:
Buna fetelor...
m-am adunat si eu de prin "concediu"...n-am avut pana acum dispozitie sa scriu
am fost in bulgaria la mare si dupa 4 zile vlad mi-a facut enterocolita, ne-am intors si ne-am internat internati la matei blas pt alte 4 zile. am crezut ca innebunesc acolo. au trecut tare greu zilele dar s-a facut bine, a urmat regim o saptamana...si totul parea sa fie ok. ma bucuram ca in sfarsit e sanatos si mananca bine. dar, cum toate necazurile vin in lant, acum are o infectie urinara. ne tratam cu zinnat si ne rugam sa treaca odata, ca nu mai pot. credeti-ma ca nu mai pot. Vlad n-a prea fost bolnav pana acuma si e cumplit.
concediul s-a ratat integral. de la mare urma sa mergem in ardeal, sa ne aniversam 2 ani acolo, aveam totul pregatit de party. eu cu sotul meu urma sa mergem cateva zile singuri prin budapesta...dar in schimb am stat prin spitale... si eu trebuie sa-mi caut un job. am gasit si bona acum o luna, care a fost tare draguta si ne-a asteptat sa ne intoarcem din concediu si urmeaza sa vina sa stea cu vlad de maine...
cam atata....cu olita nu ma mai stresez. dar de cand a revenit la scaun normal dupa externare a inceput sa zica ca face caca, dar nu vrea sau nu mai apuc sa-l pun pe olita. de cand cu infectia urinara stiu cand face si pipi, desi el tot caca zice ca face...dar totul in pampers...
de vorbit vorbeste f bine, si nu mananca decat ce duce el la gura in lingurita, furculita sau cu mana...la ciorba imi face nervii prastie
lapte bea peste 300 ml la o masa (dimineata si seara)
si cam atat...
Felicitari puiutilor care au implinit 2 ani... sa creasca mari si sa fie sanatosi.
va pup si sunt prin zona...![]()