Seara asta MARE BAL - ROLLING STONES !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Moniboni, nu vreau sa intru in polemica pe tema tigarilor, mai ales la un subiect atit de frumos ca asta. Nu stiu cum era in tribune, dar pe teren stateai aproape lipit de cel de linga tine si un elementar bun simt (dar citi il au???) ti-ar fi spus sa nu aprinzi tigara. Eu una as fi interzis fumatul, nu pentru ca sint sensibila ci pentru ca orice incendiu cit de mic ar fi provocat o catastrofa in aglomeratia de pe gazon. Si da, mi se pare elementar sa nu fiu deranjata de fumul vecinilor, nu am gresit cu nimic pentru ca sint nefumatoare si pentru ca traiesc intr-o tara in care nu exista legi care sa ma protejeze.
Altfel, imi pare rau de toti cei care nu s-au putut bucura de minunea de aseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

natasa, nici nu am intrat in polemica...asa ca si-mi pare rau ca te-a deranjat

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

oamenii ar fi trebuit sa protesteze de la intrare, cand s-au confiscat sticlele cu apa, in conditiile in care afara erau 40 de grade.
nu cred ca in alte tari ii trateaza asa pe spectatori; chiar ma gandeam, o sa faca si ei perdea de apa (sa pulverizeze peste spectatori, cum se intampla afara)?
si in loc de asta - la noi se face specula cu apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

quote:
Originally posted by herra
in alte tari ii trateaza asa pe spectatori

Ba da, exact asa ii trateaza, n-ai voie nimic de afara.
Apropo de fumat, pe aici la concertele rock se fumeaza alte lucruri, nu tutun.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

[quote]Apropo de fumat, pe aici la concertele rock se fumeaza alte lucruri, nu tutun.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ba eu chiar am intrat la concerte in aer liber si cu sticle de plastic, si cu doze de suc.
si m-au racorit cu o minunata perdea de apa pulverizata.
depinde de organizatori si de trupe, presupun.

si intr-adevar,se fuma altceva, am simtit dupa miros.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

uh,imi pare rau sa aud ca organizarea nu a fost asa cum trebuie.....la majoritatea concertelor la care am fost te lasa cu sticlele de apa inauntru dar trebuie sa renunti la dopuri (ca sa n se transforme in vreun proiectil).
ce s-a cantat? cum s-a integrat Ron Wood in show-ul lor?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

uh,imi pare rau sa aud ca organizarea nu a fost asa cum trebuie.....la majoritatea concertelor la care am fost te lasa cu sticlele de apa inauntru dar trebuie sa renunti la dopuri (ca sa n se transforme in vreun proiectil).
ce s-a cantat? cum s-a integrat Ron Wood in show-ul lor?

Sincera sa fiu, nu m-a deranjat atat de tare; imi doream atat de mult sa-i vad, iar ei au fost atat de....perfecti, incat nu a mai contat altceva.
Au inceput cu Start Me Up, Let's Spend The Night Together..
Au mai cantat: Jumpi' Jack Flash, I Know It's Only Rock-n-Roll, Satisfaction, Paint It Black, Simpathy For the Devil...si nu mai tin minte. A! Au cantat si o melodie de-a lui James Brown, I Go Crazy, parca. Pe Mick l-a acompaniat o negresa care avea o voce de ne-a innebunit...
Keith a cantat si el 2 melodii (super voce!!!) si au bisat cu Brown Sugar.
Ron a fost foarte ok, toti s-au integrat perfect in atmosfera..
Daca-mi mai amintesc detalii iti mai povestesc

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

multumesc moniboni. deci clasicele au fost pe primul loc, super.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Chiar daca nu suntem fani inraiti The Rolling Stones, am fost si noi la Marele Bal. Intr-adevar un eveniment istoric pt. Romania.
Cu toata oboseala de pe drum, cu toata caldura si mai ales cu traficul din Bucuresti, unde parca regulile de circulatie sunt facute doar pt fraieri, pana la urma a meritat sa batem drumul Toplita-Bucuresti pt Mick si trupa lui de veterani.
Ca o familie de rockeri ce se respecta, noi si fiica noastra de 11 ani, am stat in fata scenei, gazon A si am rezistat eroic caldurii, multimii de oameni si lipsei de apa.
Parerea mea, intr-adevar un show impresionant! ... dar muzica mai putin ... a, ba da, m-a impresionat negresa Lisa cu vocea ei

Mergi la inceput