M-am hotarat...........adoptie(42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tzuni, felicitari pentru decizie! Sa dea Dumnezeu sa gasesti repede copilasul tau!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc frumos, fetelor!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare fetelor...

pun o intrebare poate ciudata...dar totusi...nu pot sa nu ma gandesc
eu am 1 catel si o pisica ...si avem un apartament de 2 camere...credeti ca cei de la DCP vor considera asta ceva negativ la dosarul meu?

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

quote:
medicul de familie n-a pomenit nimic de analiza de plamani sau sange

anda,ramane la latitudinea medicului de familie ce analize sa ceara, in plus fata de vizita la psihiatru.
... Iar cu animalele de casa, eu nu am avut probleme (cainele meu era chiar prea sociabil; avea un chef nebun sa se joace cu asistenta sociala). Mai mult ca sigur ca ti-ar fi spus la prima vizita, daca ar fi fost vreo problema... In schimb, trebuie sa te gandesti ce faci cu animalutele, daca piciului ii este frica de ele sau are alergii...

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Diciu, si eu stau in doua camere cu o matza (una grozava). N-a zis asistenta absolut nimic. Pisica e primul meu "copil" Iar despre analizele la plamani si sange mi s-a spus la DPC.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Multumesc fetelor...

sper sa fie bine si cu asta...vom gasi noi o solutie...

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Vreau sa le trimit, si eu, fetelor care "s-au hotarat" cate un pupic virtual si sa le doresc cale scurta si lina pana la copilasul lor!
Ma bucur sa vad ca lumea nu se mai fereste sa discute despre acest subiect, ba chiar incepe sa actioneze!
Va tin pumnii si va rog sa ne tineti si pe noi la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Borislava spune:

Buna seara, sunt noua printre voi si vreau sa va spun ca saptamana asta( LUNI) am depus si noi dosarul pt atestat la DGPCAS ILFOV. Acum asteptam vizita acasa.
Poate cineva sa imi spuna cam in cat timp de cand s-a depus dosarul se face vizita?
Pupici

Mergi la inceput

Multumim Rozi

Borislava...mult succes!

Noua ne-au zis ca vizitele ar fi bilunare...dar poate stiu fetele care deja au fost vizitate.

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Hello fetelor! am o veste: astazi am obtinut certificatul CEL NOU de nastere al lui Mihai. Of. Pe 21.09.2006 am depus cererea pentru atestare, deci avem un an de alergatura dupa acte. Sper sa se miste ceva in legi si proceduri, astfel incat pe viitor sa dureze mai putin actele.

Salutari fetelor nou-sosite!
Informatii: de cand depuneti cererea pana vi se solutioneaza (pana obtineti atestatul) trec maximum doua luni. De fapt, cam asta-i termenul, eventual cu 5-10 zile in plus. Noi ne-am intalnit cu asistentul social dupa urmatoarea schema:
- cand a venit prima data sa vada casa si sa isi ia primele informatii;
- inca o data a venit impreuna cu psihologul (asta, dupa ce am dat o parte din evaluarea psihologica scrisa) - psihologul ne-a mai evaluat oleaca, iar asistentul social a stat de vorba cu parintii nostri (obligatoriu);
-inca o data ne-am intalnit cu ea si cu doi dintre prietenii nostri, care au vrut sa dea caracterizari "vorbite" despre noi.
- inca o data cand ne-a dat atestatul.
De fapt, ne-am vazut de mai multe ori, pentru ca actele le-am dus pe rand - dar cele doua minute pe care le petreceam cu ea nu se pun.
Asta a fost cu noi, in Bucuresti. Poate ca in alte parti e altfel, dar cred ca asta este minimum.
Speranta multa si bafta!

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput