Sector 43, rand 20, loc 4. ![]()
A fost absolut minunat din toate punctele de vedere si clar este concertul TOTAL. Pacat de organizarea jalnica (cozi imense la apa, etc), dar chiar si asa n-a stirbit cu nimic o seara perfecta. Mick s-a miscat in 2 ore mai alert ca mine in 30 de ani, muzica a sunat impecabil, parca nici n-ar fi fost live, show-ul incredibil. Eu una am inceput sa plang cand au inceput sa cante.![]()

quote:
Originally posted by Mara76
Sector 43, rand 20, loc 4.
A fost absolut minunat din toate punctele de vedere si clar este concertul TOTAL. Pacat de organizarea jalnica (cozi imense la apa, etc), dar chiar si asa n-a stirbit cu nimic o seara perfecta. Mick s-a miscat in 2 ore mai alert ca mine in 30 de ani, muzica a sunat impecabil, parca nici n-ar fi fost live, show-ul incredibil. Eu una am inceput sa plang cand au inceput sa cante.
Nu pot sa va scriu decat : multiple frisoane si piei de gaina ... aceasta a fost starea noastra si mai ales a barbatilor nostri. A fost prima data cand mi-am vazut barbatul de 47 ani PLANGAND a descatusare, a implinire, a ungere de suflet, a tot ce va puteti imagina toti cei ce ati fost acolo pe stadion si la fel si cei ce nu au putut sa fie acolo ( dar stiu ce e muzica adevarata ). Sunetul corzilor de chitara imi smulgea efectiv lacrimi din ochi. I M P R E S I O N A N T ! Eu am avut nesansa unei insolatii. Noi am mers 380 de km ... a meritat pentru MAREATA DEMONSTRATIE !