M-am hotarat...........adoptie(42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Alexa Ioana...iti multumesc si tie felicitari pt aceasta decizie!
Noi ne apucam cu spor de strans acte...
Am insa o nelamurire...certificatul medical A5...
In lista cu actele necesare sunt trecute unul de la medicul de familie si unul de la psihiatru/mebru de familie..

Medicul de familie a zis ca el ne poate da doar o adeverinta cum ca nu suntem inregistrati cu boli neuropsihice si ca formularul tipizat A5 mi-l va da doar medicul psihiatru la care ea ma va trimite.
Deci practic eu ma voi prezenta cu o adeverinta de la medicul de familie si un certificat A5 de la psihiatru/membru de familie...credeti ca e ok?

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara76 spune:

Buna fetelor!Azi ne-a fost prezentat dosarul unui baietel si maine urmeaza sa mergem sa il vedem.Sunt atat de emotionata si de nerabdatoare.....
Diciu,felicitari si mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

doamne, sara... imi amintesc si eu ce emotii aveam inainte sa o cunosc pe alexa... mi'e atata de dor de sentimentele alea... abia astept sa ma reapuc de treaba !!!!!!
sara, iti tin pumnii ! nu'ti creea scenarii si incearca sa nu ai asteptari pentru intalnirea de maine. lasa lucrurile sa decurga de la sine !
sa ne spui si noua cum a fost !!

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara76 spune:

Alexa Ioana mersi mult.Nu stiu daca e prematur,dar simt eu in sufletul meu ca acesta e copilasul meu.Poate coincidenta sau nu dar aseara citind in capitolele mai vechi am vazut ce scria o mamica de copil adoptat(scuze ca nu-i retin numele,sunt nou-venita),ca atunci cand a mers sa vada un copil si i-a auzit numele,a stiut din prima clipa ca e al ei deoarece acel nume si-l dorea pt copilul ei.Eu,care pana acum aveam in minte nume doar de fete,si stiind ca azi mergem sa discutam de un baietel,m-am gandit ce nume mi-ar placea,si........culmea ca baietelul are acest nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

diciu, spor la acte! Certificatul medical de care ai nevoie se elibereaza de anumite policlinici (din cele "populare", nu din cele cu fitze). Este un certificat pe care se aplica si timbru fiscal (asa ca nu uita de el!), iar vizita la psihiatru se poate face in cadrul policlinicii respective. In primavara, toata distractia costa pana in 50RON, insa trebuie sa-ti rezervi cateva ore bune (plimbat pe la cabinet psihiatric, antecamera la secretariat, asteptat dupa directorul policlinicii sa semneze...etc).

Tzuni, bine ai venit printre noi!

Sara76, am emotii pentru tine! Iti tin pumnii sa fie bine pentru voi si pentru baietel!

ioana, mamica de boboc

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns Ioana-Alice
Sara76..iti doresc sa fie maine...asa cum iti doresti! succes

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va multumesc pentru primire, fetelor!

Diciu, pana acum am fost vizitata de doua ori. De o asistenta sociala. Miercurea viitoare va veni insotita de un psiholog. Mi-a vazut casa si-am stat de vorba: motivatia adoptiei, un scurt istoric al copilariei mele, al relatiilor cu parintii. A trebuit sa-mi justific si statutul de femeie necasatorita. E tare dragutza doamna! Sa nu uit: sunt la DPC sector 2.

Despre acte: eu am avut la dosar asa: rezultatul de la plamani + rezultatul de la sange = medicul de fam a centralizat rezultatele pe o adeverinta A5 pe care s-a pus timbru fiscal. Pt ca ex psihiatrica am facut-o in alta parte, am avut si de acolo adeverinta de la psihiatru cum ca sunt (deocamdata ) intreaga la minte. Le-am pus pe toate la dosar si a fost ok.

Cam asta.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Tzuni de mii de ori felicitari!!!! Doamne cat de multe sunteti. Ma bucur nespus. Este minunat ce faceti. Daca Dumnezeu nu o sa-mi dea un copil (pe cale naturala) probabil ma voi alatura si eu voua.

Tot respectul pentru voi. Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca, pe voi si pe ingerasii parasiti care isi vor gasi o familie alaturi de fiecare dintre voi.

Pupici ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

quote:

Tot respectul pentru voi. Dumnezeu sa va ajute si sa va ocroteasca, pe voi si pe ingerasii parasiti care isi vor gasi o familie alaturi de fiecare dintre voi.
Pupici ....

SUBSCRIU!!!!!!!!!!!!
Mult succes si sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine!!!!!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Tzuni...merci frumos!
Cat priveste certificatul A5..e cam ciudat pt ca medicul de familie n-a pomenit nimic de analiza de plamani sau sange..
in fine...eventual voi suna asistenta de la DPC pt mai multe lamuriri... desi mi-am propus sa nu o barai..inca...la cap

anda

Mergi la inceput