Piatra Neamt ,Perla Moldovei (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si cam pe unde ati vrea voi sa beti bere? Pe la ce terasa adica? Ca eu nu prea le cunosc si sa ma pot orienta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu propun sa mergem la gradina de vara. Au mesele alea lungi si incapem toate. Si e si aproape de Ana, care vine cu burtica la ea

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

E f. bine acolo, Laura, eu sunt de acord!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Acolo pe Petru Rares, nu, pe langa Micromedica?

Mergi la inceput

Da, Cristina, acolo.
Mie mi-e un somn...si nu mai pot de caaald!!! Vreau la mare!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Da, e bine acolo, sa va hotarati in privinta orei.
E chiar sufocant. Sper sa nu mai tina mult vremea asta, am inteles ca maine ar fi ultima zi cu temperaturi ridicate da' am vazut la tv, pe site-ul BBC-ului ca in sud o sa fie jale, 43, 44 de grade . Poate o sa fim si noi mai norocosi si scapam "doar" cu vreo 30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ellinia super poze....

Este super bine la gradina de vara. Vin si eu maine.

Am auzit ca deja s-a dat cod rosu pt cateva judete din tara si capitala, deci este dezastru. Sper doar sa nu mai dureze mult. Deja ma simt ca un balon umflat....si nu mai vreau sa ma plang ca oricum nu conteaza - 'bucuroasi le-om duce toate/ de e pace sau razboi', nu? Ce sa mai faci?

Sper ca maine dim sa ma intalnesc cu Adriana si Lara in parc si-i spun si ei. Poate vine si ea.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!
Am ajuns cu bine. Sunt insa cam ametita - schimbarile astea de peisaj ma cam deprima
Am citit tot ce-ati scris, poze n-am apucat sa vad, ca sunt la laptopul sotului.
Vin si eu maine - sa speram ca Lara nu face figuri, ca azi s-a culcat la 23, asta pt. ca la pranz ne-am lngit cu somnul 3 ore.
Mie mi se pare racoare in Piatra; seara bate vantul, se simte un aer racoros - mi rau mi se pare ca nu prea avem unde sa evadam din oras.ma gandesc iar ca sunt asa putine parcuri ...
Neauzim maine la tel., ca la internet cred ca nu am acces.

noapte buna
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Poze

Buna seara!
Am pus poze cu copii la bunici, din ultimele 3 saptamani. Cu ocazia asta am testat si un site de poze, cred ca imi transfer fotografiile de pe yahoo pe asta. Imi place cel mai mult din ce am vazut.

In we a fost cumplit de cald. Acolo, fiind zona de campie, mi se pare mult mai cald si aerul mai inrespirabil ca in Piatra. Cei mici au fost surprinsi cand ne-au vazut, nu prea stiau cum sa reactioneze . Au sarit pe taica'su repede sa-i gadile si sa-i muste. De altefel, el a fost clar preferatul Biancai. Statea cu ochii pe el mai ceva ca pe butelie, 3m mai incolo daca se ducea, o apuca tipatul si il striga sa vina la ea. Pe mine nu numai ca m-a ignorat total, dar de multe ori insistam o gramada sa vina la mine si ea se agata de gatul sora'mii . M-am simtit cam aiurea din punctul asta de vedere, dar era cumva de asteptat sa se ataseze de persoana cu care sta zilnic. Lui Rares insa nu i-au trebuit mai mult de 15 minute sa redevina mamosul dragastos si lipicios. Vorbeste mai mult si mai multe, incearca sa lege niste cuvinte (fara verbe, binenteles), l-a invatat sora'mea tot felul de smecherii si e dulce de mori de dragul lui.
Din cauza caldurii probabil, dar si a venirii noastre, care le-a dat putin programul peste cap, nu au mancat mai deloc. Biancai i-a iesit destul de mult un canin de jos care nici nu sparsese gingia cand a plecat. Si acum se itzeste al doilea canin de jos. Probabil ca si asta a facut-o indispusa. O apuca tipatul si crizele de nervi din orice. Sora si tatal meu m-au asigurat ca e o exceptie, ca nu a facut asa pana acum.
Cred ca ma asteptam la prea mult, ca imi facusm o imagine prea idilica, de asta am fost putin dezamagita. Adica aveam imaginea pe care mi-o facusem din spusele surorii mele care a extras probabil mai mult intamplarile pozitive din comportamentul lor. Asa ca ma asteptam sa-i gasesc infulecand cate o farfurie plina de mancare, sa fie veseli non-stop, sa se pupe si sa se joace impreuna toata ziua. Ori nu e chiar asa . Dar la urma urmei, e bine ca sunt sanatosi, stau mult pe afara, se joaca si sunt fericiti.

Ma duc la somn, ca m-am trezit de la 5 azi dimineata. Somn dulce si mai vorbim maine.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

'Neata!
Laura, ma bucur ca sunt bine strumfii, eu cred ca din cauza venirii voastre au fost mai agitati, nu ai de ce sa-ti faci griji! Ma uit acusica si pe poze.
Fetelor, am asa o durere de cap...tre' sa iau ceva sa-mi treaca...
Stiti ce racoare era aseara la Lacul Rosu??!!! Foarte fain...erau 22 de grade...adia vantul...era asa frumos ca nu-ti venea sa mai pleci...
Iustina cred ca o sa mearga azi in parc la Aurora. Mai merge careva? Lara, Casandra...??

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput