Seara asta MARE BAL - ROLLING STONES !
SE SPUNE CA E CONCERTUL ANULUI, EU ZIC CA E CONCERTUL VIETII UNOR GENERATII! Sotul meu este fan Rolling Stones si face parte din acele generatii. El m-a "invatat" in tinerete sa ascult acest gen de muzica, sa o simt, sa o traiesc, sa o inteleg... Am invata sa ascult o chitara si inima mea a invatat sa tremure in acordurile Rolling Stones. Plecam acum spre Bucuresti...sa ne
cu muzica lor. Fan-ilor : distractie placuta !
Raspunsuri
Sheannamp spune:
ASA E!
Eu as fi vrut sa ii iau si pe baieti la concert (desi la 1 an nu ar intelege nimic) dar, macar, vor putea spune peste 20 de ani:
Am fost la un concert Rolling Stones!
Ma gandesc ca generatii intregi care i-au ascultat nici nu au indraznit sa viseze ca i-ar putea asculta live! Si uite ca, uneori, visele se implinesc!
Eu voi fi acolo (sector 40, rand 30) si stiu ca va fi o seara de care imi voi aminti toata viata!
lady_in_red spune:
Sheanna, si noi vom fi acolo, doua randuri mai in fata.Rock rullzMa uit dupa voi, poate va vaz.
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
danat spune:
Si noi mergem, cu toate ca la inceput l-am boscorodit pe sotul meu ca a insistat atit sa mergem
Nu stiu in ce zona sunt locurile, insa sper sa fie milos soarele cu noi, mai ales ca e la apus cand ajungem (pe la 7 seara).
Apropos, pe unde se intra pe stadion, aveti idee???
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
iepumic spune:
In 15 minutele plec si eu spre stadion. Sper sa gasesc loc de parcare. Yupeeee!!!!!!!! Abia astept.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Ramonika spune:
sa nu povestiti si noua cum a fost, ca nu toti suntem asa norocosi sa mergem la un asa concert.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
moniboni spune:
Cum a fost....speachless. Baietii astia sunt mai mult decat profesionisti.
Sa aduni la 40 de grade aprox. 60.000 de oameni...nu-i de ici de colo.
Iar Mick...nu inteleg cum, la 64 de ani, are atata energie..
Eu inca nu-mi gasesc cuvintele, inca nu-mi vine sa cred ca i-am vazut!!!!
mamica de rockerash
moniboni spune:
http://www.jurnalul.ro/articole/97478/rolling-stones-smaranda-luca-muzica-capitalista
mamica de rockerash
Muuh spune:
Concertul a fost minunat, fantastic. Pentru mine, pana acum a fost concertul vietii.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Natasa spune:
Un spectacol cum nu vezi de multe ori in viata. A meritat tot chinul statului in cadura. Nu-mi venea sa cred ca sint la 10 metri de scena (atunci cind scena s-a deplasat spre mijlocul terenului) si ca asist la un asemenea fenomen. Fara nici un fel de exagerare, sint absolut geniali si sper sa mai cinte ceva vreme de acum inainte.
Organizarea, in schimb, a fost de tot spanacul si noroc ca a avut grija Dumnezeu sa nu se intimple ceva pentru ca la ce ritm de evacuare are stadionul ala muream ca sobolanii. Iar de taranii care fumau la 10 cm de alti oameni sau se dezbracau la bustul gol ca la coada vacii, ce sa zic, de mitocani n-o sa scapam niciodata!
moniboni spune:
Sincera sa fiu, Natasa, si eu m-am numarat printre "taranii" care au fumat. Numai ca eu nu am stat pe teren, din pacate..
Nu stiu ce sa zic...era un concert rock; eu, personal, la cate emotii am avut, simteam nevoia de cate o tigara la fiecare melodie. Asa sunt eu, mai slaba de inger. Imi dau seama ca, poate, am deranjat 1 om, 2 in jur, dar la cat de intens s-a trait acolo, nu cred ca a deranjat pe cineva.
Asa...concertul...faptul ca Mick s-a chinuit sa citeasca de pe prompter cateva cuvintele in ro in loc sa zica Good evening Budapest! arata cat de profesionisti sunt ...
Am trait fiecare melodie la intensitate maxima si am realizat ce se intampla la a2a melodie (Let's Spend the night together.....).
mamica de rockerash