M-am hotarat...........adoptie(42)
Raspunsuri - Pagina 13
urziceanu spune:
Ioana si eu ma bucur ca ti-am vazut minunea de baiat.E intr-adevar super!
Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de fiecare "fluierat".Maya este bine.A avut mici probleme de guturai dar i-a trecut.In rest este o nazdravana mica care la 2 ani ai ei i-a spus lui tacsu aseara:tata n-auzi sau esti sud.
Stie o gramada de poezioare(vb destul de bine...pt varsta ei!!!-cam stalcit ce e drept)iar de cantat nu mai vorbesc.Mai e putin si mi-o""fura"pt Floarea din gradina(e afoana rauuuuuuuuuuuu -dar se straduieste)Nu-mi vine sa cred ca e a mea si ca s-a facut asa de mare si frumoasa.na ca m-am laudat destul!
Fetelor care sunteti pe punctul a avea un bb-nu irositi o clipa din viata voastra ca sa puteti deveni fericite.Copii sunt o minune!Si eu si sotul meu suntem mindrii de puiul nostru si de faptul ca suntem parintii acestei comori.
pupici
ioanaalice spune:
...laudatul copiilor nostri e ca o boare de aer proaspat! Citesc despre ei si am impresia ca trebuie sa-mi dau jos cu dalta zambetul de satisfactie! Asa bine ma simt......
ioana, mama lui Mihai
gulser_30 spune:
Va multumesc din suflet pt toate cele scrise tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!!!Va multumesc!Intr-adevar sunt ffffff fericita pt sansa ce mi-a dat-o D-zeu sa pot fii in sfirsit mamica,cred ca e cel mai puternic si mai placut sentiment sa poti auzi din gura unui pui mic,adresindu-ti-se tie,:,,mami,, sau ,,mama,,.E CEVA NEMAI POMENIT !!!!Inca nu mi-au dat acasa fetita sa ma pot bucura de ea pe deplin sunt inca la stadiul de vizitare la maternala acasa dar ...mai e putin si se vor finaliza si actele necesare pt a mi-o incredinta acasa si atunci sa te tii!!!Bebica mea nu s-a obisnuit sa imi spuna ,,mami,,sa ma strige ,insa cind ai spun hai la mami vine imediat si abordeaza un zimbet cum numai ea il are si rade si imi intinde minuta sa mergem ,,pa,,si zice :,,hadi,hadi pa,, si asta trebuie sa inteleg ca este o mare plimbareata si tot timpul e in miscare ...are o energie nemaipomenita...la maternala acasa fiind tot timpul prin curte ..va dati seama ce libertina a fost crescuta si kiar mi-a placut f mult cum a fost obisnuita ,crescuta invatata....la maternala acasa si spun asta pt ca multe fete de aici ne povesteau cit lasa de dorit modul si felul in care gaseau puiutii la maternale acasa si cum erau ingrijiti...Sunt f multumita de cum e ingrijita si atunci cind plec de la vizita singura parere de rau o am ca nu pot merge cu ea acasa definitiv insa stiu ca este f bine ingrijita si asta ma linisteste si ma face sa am rabdarea necesara pina mi-o vor incredinta-o acasa definitiv. Va pup pe toate mamicile si puiutii vostri si pe toate viitoarele mamici abia le astept cu vesti asemanatoare cu a mea!Abia astept sa va scriu amanunte,,pikante ,,cind o voi avea acasa !pe curind!!!
Sara76 spune:
Buna fetelor.Si noi ne-am gasit baietelul, inca deocamdata suntem la faza de vizite,dar daca toate merg bine la sf.lunii il aducem acasa in weekend.Are 2ani si 5luni si deja ne intelegem f bine.
Ioanaalice ai un baietel frumos foc.
Gulser felicitari si multa bafta in continuare.
andrada77 spune:
Ma bucur mult de tot pentru tine!Vezi ce repede a venit ingerasul?
Abia astept poze cu ea,stiu ca veti fi super fericite impreuna.Poate in curand voi avea si eu ce povesti.
viitoare mamica de ingeras
aiuras spune:
Ma bucur pentru tine Sara! Sa traiti si sa fiti sanatosi. Ce bine suna cand inca un copil ajunge acasa!
Alexa Ioana spune:
sara, felicitari si tie !!!!
doamne ajuta ca in fiecare zi cand intru sa citesc aici sa aflu de inca o familie "intregita" !
va pup !!!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
Sara76 spune:
Fetelor care aveti deja copilasii acasa,voi ati pastrat legatura cu asistentii maternali?
asi spune:
Felicitari mamicilor fericite!
Doamne ce placut e sa intri si sa citesti ca famliile se regasesc.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ioanaalice spune:
Sara, noi cand l-am luat pe Mihai, el avea 1 an si 6 luni. Pentru el, asistenta maternala era persoana careia i-ar fi spus 'mama' pentru ea a fost prima persoana care a avut grija de el. Si el a fost foarte bine ingrijit si cu foarte multa afectiune.
Ca sa nu fie ruptura foarte brusca intre ei, ne-am gandit sa-i mai facem vizite maternalei si dupa ce-l luam acasa. Am facut doua vizite in total.
La a treia vizita am renuntat, si nu cred ca o sa mai mergem pe acolo, pentru ca asistenta maternala cred ca sufera cand il vede (cred ca l-a iubit foarte mult). Mihai, oricum, cand vede o femeie care ii seamana, se lasa dragalit si luat in brate (ii spune memorie senzoriala, la varsta asta de 1-2 ani).
Asistenta sociala, managerul de caz, din experienta pe care o avea ne-a spus ca ar fi bine sa NU pastram legatura cu asistenta maternala. Nu ne-a dat explicatii.
Psihologi cu care am stat de vorba (insa nu erau psihologi de la DPC) mi-au spus ca ar fi bine ca sa facem vizite din cand in cand, ca sa nu se simta abandonat de catre persoana de ingrijire.
Asta a fost povestea noastra telegrafica. Fiecare copil e unic si nu cred ca exista o regula. Vorbeste cu psihologul de la DPC si mai ales, fa cum simti ca este mai bine pentru voi toti.
ioana, mama lui Mihai