M-am hotarat...........adoptie(42)
Raspunsuri - Pagina 18
Tzuni spune:
Dragele mele! Sunt tulburata rrrrrraaaaaaaaaaaaaaauuuuuu si fericitaaaaaaaaaaaaaaaa foarte!
Am obtinut atestatul si DD mi-a adus mai repede decat ma asteptam copilul! E fetita, se numeste Maria, are 1 an si 3 luni. Ne-am vazut deja de cateva ori,ne-am jucat impreuna...incepem sa ne imprietenim. La ultima vizita, cand eram la usa, fetita m-a prins cu manutza de bluza si mi-a spus "Hai tai-tai!" Adica sa o iau cu mine. M-am topit toata. Daca da DD, de sarbatori Mos Craciun va gasi langa bradul meu o Tzuni fericita, o Maria Sara dulce si iubita si o Pisu cu mustati, mandra de familia ei.
Ma grabesc sa-i fac botezul pana-n Postul Craciunului. Ii voi pune, pe langa Maria, si numele Sara.
Doamne ajuta sa mearga totul bine si sa fim impreuna cat mai repede!
Succes fetelor care isi cauta puiul! Sunt cu gandul si sufletul alaturi de voi!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
...in cautarea unui ingeras
aissa spune:
Tzuni super foarte extra felicitari!!!!!!! Sa iti traiasca printesa si asa sa fie Craciunul de anul asta, asa cum ti-l doresti! Bravoooooo!
Alexa Ioana spune:
tzuni drag sa fiti fericite si sa aveti o viata minunata impreuna !
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
catty spune:
TZUNI, felicitari! Sa dea DD ca in cel mai scurt timp fetita ta sa ajunga acasa. Ma bucur tare mult.
ASI, mama iote ca aci te gasesc.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
malinuta spune:
Heiiiii si pe fetita mea tot Sara Maria o cheama - are 9 luni deja! Si mai am cunostinte care au pus numele Sara Maria fetitei de doua luni, cred!
Deci cam de atunci( de 9 luni) n-am prea mai scris eu pe aici, de cand n-o aveam inca!Acum nu sta locului
Rozi spune:
Felicitari Tzuni, super surpriza! Chiar ma mir cand ai avut timp de toate!
Sa-ti ajute DD sa fii cat incape de fericita, sa fiti sanatoase amandoua si sa ne impartasesti si noua din bucuria ta! Nu putea El, dragutul, sa nu te rasplateasca pentru faptele tale bune! Ma bucur foarte-foarte mult pt tine!!
diciu spune:
Tzuni...FELICITARI!
Ma bucur sa aud astfel de vesti!! Sa-ti traiasca fetitza Sara Maria!
Noi ieri am avut evaluarea psihologica...si a iesit f bine...mai mult decat atat..psiholoaga e f draguta si amabila...si ne ajuta mult...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
asi spune:
Tzuni felicitari!Doamne ce minunat!
Catty
Diciu felicitari pentru evaluare.Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ioanaalice spune:
Tzuni, felicitari! ma bucur tare pentru tine! sa-ti fie boboaca sanatoasa si luminoasa, si sa va bucurati impreuna de bradul de Craciun! Eu abia astept sarbatorile, in familia intregita (anul trecut de Craciun eram pe drumuri, faceam vizite la maternala - doamne, ce mai trece timpul...).
ioana, mama lui Mihai