M-am hotarat...........adoptie(42)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Multumesc mult, fetelor! O sa va tin la curent. Sunt asa de fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
...am gasit un ingeras: Sara Maria!
szivarvany spune:
Felicitari mamica de fetita, Tzuniii, ce emotii mi-ai dat !
Numele este fff frumos !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
diciu spune:
Multumesc Asi pt incurajari....si noi speram sa fie bine mai ales ca acuma avem unda verde sa ne cautam bebe...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
danielac spune:
quote:
Originally posted by andrada77
Multumesc fetelor!!!!!!!O sa vin cu amanunte.Azi ma duc acasa la maternala.Abia astept s-o vad din nou!!!
mamica de iuly
Felicitari Andrada! sa fie intr-un ceas bun!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
iuca spune:
Buna fetelor,
E atata bucurie aici si sunt atatea emotii incat mi-e teama sa nu va supar cu intrebarea mea - prosteasca. Credeti ca am avea sanse sa adoptam un copil daca stam intr-un apartament cu o camera si din pacate nu-i putem asigura o camera speciala copilului?
vrem si noi un - din august 2005
vio
diciu spune:
iuca..ce intelegi printr-un apartament cu o camera?
cu un living si o camera?...sau cum?
ca daca e asa...noi vom lua atestatul in cateva saptamani si avem la fel..un living si un dormitor...
daca aveti garsoniera...atunci nu stiu...dar..nu prea am auzit sa nu se dea atestatul...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
iuca spune:
diciu apartamentul nostru cu o camera are 40 mp si are doar o camera, baie, bucatarie, balcon, camara. Nu are living+o camera, e un fel de garsoniera mai spatioasa.
vrem si noi un - din august 2005
vio
asi spune:
Iuca nu cred ca e un impediment si ca merita sa faci un drum la DPC.Succes!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
aissa spune:
Iuca eu nu raspunsesem ca nu am decat un vag...zvon sa zic care mi-a ramas si mie pe creier de cand ne-am atestat.
Cand mergeam la un moment dat sa vedem un copil asistentele cu care eram in masina ne povesteau despre un cuplu care tocmai adoptasera niste gemeni. Eu am fost asa entuziasmata, imi plac gemenii dar tipa a zis ceva de genul ca noi avand apartament cu 2 camere (sufragerie+dormitor) nu ne-ar "aproba" adoptarea a 2 copii, in speta gemeni.
Asa ca mie mi-a ramas piticutul asta pe creier si e unul din motivele pt care inca nu am decis clar daca ne apucam de acte pt bb 2.
Dar trebuie intrebat clar la DPC ca sa ai o opinie ferma mai ales de la cei ce te atesta ca sutn diferente intre DPC-uri.