M-am hotarat...........adoptie(42)
Raspunsuri - Pagina 14
andrada77 spune:
Astazi am devenit mamica!!!!!!!!!!!
Nu ma asteptam deloc.Am fost sa vad o fetita de 4 ani si ceva,pe care o vazusem in poze fara sa fiu tare impresionata.
Si cand am intrat in birou la DPC,ea era pe scaunel si desena...
CE FRUMUSETE DE FETITA!!!!!!!
M-am indragostit de ea imediat,am desenat impreuna,eu am inecput sa-i spun"mami'si ea"dar eu nu snat mami" Si eu i-am zis"stiu,tu esti iuly."
"dar de unde stii cum ma cheama?""mi-a spus o pasarica!!"- "pasarica ta?"
E foarte scumpa... Si nu am mai putut sa plec...ca vroia sa ma ia cu ea,sa ma duc la gradi... Mi-a spus"vrei sa fii iubirea mea?"
Abia am plecat,am plans pe drum,maine ma duc in vizita la ea,joi ne intanlim iar...
Am vorbit acum o oara cu maternala si dejea i-a spus (cam repede cred eu)ca eu o sa fiu mamica ei,ca eu nu am copii si vreau s-o iau acasa,si era tare incantata.
Sant tare fericita,am o energie pozitiva
viitoare mamica de ingeras
Mmmaria spune:
Wow! Inca o veste buna!!! Felicitari Andrada, sa iti iei puisorul acasa cat mai repede.
diciu spune:
andrada77...ma bucur tare mult pt tine...sa-ti traisca fetitza si sa o aduci repede acasa!
energia ta pozitiva am luat-o si noi de la tine!
Felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Alexa Ioana spune:
fetelor, n'am cuvinte ! e minunat ce se intampla !!!
andrada-mami, felicitari ! sa'ti traiasca puiuta si sa o aduci acasa cat mai repede !
ma bucur din suflet !!!!!!!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
maimutzak spune:
Ma bucur din suflet , felicitari,este ceva extraordinar!!De-abia asteptam si noi momentul asta!!
ioanaalice spune:
andrada felicitari!. Ma bucur foarte tare pentru voi toate care ati gasit puiutii vostri!. Doamne ajuta sa fie cat mai multe familii fericite!
ioana, mama lui Mihai
asi spune:
Feliciari mamicilor!
Chiar ca e sarbatoare la "adoptii"
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
dana p. spune:
Andrada si celelalte fete , ma bucur tare mult ca v-ati gasit puiutii.Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de comorile voastre pana la adanci batraneti!!
andrada77 spune:
Multumesc fetelor!!!!!!!O sa vin cu amanunte.Azi ma duc acasa la maternala.Abia astept s-o vad din nou!!!
mamica de iuly
Tzuni spune:
Andrada scumpa, rad si plang... Ce frumos, Doamne ce frumos... Sa va ajute D-ne-D-ne sa fti cat mai repede impreuna si sa aveti o viata minuntata, asa cum meritati!
PS. M-am infiorat numai cand ti-am vazut semnatura!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes
8 oct - 66,6 kg