Nou stil de viatza (147)
Raspunsuri - Pagina 7
nastad spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Salutari tuturor!
Eu poimaine plec in vacanta si revin tocmai in septembrie. In perioada asta nu-mi mai propun sa slabesc, ci sa ma mentin la 56, nu cred ca va fi greu pentru ca, pe caldurile astea, mananc foarte putin. Asa ca ma gandeam sa fiu trecuta temporar pe lista cu fetele care fac pauza.
Concediu placut!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by nastadquote:
Originally posted by Cristina_C
Salutari tuturor!
Eu poimaine plec in vacanta si revin tocmai in septembrie. In perioada asta nu-mi mai propun sa slabesc, ci sa ma mentin la 56, nu cred ca va fi greu pentru ca, pe caldurile astea, mananc foarte putin. Asa ca ma gandeam sa fiu trecuta temporar pe lista cu fetele care fac pauza.
Concediu placut!
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Multumesc foarte mult
![size=2]
Cristina_C spune:
Sau as putea sa raman pe lista cu
? Acum am vazut la alte fete. Oricum, ajung si la mare
.
Vacanta placuta si voua!
dordia2000 spune:
Daca revii tocmai in septembrie...mai bine te trec la pauzate...dar cum preferi!!! Concediu placut! Si nici un raport inainte de plecare???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Delidana spune:
Dordia, in ultima vreme nu prea m-am tinut de mincatul sanatos, azi am bagat o inghetata (Cornetto) ca sa-mi treaca greata provocata de mincarea de la cantina
, stiu ca nu e o scuza prea buna dar chiar a functionat. ![]()
Eu o admir pe Carmen care poate sa gateasca pentru sot tot felul de mincaruri gustoase
si ea se tine de regimul ei. Asta da vointa. 
Din fericire chiar daca mai dau pe alaturi cu mincarea ma tin de sport cu dintii si asta se pare ca mai salveaza situatia.
Ma bate gindul sa ma reapuc de yoga, ca tot e sezonul ploios aici si mi-e greu sa ma intorc de la sala daca ploua ca ma face absolut fleasca, chiar daca am pelerina. ![]()
Carmen, scuze pentru mesajul precedent, am inteles gluma dar nu eram eu intr-o stare prea "glumeata". 
Doina, ce ginduri negre te apasa? Bine ca Doruletz si-a revenit si va bucurati toti de vacanta. 
Roxana-bomboana mi-a fost dor de tine. ![]()
Ina, mersi pentru pupici. 
Mamico, sint mai bine, ca doar se apropie weekend-ul. ![]()
Cum e cu aragazul cel nou? L-ai primit? Gateste singur? ![]()
Tzuni, am citit pataniile tale si m-am amuzat. Ia zi tu acuma, sincer, nu cumva te jucai cu maslinele dinadins? 
Cristina, vacanta placuta! 
Dordia, cred ca miine ma duc sa mai inchiriez niste dvd-uri cu filme, vroiam sa vad "The Fountain" cu Hugh Jackman si Rachel Weisz si "Notes on a Scandal" cu Kate Blanchett. Poate le gasesc miine ca data trecuta erau luate.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
Fetelor, multumesc mult pentru urari!
nastad, sa fiti fericiti si concediu placut.Cristina, concediu placut si tie!
mephala, nu am mai mincat nicio clatita ( sic...).Ma rezerv pentru cind vii tu, esti invitata mea la o portie de clatite!Sa-mi lasi pe privat nr de tel, sau cum facem?
violeta, "muncesti" zilnic sau la 2 zile?
Delidana,iti mai dau un pupic pentru ca ai revenit mai vioaie!
Tzuni, ne-ai lipsit dupa cum bine stii!
Dordia, la primul bebe ai ramas repede insarcinata?la mine a fost "dintr-o lovitura", asteptam si acum...
Zuzilici, te alaturi gastii de "posibile mamici de aprilie 2008"?
meniu
md cereale Fitness, cafea
g o nectarina
p 100 g telemea, doua rosii si un castravete, jumatate de covrig
c doua rosii, telemea, sunca, pepene
1 Centrum si 1 acid folic
voi fetele aspirante cum va pregatiti organismul pentru o noua sarcina?
nu am mai facut sport de o vesnicie, sunt murata cind ajung acasa...astept sa vina copilul de la bunici sa reincepem plimbarile noastre de seara.
va pup pe toate, ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by nastadquote:
Originally posted by ina C
Buna, fetelor frumoase!
Acum 8 ani pe vremea asta ma cununam la biserica.
Felicitari si multa fericre si de acum inainte!
Maine facem si noi 5 ani de la cununie, ii vom serba aici.
Doina,Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Uite cum impusc eu 2 iepuri deodata...

InaC Si Nastad [b]Aniversare plina de iubire va doresc si la cat mai multi ani fericiti alaturi de jumatatile voastre si prichindei.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
pai...hai sa-l invioram cumva!
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Cu tine alaturi toata lumea e vioaie...
Frumoasa excursie ce sa zic.... sper ca de-acum numai first class ai sa calatoresti, nu?
Zuzilici
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Serifa Dordia, am postat in acelasi timp.
Ma duc sa maninc, abia am venit de la sala.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Pofta Buna!
Zuzilici
Zuzilici spune:
Mamicutz, Ina eu bebel de aprilie am asa ca o sa zic PASS! Daca mai fac un "tauras" incep so iau razna.
Isabella e de-o tenacitate sora cu incapatanarea si pana nu-i iese ei "pasenta" asa cum vrea, nu se lasa. Deja am poreclit-o "tzunami" pentru 'ravagiile' pe care le lasa in urma ei.
Asa ca poate cine stie undeva mai prin vara mai fac un bb.![]()
Zuzilici