Piatra Neamt ,Perla Moldovei (27)
Raspunsuri - Pagina 5

lunna27 spune:
Lora no problem,servesc ceva tare si m-am scos,dar ce fac cu Ana,ii dau si ei ?
Mai glumesc si eu,ce naiba sa fac,si ma rog si de fii-mea sa stranga jucariile ,vad ca iar ne conversam numai noi pe aici,restul ori sunt la nani ori la serviciu(dar dorm si ei
)
Beeeei,trezirea,la noapte ce mai faceti ?
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria

lunna27 spune:
Adriana ai vazut parul si-ai iesit?Sa nu te superi,mai glumim si noi!Deci si acolo sunt tot asa calduri mari,si aici e la fel,te termina.
Ma gandeam sa facem duminica asta o iesire la o iarba verde ceva,dar vad ca Laura pleaca,Lora are nunta,tu nush cand vii duminica,si la noi s-a ivit intre timp ceva.Deci poate ramane pe altadata.Ce ziceti?Cu tot cu copii,soti,purcel etc

LoraG76 spune:
Cred ca la noapte vor sa faca altceva... hihihi...
Adriana, da, eram in Elvetia. de la Torino e f. usor de ajuns, vreo suta si ceva de km. Vreau sa-ti spun ca am intrat putin cu masina si in Viena, am parasit autostrada pt. putin timp - e tare frumos!!! Dar vorba ta...nu cred ca m-as putea adapta unui oras asa mare! Da-i tare frumos!!!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Dana, si eu as vrea sa iesim cu tot tacamul undeva, ar fi frumos! Duminica asta oricum n-am fi putut ca lucreaza al meu sot....plus nunta de sambata noaptea, dar gaseam noi vreme sa dormim 2-3 ore dimineata, nu era asta problema.
Lora, mami de IUSTINA

Laura25 spune:
Eu sunt pe aici, dar am papat, am savurat un capucino (bag pillates diseara ca sa consum caloriile din capucino , ca nu m-am putut abtine), acum cica incerc sa ma urnesc la treaba... dar cam greu. Eu nu suport de nici o culoare caldura asta si in birou avem o carutza de calculatoare care multiplica proportional temperatura
, compensat de un ventilator anemic si geamul deschis (spre cele 36 de grade de afara).
Deci, cum ramane cu apa /berea aia? Luni, marti?
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

LoraG76 spune:
Mai, dar ce mai fac Criss, Iully, Pisicuta (s-o crezi tu ca te sterge cineva de la subiect, na! ), Mira, Ionella, nastasacarmen????
Cred ca Ianusca e in concediu, dupa cate am citi eu din urma...unde au plecat? Nu-mi mai amintesc...
Carmenstefi si ea e in concediu...ce dor mi-ai facut de Ceahlau, daca-ai sti!!!
Lora, mami de IUSTINA

LoraG76 spune:
Criss, ce-ti face bebele? Cate saptamani ai? Andrada e bine? Imi spusese Carmen ca i-a fost cam rau...sper ca acum si-a revenit! Multa sanatate si va pup pe amandoua!
A, am uitat sa va spun: s-a intors Andreea, m-a sunat astazi, e bine, a zis ca a fost f. fain concediul, dar o las pe ea sa va povesteasca restul.
Lora, mami de IUSTINA

lunna27 spune:
Lora poate facem un Ceahlau in august,dar fara copii,dintr-o sambata pana duminica,ce zici?Care mai vrea ?

Adriana_78 spune:
Dana, nu m-am speriat de parul vostru, ca mesajul meu a aparut inainte a-lui tau - daca il vedeam scriam mai mult
Eu vreau neaparat sa mergem acolo sus la Stanile si la Cab. Dochia, unde a fost Carmenstefi - am inteles ca drumul e de-o ora, acceptabil - insa cred ca e frumos cu copii, sa iasa si ei in natura, ca fara, noi ne putem intalni si-n oras.
Lora, pacat ca n-ati putut vedea mai mult din Viena, insa la anul poate reusim sa ne vedem.
D-na din poze era mama ta?
Si eu sunt pt. luni-marti la bere/suc/apa plata.
Adriana