Inimioare de iul-aug 2005 (15)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mah, da' chiar liniste la noi!
Hai sa aduc eu subiectul pe pagina 1!

Noi ne-am intors din concediu. A fost bine in general. Am fost o saptamana la bunici. M-a terminat Teo cu alergatul. Socrii mei au casa cu etaj, dotata, bineinteles cu scara. Toata ziua pe scara aia in sus. De urcat urca singurel, in 4 labe. Mai greu cu coboratul. Faceam cu randul, cine sa-l tina de maini. Afara, la fel, scari. E casa la marginea padurii, deci deal. Ce mai alergatura la greu. Bine ca s-a simtit el bine. Cand am plecat de la Bucuresti era putin racit si cu nas curgator la greu. Acolo ne-am facut bine amandoi.
Saptamana trecuta am fost 4 zile la mare. Ne-am facut rezervare la hotel Astoria, dar din lipsa de locuri, ne-au mutat la Europa. Si mai bine. Am vazut si eu un hotel de 4 stele. Cu piscina, mic dejun la discretie, parc in jurul hotelului de alergat pentru Teo.
Bineinteles, ca alta alergatura la mare. Teo batea plaja in lung si-n lat asa ca, mai putin stat la soare. La masa faceam cu randul ca pleca p-acolo. Teo se scula cam pe la 8.30. Pana mancam se facea 10. Eu ma sculam prima, mancam, ma duceam la plaja pe la 8 si prindeam ceva bronz. Tati venea cu el, si fugea si el la masa. Ramaneam eu sa-l plimb pe plaja. Noroc cu barcuta pe care o umpleam cu apa sa se balaceasca in ea si sa-si puna nisip pe el. De apa, i-a cam fost frica lui Teo. Cum il duceam la mare incepea sa planga. Anul trecut era mai curajos. Nici in piscina n-a vrut. Cam asta a fost concediul nostru.
Eu de luni incep munca la o noua firma. Sunt tare incantata ca am plecat, dupa 10 de ani. Am ceva emotii, dar sunt convinsa ca o sa fie bine. Cel mai important e ca, aici stiu cand plec acasa. La vechiul loc de munca, nu prea stiam lucrul asta.

Luni, incepem iar cresa. Sper sa se reacomodeze repede, dupa 3 saptamani de stat acasa cu mama.
Cam astea sunt noutatile noastre.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Albinutzza, felicitari pentru masina! Daca n-ai carnet, sa-ti iei, ca e tare buna masina cand pleci pe undeva cu copiii! L-am carat pe Teo o gramada cu masina. Acum, daca il pui pe bancheta, nu sta, se urca in scaunul lui.

Laura, ma bucur ca ti-au venit puii acasa! Cred ca esti tare fericita. Chiar ma gandeam, ca o sa-mi fie dor de Teo cand incep serviciul. D-asta l-am tinut si saptamana asta acasa, sa ma mai bucur de timpul petrecut cu el, chiar daca mai il apuca crizele de nervi .
Concediu placut la mare!

Dana (ursuletulpanda), multumim de urari! Eu cred ca am incheiat lista de aniversati .

Giana, esti o mamica fericita si 2 flacai asa frumusei! Sa creasca mari, sanatosi si norocosi!

Delia, v-am vazut si pe voi! Tu arati f. bine, Medeeei i-a mai crescut niste par si Adi s-a facut baiat mare!

O sa pun si eu niste poze noi.

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Am pus poze
http://family.webshots.com/album/560482190VDjKCM

Pupici
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

buna, buna fete dragi
n-am mai trecut de mult pe aici ca am fost prinsa cu interviuri, teste si alte cele...iar de doua saptamani am inceput munca...plec dimineata la 8.30 si ma intorc seara la 7
abia imi vad copilul dimineata juma de ora si seara vreo 2 ore... dar asta e....ma doar esufletul, dar n-am ce face altceva
de vlad are grija o doamna tare rabdatoare, care-i ofera toata atentia ei...e ok...e pe maini bune, si stau foarte linstita in privinta lui, mai ales ca el e foarte sociabil...
operatiunea olita e in desfasurare...incepem sa mai facem un caca la olita si doi pe covor ...dar suntem pe drumul cel bun
e un guraliv...vorbeste f bine si mult...are zile cand mananca bine, alte zile cand nici nu se uita la mancare...zile cand doarme bine si zile cand nu.... si ma simt atat de vinovata ca plec toata ziua de acasa...
incerc sa mai intru, dar va rog sa ma credeti ca la munca nu am timp, iar acasa nici nu mai imi vine sa deschid calculatorul
va pup pe toate, si pup si puii mici si dulci...maine toti vor fi facut 2 ani...cat de repede a trecut timpul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Salutari la toata lumea si LA MULTI ANI sarbatoritilor lunii august pe care inca nu i-am ...."urat" !

Avem ceva noutati..... ANA face pipi si caca DOAR la WC ! Punem pampers doar noaptea cand...ma rog....dormim prea porfund sa mai putem sti ceva.....
Totul a inceput BRUSC.....desi eu repetam de cateva luni ca face ma olita sau WC...
Intr-o dimineata de sambata, Ana imi spune mie "mama, pute!" , ma ia de mana si ma duce la toaleta. O intreb daca face pipi si ea spune DA !
Inainte...nici nu voia sa stea pe capacel sau sa vada olita, insa in dimineata aia, a stat linistita, a facut pipi si a zis "gata !". Imi venea sa o mananc de bucurie ! Si de atunci , adica vreo 2 saptamani aproape facem doar la WC. Nu vrea olita dar nici nu isi mai are rostul ! Mi-e un drag de ea de nu va spun !

Avem si o mica problema, de cateva seri face asa aiurea niste puseuri de febra......38-38.3 ! Nu ii dau masele....nu e racita. Am facut un exudat si sa vedem.....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Ce liniste...asa ca dimineatza

Ne-am luat si noi masina, care mi-a scos peri albi, cat am asteptat, nu masina, ci cu actele!!! Bataie de cap, in fine asta e romanika noastra!!!

Sapt viitoare plecam la Galati la niste rude, si in octombr vrem sa mergem noi 2 la munte. Ne facem de cap, dar intai am zis sa pun sterilet ca sa nu venim mai multi

Poate dupa ce se mai intoarce lumea din CO o sa fie mai activ si subiectul nostru.

Va pup si numai bine

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

, sa stapaniti cu placere masina si sa va bucurati de ea !

FELICITARI !!!!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Intru si eu putin pe aici, doar sa spun ca suntem bine dar foarte ocupati.
Copiii sunt bine, Adi e mare nazdravan si Medeea il imita in continuu.
Sunt sanatosi si bine dispusi ( cand nu au ceva de revendicatg unul de la celalat). Medee are in sfarsit scaune normale, ca adultii si ma felicit ca am avut rabdare pana la 2 ani si nu am dus-o aiurea pe la doctori(si Adi a avut scaune mai moi pana pe la doi ani).

In rest vorbim destul de bine, mai avem pampers dar facem pipi la olita de cate ori vrea mami, mancam bine si aproape numai singura.
Cand vreau sa o ajut spune: Dute de-aici! Nu tine! E foarte independenta si vrea sa faca totul singura spre deosebire de Adi care e tare comod.

Va pup si va urez numai bine si o sa incerc sa mai citesc din cand in cand si sa va vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Cred ca acum se vad pozele. Vizionare placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Dede nu se vad pozele, imi cere o parola:( Pe cele de la mare le-am vazut

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetelor!
Ma ajutati va rog cu un sfat?
O suspectez pe Yasmin de varsat de vant, la doctor mi-au facut programare abia maine. are niste bubite rosii, unele cu niste puncticele albe. dar in nici un caz basici albe, pline de lichis, asa cum se descrie varicela asta. N-are alte simptome, poate un pic mai indispusa, dar daca o antrenez bine in joc e foarte vioaie. Bine n-a mincat ea niciodata, parca mai slabut acum.
Bube nu sint multe, vreo 9 pe zona umerilor, 2 pe un picior, una pe mina, asta de simbata dimineata.
Intrebare: izolarea in casa e cu scopul de-a nu intinde boala sau agraveaza pur si simplu bubele, face vindecarea mai greoaie? Adica o pot scoate in gradina? Azi am fost dimineata in parc si ne-am fugarit, n-a intrat in contact cu nici o persoana....e bine asa?
Bona e gravida dar a facut varicela in copilarie, o fi inca riscant pt ea? Ea mai zice ca-n Rom se recomanda sa nu manice copilul carne si gluten, in per asta.
Ma dumireste si pe mine cineva, pls?
Va pup cu drag, Mari

Mergi la inceput